Allahu dragi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Allahu dragi
Nije tu samo pobjeda, napokon imaš trenera koji zna a koji je skroman i ide od utakmice do utakmicu. Imaš igrače koji slušaju trenera i rade sve što on traži od njih. Imaš jaku odbranu, o napadu ne treba trošiti riječi. Puno više je od same pobjede protiv njih.
Tan nije vec8nski vlasnik
Ne bih se složio da nam je početak utakmice tekao po planu.. I Rožman je to potvrdio na pressu (nije zadovoljan sadržajem, protokom lopte..) i da je možda povreda Aničića jedan od razloga početnog grča..GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 okt 2023, 09:20Još nešto.. Opet govorim da Željo nije bolje ušao u utakmicu i nisu bolje igrali, jer je Rožman naredio da se ne zalijeću kao muhe bez glave. Čuvali smo energiju, čekali smo ih i dočekali. Kasnije smo ih ubijali dijagonalama. U drugom dijelu smo odigrali odličnu odbranu, doslovno samo pomjerali linije, čistili ispred gola i igrali kontre. Tako to rade prave ekipe, znaju kad podići, a kad oboriti tempo utakmice. Svako ko misli da je ovo FIFA, pa da ćeš 90% vremena samo trčati i ubijati protivnika šansama, neka lupi sebi šamar. Ni jedan Mannchester City ne može 90 minuta ginuti.
Tu se vidi razlika velikog trenera od neke nahajcane seljačine.
Odmah odbiti i produžiti ugovor sa njim do 2027. godine
Samo da se stadion ne bude zvao "Snickers arena" ili "Global Offensive Security Stadium"
Ne bi se baš složio s tobom o ispucavanju/neispucavanju lopte. Pomno sam pratio Rožmana baš sad na derbiju kad je poludio kad golman nije napucao loptu što je više puta tražio od njega u jednom momentu je gestikulacijom rukama rekao Šahinovicu da njega sluša svaki put kad primi loptu. Vjerovatno je i Rozman svjestan njegove nesigurnosti pa hoce da mu pomaže u svakom trenutku kad da izbije kad da doda mislim da Šahinovic nema dobar pregled igre pa zbog toga.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 okt 2023, 09:17Ono što sam zaboravio napisati preksinoć je da se raja navikne na "rizično" iznošenje lopte. Pomirite se s tim da je to u današnjem fudbalu normalno, da moraš to znati igrati ako hoćeš neke uspjehe i rezultate kako ovdje, tako i u Evropi. Rožman im doslovno ne da da ispucavaju loptu, svaku utakmicu im to napominje. Prošlu utakmicu se iznervirao kad je Rogić ispucao jednu loptu.
Ja shvatam da mnogim analfabetama i papcima je to misaona imenica, zato i psuju svaku ebenu tekmu. Kad je bio zalizani majmun, molili Boga da dođe neko gdje ćemo konačno spojiti sve kako treba, a ne nabijati na jadnog Renana, koji se slomi gore da spusti poneku loptu. Kada dođe čovjek koji ne da da se bezveze ispucavaju i gube lopte, onda je i to problem. Ja ne znam kako ćemo iznijeti loptu ako ne izvučemo protivnika..
Prvi trener kojeg sam dočekao kod nas da zna u svakom trenutku šta radi. Od discipline, treninga, skautinga, taktičke pripreme, vođenja same utakmice, te izmjena. Na sve to dodati njegove gospodske manire. Hvala Bogu da sam dočekao trenera koji naredi igračima i postavi ih tako da moraju prilaziti, kretati se, praviti trouglove (koji su nam dosad bili kvantna fizika), a na taj način izbaciš protivnika sad pa sad itd.
Svaka čast Simone još jednom, dingospo pravi. Vidi se koliko su ga i igrači zgotivili, skočiše munu zagrljaj odmah po završetku.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 okt 2023, 09:17Ono što sam zaboravio napisati preksinoć je da se raja navikne na "rizično" iznošenje lopte. Pomirite se s tim da je to u današnjem fudbalu normalno, da moraš to znati igrati ako hoćeš neke uspjehe i rezultate kako ovdje, tako i u Evropi. Rožman im doslovno ne da da ispucavaju loptu, svaku utakmicu im to napominje. Prošlu utakmicu se iznervirao kad je Rogić ispucao jednu loptu.
Ja shvatam da mnogim analfabetama i papcima je to misaona imenica, zato i psuju svaku ebenu tekmu. Kad je bio zalizani majmun, molili Boga da dođe neko gdje ćemo konačno spojiti sve kako treba, a ne nabijati na jadnog Renana, koji se slomi gore da spusti poneku loptu. Kada dođe čovjek koji ne da da se bezveze ispucavaju i gube lopte, onda je i to problem. Ja ne znam kako ćemo iznijeti loptu ako ne izvučemo protivnika..
Prvi trener kojeg sam dočekao kod nas da zna u svakom trenutku šta radi. Od discipline, treninga, skautinga, taktičke pripreme, vođenja same utakmice, te izmjena. Na sve to dodati njegove gospodske manire. Hvala Bogu da sam dočekao trenera koji naredi igračima i postavi ih tako da moraju prilaziti, kretati se, praviti trouglove (koji su nam dosad bili kvantna fizika), a na taj način izbaciš protivnika sad pa sad itd.
Svaka čast Simone još jednom, dingospo pravi. Vidi se koliko su ga i igrači zgotivili, skočiše munu zagrljaj odmah po završetku.
Ma neka se X zove što se mene tiče samo da bude sa krovom.Objektivac1946 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 10:16Samo da se stadion ne bude zvao "Snickers arena" ili "Global Offensive Security Stadium"![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, feniksptica, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, Mahalac7, MokraKifla, mosarajvosa83, N3R3D, PapakIzSa, samoFKS i 106 gostiju.