I mene iznenađuje što nema nikakve reakcije javnosti u Bosni, čak se mahom stavljaju i palestinske zastave na facebook.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Samo ne znam kako kepec Zelenski podnosi da nije u centru pažnje
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne znam kada mogu ovo sve predvidjeti zašto mi ne kažu i neke brojeve za jackpot pa da nam svima bude bolje. Obavještajna služba ako zakaže jednom u deset godina to je dovoljno za fijasko koji obilježi cijelo stoljeće kao u slučaju 9/11 bez obzira na to da je ta ista obavještajna služba vjerojatno spriječila masu drugih napada za koje mi i nitko drugi osim njih neće nikada znati. Isto kao golmani u nogometu, jedan kiks je dovoljan da izbriše sto dobrih stvari koje je prije tog napravio. Izrael je bio podijeljen i paraliziran prosvjedima koji su drmali državu mjesecima prije tako da fokus obavještajnih službi vjerojatno nije bio u potpunosti na Hamas. Isto tako povijest nam govori da su Izraelski protivnici imali jedine uspjehe upravo na napadima za vrijeme židovskih blagdana.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Činili su kod nas četnici genocid pa niko nista, sta mislis da ameri i sve te obavjestajne sluzbe nisu znali da streljaju i kolju 8000 muslimana za par dana u Srebrenici, i ko je vec bio jos tu UN, Holandija itd. Nema cekanja pomoci vise, sam za sebe moras da se boris inace klanje ti slijedi kao Palestincima.
Zivotinje zidovske napravile logor od 2 miliona stanovnika i ubijaju ih..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma ovo ce sigurno Bibiju biti ozbiljan udarac. Ocito je usljed autoritarnih teznji koristio obavjestajne sluzbe za pracenje opozicije i gradjana koji su izlazili na proteste protiv onih suludih ideja za ustavni sud i time omogucio Hamasu dovoljno prostora da se spreme za jedan ovakav napad. Vodeci izraelski listovi su ga uzeli na zub takodjer i zbog samog odnosa prema Palestincima na Zapadnoj Obali sto je takodjer pozitivno.Winters je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:45Ne znam kada mogu ovo sve predvidjeti zašto mi ne kažu i neke brojeve za jackpot pa da nam svima bude bolje. Obavještajna služba ako zakaže jednom u deset godina to je dovoljno za fijasko koji obilježi cijelo stoljeće kao u slučaju 9/11 bez obzira na to da je ta ista obavještajna služba vjerojatno spriječila masu drugih napada za koje mi i nitko drugi osim njih neće nikada znati. Isto kao golmani u nogometu, jedan kiks je dovoljan da izbriše sto dobrih stvari koje je prije tog napravio. Izrael je bio podijeljen i paraliziran prosvjedima koji su drmali državu mjesecima prije tako da fokus obavještajnih službi vjerojatno nije bio u potpunosti na Hamas. Isto tako povijest nam govori da su Izraelski protivnici imali jedine uspjehe upravo na napadima za vrijeme židovskih blagdana.
- VivaLaStella
- Kontakt:
I ovi genijalci urade onu jednu stvar koja ce ih sve ujediniti. To je veci zlocin od samog napadaWinters je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:45Ne znam kada mogu ovo sve predvidjeti zašto mi ne kažu i neke brojeve za jackpot pa da nam svima bude bolje. Obavještajna služba ako zakaže jednom u deset godina to je dovoljno za fijasko koji obilježi cijelo stoljeće kao u slučaju 9/11 bez obzira na to da je ta ista obavještajna služba vjerojatno spriječila masu drugih napada za koje mi i nitko drugi osim njih neće nikada znati. Isto kao golmani u nogometu, jedan kiks je dovoljan da izbriše sto dobrih stvari koje je prije tog napravio. Izrael je bio podijeljen i paraliziran prosvjedima koji su drmali državu mjesecima prije tako da fokus obavještajnih službi vjerojatno nije bio u potpunosti na Hamas. Isto tako povijest nam govori da su Izraelski protivnici imali jedine uspjehe upravo na napadima za vrijeme židovskih blagdana.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Izraelci i dan danas žive po rijecima Ben Guriona koji je rekao da nije bitno šta će svijet reći o Izraelu i da je jedino važno da Izrael opstane, a da to neće biti moguće ako Arapi nekaznjeno ubiju Jevreje.
To je njihova svakodnevnica, to im je utkano u DNK i nema kod njih drugačije.
Egipat, Jordan, Sirija, Liban itd. su ih svi napadali sa vojskama bar 4 puta i svaki put su se odbranili (i više od toga), ali su i te kako svijesni da je dovoljno da se samo jednom ne odbrane, dok Arapi (njih 400M u okruženju) mogu, u smislu strategije, beskonačno da doživljavaju gubitke i mnogostruko veće od Izraela.
Dijeluje brutalno ovo prekidanje struje, dotoka vode, bombardovanje... I jeste užasno brutalno, ali iz njihovog ugla je to borba za goli opstanak.
To je njihova svakodnevnica, to im je utkano u DNK i nema kod njih drugačije.
Egipat, Jordan, Sirija, Liban itd. su ih svi napadali sa vojskama bar 4 puta i svaki put su se odbranili (i više od toga), ali su i te kako svijesni da je dovoljno da se samo jednom ne odbrane, dok Arapi (njih 400M u okruženju) mogu, u smislu strategije, beskonačno da doživljavaju gubitke i mnogostruko veće od Izraela.
Dijeluje brutalno ovo prekidanje struje, dotoka vode, bombardovanje... I jeste užasno brutalno, ali iz njihovog ugla je to borba za goli opstanak.
Ne opravdavam to sto rade ali me ne iznenadjuje izostanak reakcije nakon svih onih snimaka napada koji su izasli u javnost. Idiotski potez Hamasa stvarno ne znam sta su ocekivali da ce se dogoditi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Civili su uvijek ginuli, pogledaj koliko su Mongoli ljudi pobili, pogledaj Rimsko-Jeverska 3 rata, Punske ratove (3), Kineske dinastije. I to laksom smrcu danas, a i ono sto prezivi u dosta navrata je uzimano u robovlasnistvo. Danas makar postoji Zenevska konvencija, koju Japan recimo nikad nije htio potpisati (tek nakon Ww2), jer nisu vjerovali u razmjenu ratnih zarobljenika, nego da se pobiju a i njih da se ubije ako ih neko zarobi, to im je ostalo od Samuraja jer ono u njihovim borbama ko izgubi obicno se ubiju ako ga ovaj ne ubije.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 okt 2023, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ne uživamo mi ni u čemu... U tome mogu uživati samo bolesnici. Ok, znači ni Egipat ne valja. Ko valja? Iran?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- bavariapivo
- Kontakt:
koliko de8ila ovdje ima, to nisu istine...
Strasno je to, ja sam sinoc imao kracu raspravu s nekom svicarskom politicarkom, zenska lagano pise da Hamas cini genocid nad Jevrejima, strasno je ovo sve. Toliko se kao covjek osjecas bespomocan pored medijske masinerije koja gazi sve pred sobom, jednostvano da pobiju svih 2 miliona u Gazi ne bi se o tome pisalo niti izvjestavalo na Zapadu. Ova propaganda je jedna kao i korona, lgbt, klima, Ukrajina i sl. Nemamo sanse
Hamas je zajbo obicne ljude s pvom akcijom bolje da su raznijeli vladu Izraela nego ovo sto su uradili
Sad lahko zapad se slozi jer su muslimani u pitanju
Doduse ne bi me cudilo da su Izraelci organizovali napad za hamas indirektno preko svojih arapskih veza
Kad kazu braca muslimani nije mi dobro
Jedni drugima nogu podmecu za americki dolar
A Sljedeci put kad vidim Tursku zastavu u Sarajvu treba ih gadjat
Nema vecih prevaranta kad su upitanju rijec o bratstvu
Sad lahko zapad se slozi jer su muslimani u pitanju
Doduse ne bi me cudilo da su Izraelci organizovali napad za hamas indirektno preko svojih arapskih veza
Kad kazu braca muslimani nije mi dobro
Jedni drugima nogu podmecu za americki dolar
A Sljedeci put kad vidim Tursku zastavu u Sarajvu treba ih gadjat
Nema vecih prevaranta kad su upitanju rijec o bratstvu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 okt 2023, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kakv se genocid sporvodi od strane Izraela uz saučesništvo Zapada, ovo je bolesno.
Ukrajinci i Rusi su gospoda u svojim okršajima, spram ovog što se u Gazi dešava.
Ukrajinci i Rusi su gospoda u svojim okršajima, spram ovog što se u Gazi dešava.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo je bukvalno ritual zrtvovanja sto se desava u Gazi isto kao i u Srebrenici.
Samo ovaj put se to otvoreno slavi. Pokusavaju nekog prizvati.
Samo ovaj put se to otvoreno slavi. Pokusavaju nekog prizvati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
e cuj rusi gospodaBIHpatriota je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:15Kakv se genocid sporvodi od strane Izraela uz saučesništvo Zapada, ovo je bolesno.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Šta je ovo ljudi, pa ovo je sve za dan-dva uradjeno. kAKAV JE OVO GENOCID!

Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 10 okt 2023, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Hamas’ brutal assault against Israel came on Vladimir Putin’s birthday.
Such a catastrophic security shock in the Middle East was probably a welcome surprise for a Russian president whose strategic priority is to divert Western support and attention away from Ukraine. A massive conflagration in Israel risks doing exactly that.
Such a catastrophic security shock in the Middle East was probably a welcome surprise for a Russian president whose strategic priority is to divert Western support and attention away from Ukraine. A massive conflagration in Israel risks doing exactly that.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Poredeci s ovim i nekim drugim ratovima, oni ratuju manje-vise po kodu. Ali dobro kod njih nije ovolika mrznja, ljudi u ratu pokazu koliko su zapravo zivotinje i nemilosdnideno_TM87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:19e cuj rusi gospodaBIHpatriota je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:15Kakv se genocid sporvodi od strane Izraela uz saučesništvo Zapada, ovo je bolesno.
Ukrajinci i Rusi su gospoda u svojim okršajima, spram ovog što se u Gazi dešava.![]()