Kod njih svi igraju Al Dzabe
Premijer liga BiH - aktuelno
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
On bi stvarno trebao zamoliti generalnog sponzora da mu malo bolju robu daju.
Ovaj spid će ga uništiti
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- PeppermintSA
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Al dzabe im i Al Dzabe kad igraci igraju ko stare babe
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Da su kone za sprdancije u svakom smislu jesu, ali mali Arap stvarno vrijedi nesto. Ustvari jedini je mladi igrac u Zelji koji bi mogao imati neku ozbiljniju karijeru. Rece mi neki dan jaran manijak da je dosao preko Romea Jozaka. Je li to tacno i kakve su seme u pitanju ne znam, ali izmislio je fudbal za Gasala i kompaniju. Na koliko ste ga potpisali?
-
- Kontakt:
Da je cupano, znalo bi se to. Snimak, slika, bilo bi nesto.Zeko87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:49I meni se učinilo pokidane stolice kad ono od koreografije tamno plavi papiri.zeljovolimte je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:25Nema potrebe za laganjem.
Do sad bi se slike pojavile.![]()
Treba nama puno ovakvih derbija (govorim o atmosferi, ovaj put smo vas rezultatski pregazili). Uz jakog Želju jako je i Sarajevo i obratno.
Mogao je jos biti posjeceniji. Bez obzira na rezultat jedan od boljih u zadnjem periodu.
- morsecode
- Kontakt:
Dok je njima ove uprave i ovog debila na klupi nema nista od njih.
Ne moze ti ba Rustemovic biti glavno pojacanje, umjesto da su iskoristili neke veze pa na posudbu doveli 2 dobra mlada igraca na deficitarnim pozicijama, izrovili par mladjih momaka iz federalne i doveli 2 mlada strance ko onaj Arap to bi i licilo na nesto.
Ovako se samo ofiraju, ne volim ih uopste i boli me **** ali realno Zeljo je brend koji ima veliku bazu navijaca. Koliko moras biti smotan da ne mozes sponzora da nafatas? Jos za sportskog direktora stavili Bekrica kakve on veze ima, poznanstva, kontakte? Nikakve. Sportski direktor treba biti neko ko zna skaute, menadzere, sportske radnike itd itd.
Brukaju se ko debili, raja se sprda sa njima, kao vracaju neke dugove lazu narod
Covjek moze napisat kracu knjigu o ofiranjima skretnicara od 2016; pa na ovamo
Ne moze ti ba Rustemovic biti glavno pojacanje, umjesto da su iskoristili neke veze pa na posudbu doveli 2 dobra mlada igraca na deficitarnim pozicijama, izrovili par mladjih momaka iz federalne i doveli 2 mlada strance ko onaj Arap to bi i licilo na nesto.
Ovako se samo ofiraju, ne volim ih uopste i boli me **** ali realno Zeljo je brend koji ima veliku bazu navijaca. Koliko moras biti smotan da ne mozes sponzora da nafatas? Jos za sportskog direktora stavili Bekrica kakve on veze ima, poznanstva, kontakte? Nikakve. Sportski direktor treba biti neko ko zna skaute, menadzere, sportske radnike itd itd.
Brukaju se ko debili, raja se sprda sa njima, kao vracaju neke dugove lazu narod
Covjek moze napisat kracu knjigu o ofiranjima skretnicara od 2016; pa na ovamo
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Ima ugovor, ako se to ugovorom može i nazvati, do juna 2024.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:43Da su kone za sprdancije u svakom smislu jesu, ali mali Arap stvarno vrijedi nesto. Ustvari jedini je mladi igrac u Zelji koji bi mogao imati neku ozbiljniju karijeru. Rece mi neki dan jaran manijak da je dosao preko Romea Jozaka. Je li to tacno i kakve su seme u pitanju ne znam, ali izmislio je fudbal za Gasala i kompaniju. Na koliko ste ga potpisali?
Prijavljen je na Kulturni Centar Kralj Fahd, na Alipašinom polju, preko Ambasade Kraljevine Saudijske Arabije da bi izbjegli naknadu za treniranje.
- Shategabri
- Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:25Nema potrebe za laganjem.
Do sad bi se slike pojavile.

22:33
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Al' tema Zeljeznicara u kojoj Virtual cupa stare postove i objasnjava, citam i znam da je negdje napisao nesto potpuno suprotno, genijalna taktika
Baci covjek u moru postova 18 misljenja o istoj stvari, i citira samo onu koju je pogodio 
Zabavno bas. Pratimo

Zabavno bas. Pratimo

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da su u pitanju ostaci koreografije crne boje pa se cini tako
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja sam aludiram na to da smo imali nenormalnu sreću što je otišao. Inače ne bi nam se dobro pisalo. Htjeli ili ne priznati, imali smo sreće ovaj put što smo jedva uzeli 3:0, gdje su oni bili bolji čitavu tekmu. Vile nas pronosale.
Pa u pravu je čovjek. Za derbi je ključno imati tri polušanse.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ovo su ostaci koreografije, crni papiri su bili lijepljeni selotejpom na stolicu i bas na tom gornjem lijevom dijelu na slici je falilo ljudi i to su neiskoristeni papiri.Shategabri je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:59zeljovolimte je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:25Nema potrebe za laganjem.
Nista se nije razvaljivalo, cak su vodje fino zamolile prije tekme da se nista ne razvaljuje, da ne budemo stoka, da ne bacamo pirotehniku u teren i da ne bacamo topovske.
FKŽ !
-
- Kontakt:
Crni najlon. Gdje su stolice koje su otkunute? Ne nosimo bacac plamena..Shategabri je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:59zeljovolimte je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:25Nema potrebe za laganjem.
Hoces li sliku sjevera Grbavice? Pa da vidis razliku..
- FKSDoGroba
- Kontakt:
TeaM87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:04Ovo su ostaci koreografije, crni papiri su bili lijepljeni selotejpom na stolicu i bas na tom gornjem lijevom dijelu na slici je falilo ljudi i to su neiskoristeni papiri.Shategabri je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:59zeljovolimte je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:25
Nema potrebe za laganjem.
Nista se nije razvaljivalo, cak su vodje fino zamolile prije tekme da se nista ne razvaljuje, da ne budemo stoka, da ne bacamo pirotehniku u teren i da ne bacamo topovske.

Jos su ih i sudije ostetile za 2 penala i ponistiki im cist gol
- Shategabri
- Kontakt:
Skroz ugao prema zapadu i prema istoku su odvaljene stolice.TeaM87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:04Ovo su ostaci koreografije, crni papiri su bili lijepljeni selotejpom na stolicu i bas na tom gornjem lijevom dijelu na slici je falilo ljudi i to su neiskoristeni papiri.Shategabri je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:59zeljovolimte je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:25
Nema potrebe za laganjem.
Sredina jest ostaci koreografije.
Na teren se nije ubacivalo i za to svaka čast

Za razliku od HZ gdje prvi kritikujem.
Zadnja izmjena: Shategabri, dana/u 10 okt 2023, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Combattente87, Mostarska i 25 gostiju.