FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad se vec prica o igracima, ostanku, prodaji….. sto se Renana tice sve je receno. Da ja odlucujem, fokus bi mi bio da nadjem nacin da odkupim ugovor Hasica, i da ga podpisem na 3 godine. Mada je to vjerovatno jako tesko ipak mislim da je Besiktas takva sredina a i klub koji “nema vremena” za njega i da su oni njega vjerovatno vec odpisali. On u ovoj ekipi ima najveci potencijal i da se dobro proda a i da napravi zavidnu karijeru.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nisam imao neke simpatije prema Hasicu jer je strumf, cak sam ovdje pisao da ga treba ostaviti na klupi u derbiju. Bogami, momak me demantovao itekako, pokazao se kao pravi profesionalac i drago mi je zbog toga. Samo me pisaj Hasicu.
Njemu je 22 godine tek, on bi nama bio jedan od glavnih u ekipi i najatraktivniji igrac u izlogu. Dok u Besiktasu tesko da bi imao mjesta i prostora. Mislim da bi se mogao napraviti neki dil sa Besiktasom, zasto da ne. Lupam, da se dogovorimo da 50% od transfera ide njima, posaljemo im neke nase igrace itd. @IsmirMirvic. Da npr Besiktas ponudi milion i Hasica za Renana, da li bi prihvatili? Sto da ne, sto se mene tice.
Njemu je 22 godine tek, on bi nama bio jedan od glavnih u ekipi i najatraktivniji igrac u izlogu. Dok u Besiktasu tesko da bi imao mjesta i prostora. Mislim da bi se mogao napraviti neki dil sa Besiktasom, zasto da ne. Lupam, da se dogovorimo da 50% od transfera ide njima, posaljemo im neke nase igrace itd. @IsmirMirvic. Da npr Besiktas ponudi milion i Hasica za Renana, da li bi prihvatili? Sto da ne, sto se mene tice.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 10 okt 2023, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam siguran 100%, ali mislim da imamo otkupnu klauzulu za Hasića.
Volio bi da ovi naši “novinari” provjere to, nevjerovatno mi je bilo i na onoj pressici gdje je Ibričić o otpisanim pričao da nisu pitali u vezi detalja posudbe
Volio bi da ovi naši “novinari” provjere to, nevjerovatno mi je bilo i na onoj pressici gdje je Ibričić o otpisanim pričao da nisu pitali u vezi detalja posudbe

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Polako s tim produživanjima, šta vam je.. Ne do Bog da dvije zijanimo, počeli bi pričati kako treba tražiti soluciju da se raskinu ugovori. Umjereno, pomalo, ako se već Klub diže na novu razinu, onda trebamo i mi to pratiti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:04Polako s tim produživanjima, šta vam je.. Ne do Bog da dvije zijanimo, počeli bi pričati kako treba tražiti soluciju da se raskinu ugovori. Umjereno, pomalo, ako se već Klub diže na novu razinu, onda trebamo i mi to pratiti.

Za Renana stoji da se mora probati produžiti ugovor, eto spominje neki forumaš da se radi na produživanju na još godinu što bi bilo fenomenalno.
Za ostale treba sačekati, do jučer smo ih dosta tjerali i molili Boga da odu, ne možemo onda odjednom ni okrenuti priču za 180 stepeni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
26 utakmica Renana
16 golova
6 asistencija

16 golova
6 asistencija

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
11 utakmica, 8 golova, 2 asistencije, 20 godina
https://www.transfermarkt.com/ebrima-si ... ler/972353
https://www.transfermarkt.com/ebrima-si ... ler/972353
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Joj miline na forumu, toliko pozitivne energije, svi pijani, niko nikom ne jebbe mater, niko nikog ne vrijeđa, toliko pozitivno, ja ne mogu to da opišem.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da pokrenemo akciju Renan 2027
Renane sign the new deal

Renane sign the new deal
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 okt 2023, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Počele su opet povrede zadnje lože
: Ziljkić, Duraković, Aničić, Peneranda, Vrančić.
Pitanje ko je slijedeći jer Jelešković kad je bio prije dvije godine kondicioni imali smo sličan problem.
Jedina stvar koja me malo brine kada je u pitanju kondicija i povrede ali eto, neka struka radi i odlučuje šta u kako
Pitanje ko je slijedeći jer Jelešković kad je bio prije dvije godine kondicioni imali smo sličan problem.
Jedina stvar koja me malo brine kada je u pitanju kondicija i povrede ali eto, neka struka radi i odlučuje šta u kako
Dječijeg lica
Šta će novinari ispitati ? Oni već zaboravili derbi, mogu misliti kako bi bilo da su oni dobili nedo bog.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:01Nisam siguran 100%, ali mislim da imamo otkupnu klauzulu za Hasića.
Volio bi da ovi naši “novinari” provjere to, nevjerovatno mi je bilo i na onoj pressici gdje je Ibričić o otpisanim pričao da nisu pitali u vezi detalja posudbe![]()