liga je u ovih 8 godina zajednickog igranja jako puno doprinijela da je ljudi ovdje shvataju jako neozbiljno.borca su dvaput "namjestili" za ispadanje iako je bilo bar 7-8 slabijih ekipa,pola lige je igralo 3 za 3,domacini su pobjedjivali u 95% utakmica,sto zbog navedenih 3 za 3,sto zbog domacinskog sudjenja,otimanja,udaranja...iz tih razloga ja imam potpuno razumjevanje za one koje ova liga ne interesuje,jer treba se odigrati bar jos 5 sezona kakva je bila prosla i ova,gdje je potpuno normalno pobjediti u gostima,da bi ljudi ovu ligu poceli shvatati ozbiljno.
ali kako rekoh,postojimo mi,tvrdo jezgro,kojih ima 1500-2000 uvijek,bez obzira na rang ili protivnika.i naravno,neizostavni lesinari....
uostalom,znas i sam na sta je liga licila,zeljo je imao duplo bolji tim sa dialibom,bekricem,stilicem i ostalima nego sad,pa mu je bilo nemoguce pobjediti u gostima jer sudije nisu dozvoljavale gostujucim ekipama da predju centar....nije taj amar bas toliki cudotvorac,nego je liga mnogo,mnogo regularnija!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!