Cak i ovaj dio na steoenicama vam nije dokaz.Shategabri je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:23Skroz ugao prema zapadu i prema istoku su odvaljene stolice.TeaM87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:04Ovo su ostaci koreografije, crni papiri su bili lijepljeni selotejpom na stolicu i bas na tom gornjem lijevom dijelu na slici je falilo ljudi i to su neiskoristeni papiri.
Nista se nije razvaljivalo, cak su vodje fino zamolile prije tekme da se nista ne razvaljuje, da ne budemo stoka, da ne bacamo pirotehniku u teren i da ne bacamo topovske.
Sredina jest ostaci koreografije.
Na teren se nije ubacivalo i za to svaka čast![]()
Za razliku od HZ gdje prvi kritikujem.
Oba tima sa crnim trakama u znak podrške IzraeluFKSDoGroba je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:31Dogovorena prijateljska utakmica športskih prijatelja u subotu![]()
Kakav cilj?zeljovolimte je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:33Cak i ovaj dio na steoenicama vam nije dokaz.Shategabri je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:23Skroz ugao prema zapadu i prema istoku su odvaljene stolice.TeaM87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:04
Ovo su ostaci koreografije, crni papiri su bili lijepljeni selotejpom na stolicu i bas na tom gornjem lijevom dijelu na slici je falilo ljudi i to su neiskoristeni papiri.
Nista se nije razvaljivalo, cak su vodje fino zamolile prije tekme da se nista ne razvaljuje, da ne budemo stoka, da ne bacamo pirotehniku u teren i da ne bacamo topovske.
Sredina jest ostaci koreografije.
Na teren se nije ubacivalo i za to svaka čast![]()
Za razliku od HZ gdje prvi kritikujem.
Ne znam sta je cilj?
E jbg sad, nije to fino komšija.
Ocigledno imamo razlicitu percepciju rijeci "stoka". Kad kazem stoka, mislim na razvaljivanje tudje imovine - nesto u cemu ste vi neprikosnoveni u drzavi. To sto ti opisujes bih drukcije nazvao i svakako da ne odobravam, ali to nije poenta moje price.Shategabri je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:49E jbg sad, nije to fino komšija.
A ako već gledamo ko je stoka, a u pitanju su navijačke grupe, ko je koga napao kod stadiona?
Mi vas ili vi nas? Ko je donio tojage i sad se time hvali?
Ko je tu stoka?
Da li ima stoke u obje grupe, malo je reći.
Nema baš smisla to što pišeš.
Braca po materi. Isti klubovi, samo sto su hepokovci ostali dostojni i nisu se mijenjali cak ni po cijenu gasenja a ovi drugi nema kome ga nisu obalili da bi opstali. Najveci preokret u istoriji sporta i ''sportskih'' kolektiva u svijetu je preobrazba VASO MISKIN CRNI.FKSDoGroba je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:31Dogovorena prijateljska utakmica športskih prijatelja u subotu![]()
Kafana ispred Koseva i oni automobili sto su stradali u neredima nisu tudja imovina?TeaM87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:58Ocigledno imamo razlicitu percepciju rijeci "stoka". Kad kazem stoka, mislim na razvaljivanje tudje imovine - nesto u cemu ste vi neprikosnoveni u drzavi. To sto ti opisujes bih drukcije nazvao i svakako da ne odobravam, ali to nije poenta moje price.Shategabri je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:49E jbg sad, nije to fino komšija.
A ako već gledamo ko je stoka, a u pitanju su navijačke grupe, ko je koga napao kod stadiona?
Mi vas ili vi nas? Ko je donio tojage i sad se time hvali?
Ko je tu stoka?
Da li ima stoke u obje grupe, malo je reći.
Nema baš smisla to što pišeš.
Zato će im stradati mjesečni budžet,stoka lomi a stoka će i platiti svakako su generalni sponzor
Dva najveca hrvatska sportska kolektiva u BIH, jedan malo radikalniji, drugi nako prikriveniji, ali sve je to ista krv. Neka se paze, red jeFKSDoGroba je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:31Dogovorena prijateljska utakmica športskih prijatelja u subotu![]()
Nije ih kažu niko nadigrao, samo Zrinjski. 7 poraza.
Uzeli su se, bez brigetutankamon1905 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:04Zna li itko sta se desilo u nastavku one price da su dva manijaka prije utakmice pitali jedan drugog "jesil ponio kais", dok su pitari pili pivu i zajebavali se
alacious je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:08Uzeli su se, bez brigetutankamon1905 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:04Zna li itko sta se desilo u nastavku one price da su dva manijaka prije utakmice pitali jedan drugog "jesil ponio kais", dok su pitari pili pivu i zajebavali se
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Hrammm1921 i 23 gosta.