A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa dobro za 2 miliona bih ja pustio Renana, a realno je i sebično usporavati njegov razvoj, za te pare samo dovesti onog novog napadača Zalgrisa i gotov problem
Nikad
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad je Renan u pitanju, svakako treba raditi na tome da se ugovor produzi sto bi svakako bilo idealno za buducnost i porazgovarati sa njim po pitanju njegovih planova za buducnost karijere i vidjeti sta on to zeli a da mu mi trenutno ne mozemo pruziti i koliko zapravo mi mozemo da damo.
I kada se priblizi vrijeme kad bude evidentno da ce Renan otici, zamjenu traziti istog momenta i potruditi se da to bude izuzetno pazljivo odabran fudbaler koji pravi razliku…
Istu stvar raditi sa svim igracima koji trenutno pruzaju ili koji ce tek pruzati dobre partije u nasem dresu
Bez sikiracije! Jesmo li mi u kakvim dugovima?- Nismo, Jel nam trebaju hitno pare? - Ne trebaju, Jel Oliveira bitan igrač u klubu? - Jeste! Kao sto sam ranije rekao neka neko ponudi 15 miliona eura pa ce se sjest i porazgovarati o transferu!
Bez sikiracije! Jesmo li mi u kakvim dugovima?- Nismo, Jel nam trebaju hitno pare? - Ne trebaju, Jel Oliveira bitan igrač u klubu? - Jeste! Kao sto sam ranije rekao neka neko ponudi 15 miliona eura pa ce se sjest i porazgovarati o transferu!
De sapni sta je za taj Juve bruda lako cemo za Renana
Joj miline na forumu, toliko pozitivne energije, svi pijani, niko nikom ne jebbe mater, niko nikog ne vrijeđa, toliko pozitivno, ja ne mogu to da opišem.
E hajmo sad uzeti slobodan dan,pa lagano put za Bl.
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Stvarno, horde se dizu iz utakmice u utakmicu, kakav mi samo potencijal imamo pa ovaj snimak sa trubom i blicevima ja nisam odavno bolji u regionu vidio i vidim da se svi sjebaju, dajte ljudi jacajmo Sjever jer samo tako jacamo i nase Sarajevo, svi u BL braco.
E hajmo sad uzeti slobodan dan,pa lagano put za Bl.
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Stvarno, horde se dizu iz utakmice u utakmicu, kakav mi samo potencijal imamo pa ovaj snimak sa trubom i blicevima ja nisam odavno bolji u regionu vidio i vidim da se svi sjebaju, dajte ljudi jacajmo Sjever jer samo tako jacamo i nase Sarajevo, svi u BL braco.
Ma šta ćeš objašnjavati i pozivati na forumu, sta se ovdje pisalo protiv sjevera za vrijeme bojkota, pa onda za vrijeme tjeranja sabre qrave itd, dobro ikako imamo tribinu
Šta je baš to sa Juvetom?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.