2000 simpatizera i 300 pravih ultrasa

Vlado je trenerčina, čovjek koji živi fudbal 24 sata dnevno.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:31Prednost Basica u odnosu na sve ove trenere je u koristenju one Veo napredne tehnologije...Ni jedan od ovih ostalih to ne zna koristiti, mozda samo Vlado Jagodic...Espiritosanto je napisao/la: ↑10 okt 2023, 21:59Realno teže je sastaviti 17 utakmica bez pobjede u Sloveniji nego uzeti duplu krunu u Poljskoj.
Za ovo prvo se treba baš potruditi.
Tako da zna se ko je no1. UEFA PRO LICENCE COACH ove lige.
ostaniii
![]()
![]()
![]()
Espiritosanto je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:39Vlado je trenerčina, čovjek koji živi fudbal 24 sata dnevno.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:31Prednost Basica u odnosu na sve ove trenere je u koristenju one Veo napredne tehnologije...Ni jedan od ovih ostalih to ne zna koristiti, mozda samo Vlado Jagodic...Espiritosanto je napisao/la: ↑10 okt 2023, 21:59
Realno teže je sastaviti 17 utakmica bez pobjede u Sloveniji nego uzeti duplu krunu u Poljskoj.
ostaniii
![]()
![]()
![]()
Ali uz teletekst,do podne prati japance a navečer južno amerikance![]()
Espiritosanto je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:39Vlado je trenerčina, čovjek koji živi fudbal 24 sata dnevno.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:31Prednost Basica u odnosu na sve ove trenere je u koristenju one Veo napredne tehnologije...Ni jedan od ovih ostalih to ne zna koristiti, mozda samo Vlado Jagodic...Espiritosanto je napisao/la: ↑10 okt 2023, 21:59
Realno teže je sastaviti 17 utakmica bez pobjede u Sloveniji nego uzeti duplu krunu u Poljskoj.
ostaniii
![]()
![]()
![]()
Da bar izdvoje kop od simpatizera da se zna sta je grupa po cijenu da je u njoj 70 ljudi ali jok bitnija je radi slike mase sa hiljadu simpatizeracurvanord je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:36
Kao i na 90% navijačkih tribina na balkanu, ali eto čovjek uvjeren da imaju 3000 ultrasa, kaže uporedi korteo![]()
Sad kad gledam, cini mi se da nije bilo oPsajda, jos lopta u prirodnom polozaju...Ipak ih je Gigovic ostetio...HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:43Mene samo zanima jel živ @predatod? Jel bio ofsajd? Poz.
HahahahhhahahahahahahEspiritosanto je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:39Vlado je trenerčina, čovjek koji živi fudbal 24 sata dnevno.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:31Prednost Basica u odnosu na sve ove trenere je u koristenju one Veo napredne tehnologije...Ni jedan od ovih ostalih to ne zna koristiti, mozda samo Vlado Jagodic...Espiritosanto je napisao/la: ↑10 okt 2023, 21:59
ostaniii
![]()
![]()
![]()
Ma dobro, možda je bio par milimetara u oPsajdu. To se ne svira nikad.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:54Sad kad gledam, cini mi se da nije bilo oPsajda, jos lopta u prirodnom polozaju...Ipak ih je Gigovic ostetio...HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:43Mene samo zanima jel živ @predatod? Jel bio ofsajd? Poz.![]()
![]()
![]()
Mozda jes' malo, tih cantimetar ili dva, ali je namjerno dosudio, isao da osteti Zelju...HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:01Ma dobro, možda je bio par milimetara u oPsajdu. To se ne svira nikad.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:54Sad kad gledam, cini mi se da nije bilo oPsajda, jos lopta u prirodnom polozaju...Ipak ih je Gigovic ostetio...HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:43Mene samo zanima jel živ @predatod? Jel bio ofsajd? Poz.![]()
![]()
![]()
![]()
To ti ovisi kako se digne kome,sjećam se utakmice čelik sarajevo ili zvijezda sarajevo,ulaznica printana 3km prekrizili flomasterom i napisali 10MostarskiSin je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:20Ne znam je li vec neko pisao ali me interesuje kakve su cijene ulaznica na Kosevu, Grbavici, BB, Pecara, BL?
Do 5 cm ulazi sve kao bezvazdusni prostor,to je objašnjavao Kolina na seminaru ove godine u Lužu.Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:04Mozda jes' malo, tih cantimetar ili dva, ali je namjerno dosudio, isao da osteti Zelju...HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:01Ma dobro, možda je bio par milimetara u oPsajdu. To se ne svira nikad.![]()
![]()
Najveći bh brend samo obrukao ovu napaćenu državu u Evropi. U sred glavnog grada, duplo jeftiniji Gruzijci ruše bordo klub pred 20 000 navijaca.
Budi glup= budi pitarnastrojeni21 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 22:32Jel te stid omalovazavati te majice? Jel znas uopste ko ih je nekad nosio i sta predstavljaju? Ukljuci malo mozak ako ga uopste imas, ti i tvoji drugovi pripadnici internet brigade hordi zla na bilo koji nacin zelite ismijavati sve vezano za Zeljeznicar pa u svom neznanju jer ste glupani najveci, ismijavate majice koji su nosili najveci sinovi ove zemlje. A o prozivanju momaka sa slike, moze se to i uzivo mangupe. Najlakse je preko tastature, jel tako?
Imate malo bolji koeficijent od Olimpika koji se ugasio. Do ove sezone, 10 prethodnih niste zaradili.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:15Najveći bh brend samo obrukao ovu napaćenu državu u Evropi. U sred glavnog grada, duplo jeftiniji Gruzijci ruše bordo klub pred 20 000 navijaca.
Rušite nam koeficijent kojeg smo mi i Zrinjski zarađivali ove sezone
Povratak u surovu realnost.mnon46 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:29Imate malo bolji koeficijent od Olimpika koji se ugasio. Do ove sezone, 10 prethodnih niste zaradili.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 23:15Najveći bh brend samo obrukao ovu napaćenu državu u Evropi. U sred glavnog grada, duplo jeftiniji Gruzijci ruše bordo klub pred 20 000 navijaca.
Rušite nam koeficijent kojeg smo mi i Zrinjski zarađivali ove sezone
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Direktorcic, kanarinac, Kaunas, MikiPirs, riki46, StarmoCity i 85 gostiju.