FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Meni ni sekunde ne djeluje takav tip. Više sliči na nekog iz favele koji sve oko sebe shvata kao zayebanciju.
Volio bih da me demantuje, al' daj Bože.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Hehe, tvoje riječi - moje misli ( od kako je došao kod nas).Centre forward je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:02Meni ni sekunde ne djeluje takav tip. Više sliči na nekog iz favele koji sve oko sebe shvata kao zayebanciju.
Nešto kontam i prije ove sezone da se prodao negdje, koga bi doveli i koliko bi čekali?
Ipak ima germanske krvi, rođen i rastao u zdravoj sredini ( za babu Sulejmana nisam čuo lošu riječ

Malo ga ova kokara handri sa Britanijom i tim nekim fetišima.
Vidjećemo, počeci u novoj sezoni obećavaju.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Centre forward
- Kontakt:
Pazi, Gvardiolu ne cijenim nešto, al' nije baš toliko glup. Zašto bi on krilo, kao jedna od deficitarnijih pozicija, ako govorimo o vrhunskom naravno, prodav'o direktnom konkurentu za osvajanje Lige Prvaka. Mlad, potentan, 24 godine, svi uslovi ispunjeni da postane legenda Sitija.armando je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:11Hehe, tvoje riječi - moje misli ( od kako je došao kod nas).Centre forward je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:02Meni ni sekunde ne djeluje takav tip. Više sliči na nekog iz favele koji sve oko sebe shvata kao zayebanciju.
Nešto kontam i prije ove sezone da se prodao negdje, koga bi doveli i koliko bi čekali?
Ipak ima germanske krvi, rođen i rastao u zdravoj sredini ( za babu Sulejmana nisam čuo lošu riječ).
Malo ga ova kokara handri sa Britanijom i tim nekim fetišima.
Vidjećemo, počeci u novoj sezoni obećavaju.
Pep, od kako je počeo trenirat', al' bukvalno. ima taj luxuz kakav nikad nije im'o nijedan trener do njeg'. On ne samo da ne mora prodavat' najbolje igrače već može i kupit' neke samo da ih drugi ne bi angažovali.
Mi smo Sanea doveli bez neke prevelike pompe, kol'ko se ja sjećam. Dakle, Pep ga je bukvalno, pustio.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nama najviše znači da se pojavi kad bude najpotrebnije, u knock out fazi, al je ovo njegov brutalan početak sezone istini za volju. TT nosi zasluge sa njegovim pozicioniranjem (uloga krilnog napadača ala Salah) i pristupom prema njemu, direktnim razgovorom (bez okolišanja, to valja to ne valja). Nešto što najviše raduje je konekcija njega i Kanea, 4 asistencije Kanea za Sanea već. To pokazuje koja veličina je Harry od igrača i karakter, npr. u odnosu na Lewu, Lewa je samo sebe gledao, samo svoju statistiku, samo ono da li se za njega kreira, zato nije bilo nikad posebne "harmonije" između njega i Robbena birvaktile, a Harryu nije ništa dati pas dalje. Džaba Harry je već imao konekciju u Tott sa Sonom, čovjek nije egocentrik, sada kod nas se to nazire sa Saneom. Koje samo individualne kvalitete naš napad ima u Kaneu, Musiali i Saneu. Da se ne urekne Leroy i njegova konstanta...a sve se kad gledaš njega ima osjećaj da može još biti bolji, konkretniji i direktniji, i ono što kolege s pravom kritikuju govor tijela. Da ima tu energiju, nabrijanost kao neki drugi gdje bi mu bio kraj pored neupitnog talenta.
I najbolje naš ocijenjeni igrač je po WhoScored-u.Leroy Sané has completed the most dribbles in Europe's top 5 leagues so far this season
Leroy Sané - 36
Bryan Zaragoza - 28
Eberechi Eze - 27
[@WhoScored]
Only Leroy #Sané (36/59) has completed more dribbles than Granada's Bryan #Zaragoza (28/59) in Europe's big five leagues this season. [@OptaJose]
Ja se samo nadam da naši nauštrb Mullerovog produženja ugovora o kojem se sve više priča, kao odnosu prema legendi i dijetu kluba (podržavam) ne odustanu od Wirtza. Kreativnost Kimmicha, Musiale, nesebičnost Kanea, i još dodati Wirtzovu kreacijuBayern Munich (400+ mins):
Highest: Leroy Sane - 8.34
Lowest: Sven Ulreich - 6.21

Mathys #Tel for
? His agent Gadiri Camara at Sky:
„Nobody spoke about this possibility with us. We saw the statement of Rudi Völler and that means that all the German people have love for Mathys and his work.“
„But to be honest the kid is focus with the u21. I don’t want to keep his mind with that.“
In our interview in August Tel made clear: „#FCBayern is the best club in the world for me. I enjoy playing for this team. I want to stay here. Always."
@SkySportDE
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Even though he extended his contract until 2026, Xabi Alonso has an agreement with Bayer Leverkusen to go next summer should he receive an offer from one of his former clubs: Bayern, Real Madrid or Liverpool [@SPORTBILD]
Manuel Neuer does not want to sit on the bench following his comeback and is planning to return straight into the starting XI against Mainz after the international break. Neuer wants to use Mainz to prepare for his Champions League return against Galatasaray the following game. Bayern bosses feel they made the right decision when they opted not to sign a competitor for Neuer in the summer and got a perspective goalkeeper for the future in Daniel Peretz instead. The next few weeks will show whether the club can still plan with Neuer for a few more years to come. His contract expires in summer 2024, and with around €20m/year, Neuer is one of the top earners. The captain is not thinking about retirement at the moment
[@cfbayern, @itstheicebird, @linner_nicolas]
Kroos, Alaba, DaviesBayern bosses are very irritated with Alphonso Davies agent's public statements where he constantly flirts with the idea of a move to Real Madrid
@SPORTBILD

Magarci su iritirani njegovim istupima i flertanjem, ja kad me svrbi onda se počešem a što će te vi debosi napraviti povodom te iritacije?

Ma to, ti radi što je tebe volja i željaManuel Neuer does not want to sit on the bench following his comeback and is planning to return straight into the starting XI against Mainz after the international break.

Sa Manuom ce biti ruzan rastanak, ovo je neizbjezno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ma smiješni likovi. Obične birokrate.Pips je napisao/la: ↑11 okt 2023, 09:08Magarci su iritirani njegovim istupima i flertanjem, ja kad me svrbi onda se počešem a što će te vi debosi napraviti povodom te iritacije?Ma to, ti radi što je tebe volja i željaManuel Neuer does not want to sit on the bench following his comeback and is planning to return straight into the starting XI against Mainz after the international break.![]()
A za skijaša opet njihova krivica, sve su to oni dopustili

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bayern have contacted the management of Gladbach midfielder Manu Koné. The club is monitoring the Frenchman and looking at the possibility of a deal. Koné is under contract until 2025 with an option to extend, and would be 'affordable' [@cfbayern]
Duže odsustvo nego se u prvi mah prenijelo.
Florian Wirtz was an absolute desired target for Hasan Salihamidžić, and is still a hot topic at the club even after Brazzo's exit. Wirtz's father/agent was seen in Munich with Bayern representatives in the past, and the feedback was positive. The opinion at Bayern is that Wirtz is a player they shouldn't lose out on to foreign clubs and should be kept in the Bundesliga, despite his high price tag
[@cfbayern, @altobelli13, Bayern-Insider]

Assan Ouédraogo's father has confirmed to @BILD that Bayern are one of the clubs interested in the midfielder. Bayern have been scouting Ouédraogo for a long time and believe he's a very interesting player. Several German top clubs as well as clubs from England are also interested [@cfbayern, @altobelli13]
I te povrede i odsustva pojedinih igrača mogu dosta toga odmoći, ali ako potrefe datog igrača i poziciju, može to i sretno ispasti.
Ako se ispostavi da će De Ligt biti uskoro spreman, nema se razloga žaliti za garonjom. Nek se uigrava sa kosookim.
Ako je i trener favorizovao nekog tamo iz nejasnih razloga, nakon njegovog odsustva i dolaska "pravog" po našem mišljenju, onda taj i treba dokazati da je nepravedno klupiran.
Ako se ispostavi da će De Ligt biti uskoro spreman, nema se razloga žaliti za garonjom. Nek se uigrava sa kosookim.
Ako je i trener favorizovao nekog tamo iz nejasnih razloga, nakon njegovog odsustva i dolaska "pravog" po našem mišljenju, onda taj i treba dokazati da je nepravedno klupiran.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Bayern fans are dreaming of a Musiala-Wirtz duo in Munich. Will this be an option after the Euros?
Florian Wirtz: "We're having a very good season with Leverkusen so far, I'm enjoying it at the club. That's why my thoughts are only in Leverkusen. I still have a pretty long contract. So I don't need to think about my future at the moment."
[@altobelli13, @itstheicebird]
- muhamedhulk
- Kontakt:
u ovom sistemu sa 4 nazad i nije bas da mogu zajedno igrati, ali u 343 ili 352 imaju mjesta obojica.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Još malo žute štampe i igara oko ugovora.
Bit će dosta posla za Freunda oko produžavanja ugovora, Kimmich, Musiala, Davies, Sane, Muller još jedna sezona, situacija oko Neuera.
De Ligt je odradio full trening, Gnabry se isto vratio timskom treningu.
De Ligt je odradio full trening, Gnabry se isto vratio timskom treningu.
More on Assan #Ouedraogo & FC Bayern after excl. revealed that AC Milan is hot and has scheduled a meeting with the Schalke bosses! #S04
Bayern‘s interest is concrete as their price is around €12-15m
Sporting Director Christoph Freund is also involved
The 17 y/o has not yet taken a decision but Bayern is an option for him under certain circumstances. Most important: He wants to play regularly next season. Therefore a loan is still an option.
@SkySportDE
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad Müller pise poruke podrske zidovima, onda je ok.
Ako Mazroui napise ajet kao vid podrske Palestincima odmah se svi digli..zidovski lobi je prejak. Nadam se da ce Bayern ostati pri sebi i nece kaznjavati igraca.
Ako Mazroui napise ajet kao vid podrske Palestincima odmah se svi digli..zidovski lobi je prejak. Nadam se da ce Bayern ostati pri sebi i nece kaznjavati igraca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Vrši se ogroman pritisak cionističke falange na klub da se kazni Mazraoui nadam se klub neće podleći pritiscima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zamisli klub koji je imao ovakav logo da kaznjava igraca jer daje podrsku Palestini, citirajuci Kur'an iz ajeta.
Sve mi se vise gadi taj nogomet, jer je ocito tu samo zbog zaglupljivanja masa, kad vidim ovo sa Palestinom, pa prije toga promocija LGBT, pa prije toga promocija i demonizovanje svakog ko ne zeli primiti bocku... tuzno sta se desava sa Bayernom i sa zapadom opcenito
- Centre forward
- Kontakt:
U Njemačkoj se ne može izabrat' predsjednik mjesne zajednice da to ne aminuje Amerika. Maršalovim planom su osim ogromnih kamata dobili i gubitak svog suvereniteta na 100 godina. Dakle, tek za cca 25 godina Njemačka će malo dahnut' po tom pitanju.
S obzirom na prošlost i kako hoće da se ispeglaju, Nijemci bi podržali Izrael taman da ovi bace bojevu glavu. Jbg, teški porazi se plaćaju visokim cijenama.
S obzirom na prošlost i kako hoće da se ispeglaju, Nijemci bi podržali Izrael taman da ovi bace bojevu glavu. Jbg, teški porazi se plaćaju visokim cijenama.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.