FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
73
34%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 212

Amcho1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amcho1 » 10 okt 2023, 23:10

Ljudi moji vidim svi pričate o prodaji Renana i o nekakvim parama. Ljudi moji mi takve igrače moramo zadržavati ako mislimo napredovati i nešto ostvariti u fudbalskom svijetu. Prodaš nekog uzmeš nešto novaca i onda kuburiš godinama da nađeš alternativu. Prodaja ne nikako, nama treba još par Renana, mora se imati kvalitetan backup pa onda možeš razmišljati o eventualno nekakvoj prodaji. Isto ono kada prodaš auto pa onda kreneš kao tražiti da kupiš nešto, ne ide te i ne možeš da nađeš što ti odgovara, a žuri ti se da ne pješačiš i onda kupiš bilo što. Tako je i u rosteru, igrač kvalitetan se ne prodaje dok nemaš spremnu i uigranu alternativu. Sjetite se raspada kod Dudica kada smo prodali Mujakica, jeli vrijedilo i da smo za njega uzeli milion EURA? Samo polako, mislim da Mirvić sada ide ispravnim putem, a spominjati pare za naše uslove, **** više i naše uslove. Renan treba da igra i trese mreže u grupama nekog EU takmičenja u FK Sarajevo, zajedno sa još nekoliko "Renana" na terenu, a onda vrijednost cijelog tima će rapidno da raste. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 10 okt 2023, 23:22

Amcho1 je napisao/la:
10 okt 2023, 23:10
Ljudi moji vidim svi pričate o prodaji Renana i o nekakvim parama. Ljudi moji mi takve igrače moramo zadržavati ako mislimo napredovati i nešto ostvariti u fudbalskom svijetu. Prodaš nekog uzmeš nešto novaca i onda kuburiš godinama da nađeš alternativu. Prodaja ne nikako, nama treba još par Renana, mora se imati kvalitetan backup pa onda možeš razmišljati o eventualno nekakvoj prodaji. Isto ono kada prodaš auto pa onda kreneš kao tražiti da kupiš nešto, ne ide te i ne možeš da nađeš što ti odgovara, a žuri ti se da ne pješačiš i onda kupiš bilo što. Tako je i u rosteru, igrač kvalitetan se ne prodaje dok nemaš spremnu i uigranu alternativu. Sjetite se raspada kod Dudica kada smo prodali Mujakica, jeli vrijedilo i da smo za njega uzeli milion EURA? Samo polako, mislim da Mirvić sada ide ispravnim putem, a spominjati pare za naše uslove, **** više i naše uslove. Renan treba da igra i trese mreže u grupama nekog EU takmičenja u FK Sarajevo, zajedno sa još nekoliko "Renana" na terenu, a onda vrijednost cijelog tima će rapidno da raste. Pozz
Sve to stoji, ali čime da zadržiš igrača? Imamo hvala Bogu super uslove, nije toliko do para. Ne igramo Evropu, liga nije na nekom nivou, insfrastruktura malo dolazi sebi. Drugo je to kad ti igraš Evropu, dosta lakše je privući igrače, kao recimo sad Zrinjski. Renan je ambiciozan momak (barem mi djeluje) i sumnjam da će se ovdje nešto pretjerano zadržati.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 10 okt 2023, 23:28

GalileoGalilei je napisao/la:
10 okt 2023, 23:22
Amcho1 je napisao/la:
10 okt 2023, 23:10
Sve to stoji, ali čime da zadržiš igrača? Imamo hvala Bogu super uslove, nije toliko do para. Ne igramo Evropu, liga nije na nekom nivou, insfrastruktura malo dolazi sebi. Drugo je to kad ti igraš Evropu, dosta lakše je privući igrače, kao recimo sad Zrinjski. Renan je ambiciozan momak (barem mi djeluje) i sumnjam da će se ovdje nešto pretjerano zadržati.
Pa igrat ćemo aBd. Čisto sumnjam da je Rene negdje imao bolje uslove u suprotnom ne bi ni došao kod nas. Nije poenta ni samo izboriti Europu, poenta je imati spreman tim uz super trenera da se u toj Europi nešto napravi. Vjerujem i bar tako izgleda da se ide u tom smjeru.

PS: zna li neko nivo povrede Penerande i Aničić a?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 10 okt 2023, 23:43

Ma nećemo Renana sad prodavati, šta vam je.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 okt 2023, 23:47

Mi Renana nesmijemo prodavat do sledece godine u decembru. Izduzit ugovor cak i zeljinim metodama pare preko stola u koferu..

Ja od Pene ocekujem vise od renana

Ova ekipa je tek u pelena, to sto imamo TRENERCINU koji takvu zbrda zdola ekipu preko noci doveo na taj nivo da kara zrinjski i zelju sa po snage, to je nesto drugo.. nebi me zacudilo da budemo napravili neku seriju 30 pobjeda u nizu..

Mi ako budemo prodavali tipove ko Renan bez bar jednog produzenja ugovora tesko cemo igrat grupu lige prvaka..

Mozda grupu ovog intertoto kupa sto zrinjski igra al to je smjesno takmicenje i FK SARAJEVU treba bit sramota tu glupos igrat.

Kupit onog ramireza il kako se zove sto igra u osjeku..

Nadam se da je MIRVIC vec kupio golmana,, SEHA na posudbu u igman, djete je za osrednju ekipu u pl bh

Trosimo bodeve i zivca djete jednostavno nema X FAKTOR i to jeto. Nivo Alaima

Arena Apple

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 11 okt 2023, 00:10

Koja fantazija otkako se rijesismo aylah i narkomana. U snovima živimo trenutno.
Mislio sam da će trebati barem 2 godine da ponovo stanemo na noge u svakom segmentu, ali sve napreduje takvom brzinom da nemam vremena sjetit se grobara kluba koji su nas unazadili 5 godina.

Napasti titulu ko nikad prije! Aktivirati se politički na svim nivoima jer cemo je na terenu ubjedljivo najviše zaslužiti.

Onaj mali diler bi prodao titulu i bopac za 2 kile zutog i jedno prase. Titula nam donosi grupe evropa lige već narednog oktobra!
NEMA NAZAD

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 11 okt 2023, 01:01

holyman je napisao/la:
11 okt 2023, 00:10
Koja fantazija otkako se rijesismo aylah i narkomana. U snovima živimo trenutno.
Mislio sam da će trebati barem 2 godine da ponovo stanemo na noge u svakom segmentu, ali sve napreduje takvom brzinom da nemam vremena sjetit se grobara kluba koji su nas unazadili 5 godina.

Napasti titulu ko nikad prije! Aktivirati se politički na svim nivoima jer cemo je na terenu ubjedljivo najviše zaslužiti.

Onaj mali diler bi prodao titulu i bopac za 2 kile zutog i jedno prase. Titula nam donosi grupe evropa lige već narednog oktobra!
Objektivno,sve zahfaljujuci Gospodinu Mirvicu&Comp.
Ko bi izdržao normalan sve one podjele pro-ljetos i
Poslao sve u 3 lijepe?!
Pa onda i tu nije kraj belajima.
Taman se zaholca sa ino-pojačanjima,dolazi direktiva
od ćelavog drogerasa iz BL.Samo 3 stranca,a Mirvic već
5 kupio!
Pa onda dodje novi trener koji prekriži i
**** za naše uslove preskupa pojačanja:
Serbercic
Balta
Viveros
Pa i Zeljkovic,i još par ne toliko bitnih kao Ikic Itd.
Pa onda dovodi nova pojačanja koja trener želi, ovog
Iz Domžale i Crnogorca,pa malog iz Slobode otkupit pa
ga Vratit Nazad da ga zakuca Želji.Pa posudba Hasica!
Hej ba,hajmo malo rezonski!!
Sve to i te kako je koštalo i košta!!
Valja ili valjalo je sve to progutat i izdržat.
I kaže hadjo kad su dusmani počeli da mahalaju i buše:
“Nema Nazad”!
“Idemo još jače”
Aferim Godpodine Predsjednice!!👍💪👈
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 11 okt 2023, 01:09

H8Z7 je napisao/la:
10 okt 2023, 17:19
3......polušanse......10

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 11 okt 2023, 01:13

nofearhz je napisao/la:
10 okt 2023, 19:05
Bez sikiracije! Jesmo li mi u kakvim dugovima?- Nismo, Jel nam trebaju hitno pare? - Ne trebaju, Jel Oliveira bitan igrač u klubu? - Jeste! Kao sto sam ranije rekao neka neko ponudi 15 miliona eura pa ce se sjest i porazgovarati o transferu!
Malo je 15, daj makar 45 miliona.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 okt 2023, 06:01

Neka Renana još,da oplodi kone još koji put,možemo prodati Šahinovića ili Ziljkića ako dođe dobra ponuda

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 okt 2023, 06:10

Hocemol mi igrat kakvu prijateljsku utakmicu preko reprezentativne pauze..

Koje kod nas generalni direktor

Imal igdje da pise KOLIKO je ko vlasnik FK SARAJEVO procentualno..

Sta ocekivat od utakmice u BL sa fer / a sta sa ne fer tako zvano GIGX sudjenjem

Dali ce Rozman zeljkovica otjerat totalno il ce ga ostavit i dat mu sansu

Dovest golmana
Produzit Renans
Dovest stopera
Dovest 10 tku
NEpriduzit ugovor avramovskom
Raskinut sa Ancicem

Prodat ziljkica netreba procenat nikakav samo sto vise love na prvu 500 k € vise nego dobra cifra

PRODUZIT PENI UGOVOR, ako se presto drogirat

Planski dogovarat sa JAKIROVICEM da nas preuzme za 2 godine kad roznanu ugivor istekne

Mora se unaprijed planirat

KUPIT JEDINSTVO VISICKU BOSNU ILI TAKVE UBLEHE OD EKIPA I NAPRAVIT OD NJIH ONO STO JE DINAMO NAPRAVIO OD LOKOMOTIVE

JEDAN TIP RECE DA JE CRVENA ZVJEZDA VLASNIK 70% klubova iz srbijansje pl (mislim prve lige gdje oni igraju) javno im pustaju kad treba da pobjedjuju itd

Nije los koncept

JA ZABORAVIO SAM VRATIT GULASHVILIJA U SLUCAJU DA ZILJKICA PRODAMO

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 11 okt 2023, 07:59

OldTownDistrict je napisao/la:
10 okt 2023, 14:48
Babayaro je napisao/la:
09 okt 2023, 21:49
Pitarsam je napisao/la:
09 okt 2023, 19:25

❤️🎺❤️
❤️👊
Moze li neko ovo remixat, da napravi loop jedno 2 sata?
to majstore :thumbup:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 11 okt 2023, 08:22

Pitarsam je napisao/la:
11 okt 2023, 01:01
holyman je napisao/la:

Poslao sve u 3 lijepe?!
5 kupio!
Serbercic
Balta
Viveros
“Nema Nazad”!
“Idemo još jače”
Nema nazad! :bih:
NEMA NAZAD

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 okt 2023, 09:47

PeppermintSA je napisao/la:
10 okt 2023, 13:58
mma_hz je napisao/la:
10 okt 2023, 13:13
Renan moze majke mi napraviti karijeru haos po kvaliteti njegovoj.

Boljeg spica nikad nismo imali,pa ni Benku.
Naravno da može, samo i nastavak njegove karijere ovisi o našem rastu i rezultatima. Postoje dva načina da igrač ostvari transfer. Prvi način je da ga menadžeri ili menadzerske kuće nude klubovima koji traže igrača za određenu poziciju ili konkretnije igrača određenog profila. Doslovno se šalju katalozi na mejl adrese klubova. Tipa, neki austrijski ili turski klub traži špica, pa mu neka menadžerska kuća ponudi Renana. Tad se cifre kreću ovako kako su se do sad kretale. Drugi način je da Sarajevo napravi iskorak, zaigramo grupe, izvučemo tamo neku Aston Villu poput Zrinje, Reno odigra top tekmu, zabije gol na Villa Parku i uveže tako 3-4 dobre tekme u grupi. Eh, onda te direktno kontaktira Ajax za njega. Nema više 37283 posrednika. Tad idu cifre i tad direktno pregovaraju klubovi, dok je Renin menadzer isključivo tu da ispregovara njegove uslove. Mi moramo do toga doći. Oni iz Rizespora nisu imali gdje gledati Dala, nisu imali pojma ko je. Njegov transfer je rezultat menadžerskih mahinacija C i D kategorije. Stoga, i sami klubovi kao i cifre koje isti nude su C i D kategorije.

Hoću reći, ta priča da ćemo Renu po defaultu prodati za milione jer je kvalitet prevashodno ovisi o našim rezultatima u Evropi. Da nismo one godine odigrali dobro Evropu, nikad Cimirot ne bi otišao u PAOK za milion i kusur ondašnjih eura. A da smo kojim slučajem bili za 50% igrači kvalitetniji, da je na onu ekipu još dovedeno 2-3 kapitalca i da smo na foru prosli Borussiju i zaigrali u grupama, ne bi Cimirot otišao u PAOK za milion i po, nego bi otišao u Sampdoriju za 6. Da je otišao u Sampdoriju za 6, bio bi u većem izlogu, i uz dobru sezonu-dvije i kao novopečeni reprezentativac, prodao bi se negdje dalje - recimo u Lazio. Tada bi ti kao Sarajevo u CV-u imao tu činjenicu, naš igrač igra odlično u Laziju. Automatski onda svi ostali igrači bivaju interesantniji većim klubovima.
:clap: :clap:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 11 okt 2023, 09:55

Meni su najjaci bili oni debili sto su prozivali Mirvica da mozzartuje radi losih rezultata a ustvari to je do trenera bilo sve

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 okt 2023, 10:04

Pitarsam je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Poslao sve u 3 lijepe?!
5 kupio!
Serbercic
Balta
Viveros
“Nema Nazad”!
“Idemo još jače”
bas je Dzoha, svaka mu cast! Aferim takodjer..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 11 okt 2023, 11:14

Zamisli koliki trn u očima im je najveći klub u BiH da ono smeće od novinara pored hiljadu problema u ostalim klubovima, savezu i državi, našlo Ismira pitati zašto ne odustaje od ulaganja i od kluba i da li mu se isplati biti predsjednik ili ne.

Ono našlo isptiivati milijarderske biznismene o ulaganjima, a ovamo piše hvalospjeve o majstoru improvizacije nakon što pobjedi jednu u 93oj minuti poslije 5 uzastopnih poraza. Piccka vam materina bolesna!

U INAT SVIMA, NEMA NAZAD!
NEMA NAZAD

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 okt 2023, 11:17

Pitarsam je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Poslao sve u 3 lijepe?!
5 kupio!
Serbercic
Balta
Viveros
“Nema Nazad”!
“Idemo još jače”
Aferim Godpodine Predsjednice👍💪👈
Od aferima se ne živi.
Jedini način zahvale nas navijača prema Mirvicu jeste kroz članstvo a tu nismo ni blizu kako se sad dičimo i furamo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 11 okt 2023, 11:22

Tacno tako. Clanstvo i jaka posjeta. Minimum 5000 na svakoj tekmi.
"To je jednostavno SARAJEVO"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 okt 2023, 11:24

ubipara je napisao/la:
11 okt 2023, 09:55
Meni su najjaci bili oni debili sto su prozivali Mirvica da mozzartuje radi losih rezultata a ustvari to je do trenera bilo sve
Ma dobro, takav je naš narod. Opet se nadam da je to bila zajebancija i ništa više od toga.
SNSD/politika poklopila komplet ligu a mi imali narkomana na klupi koji je polu-trener u najboljem slučaju. Imao si solidne igrače na papiru ali jako loše selektovane. Pripreme uopće nismo prošli i iskreno sam bio spreman na malo lošije rezultate na početku ali uz maximalnu podršku stručnom štabu. Ispalo je mnogo bolje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”