Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Prija ima preko deset pjesama od preko 30m pregleda. O ovima između 15 i 30 da ne pričam. Drugo je što ste vi dinosauri zaglavljeni u nekom davnom vremenu. Izađite malo u klubove, diskoteke da čujete šta se sluša. Žena hitmejker, broj 1 na Balkanu kod žena. Plus fkt dobro pjeva. Tu joj je tea tairović malo počela prijetiti, ali je još daleko.
- VensanKasel
- Kontakt:
Postoji . To sam naučio na ovom forumu .Centre forward je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:07Ne postoji taj PR koji će ti omogućit' 4 il' 5 arena ako nemaš neki, hajmo reć', kvalitet.
Ja nisam muzički kritičar i o toj sorti muzike ne znam puno, al' dotična dama je očito neko pravo osvježenje na sceni.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Milica joj je puno bliže , nego Tea . Mislim da bi i Milica bez problema napunila Zetru .Finn je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:12Prija ima preko deset pjesama od preko 30m pregleda. O ovima između 15 i 30 da ne pričam. Drugo je što ste vi dinosauri zaglavljeni u nekom davnom vremenu. Izađite malo u klubove, diskoteke da čujete šta se sluša. Žena hitmejker, broj 1 na Balkanu kod žena. Plus fkt dobro pjeva. Tu joj je tea tairović malo počela prijetiti, ali je još daleko.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Tea ima dobre pjesme al nije 10% dobar vokal ko Prija. Tea nije uopce dobar vokal, dok Aleksandra zakucava.Finn je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:12Prija ima preko deset pjesama od preko 30m pregleda. O ovima između 15 i 30 da ne pričam. Drugo je što ste vi dinosauri zaglavljeni u nekom davnom vremenu. Izađite malo u klubove, diskoteke da čujete šta se sluša. Žena hitmejker, broj 1 na Balkanu kod žena. Plus fkt dobro pjeva. Tu joj je tea tairović malo počela prijetiti, ali je još daleko.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prva pametna od tebeFinn je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:12Prija ima preko deset pjesama od preko 30m pregleda. O ovima između 15 i 30 da ne pričam. Drugo je što ste vi dinosauri zaglavljeni u nekom davnom vremenu. Izađite malo u klubove, diskoteke da čujete šta se sluša. Žena hitmejker, broj 1 na Balkanu kod žena. Plus fkt dobro pjeva. Tu joj je tea tairović malo počela prijetiti, ali je još daleko.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne mislim prijetiti po pjevanju, nego po slušanosti.harden je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:20Tea ima dobre pjesme al nije 10% dobar vokal ko Prija. Tea nije uopce dobar vokal, dok Aleksandra zakucava.Finn je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:12Prija ima preko deset pjesama od preko 30m pregleda. O ovima između 15 i 30 da ne pričam. Drugo je što ste vi dinosauri zaglavljeni u nekom davnom vremenu. Izađite malo u klubove, diskoteke da čujete šta se sluša. Žena hitmejker, broj 1 na Balkanu kod žena. Plus fkt dobro pjeva. Tu joj je tea tairović malo počela prijetiti, ali je još daleko.
U pravu si, ipak je milica malo ispred tee, mnogo duža karijeraVensanKasel je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:18Milica joj je puno bliže , nego Tea . Mislim da bi i Milica bez problema napunila Zetru .![]()

Zadnja izmjena: Finn, dana/u 11 okt 2023, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yebem ti spermatozoid koji je prodro majci u jajnu ćeliju.numanumaye22 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:12Malo manje od Minijoba ovdje, za rad od 4 dana u mjesecu. Nelose. Mada ovo je samo na papiru, poslodavci robovlasnici, posebno u manjim gradovima ce lagano na racun sjedne 1000 i onda ti njemu vratis 300-400 KM. Inace gubis posao. Vec uhodano odavno, gdje pola plate vratis kovertom.![]()
Cak i da ne bude tako, 500 eura ce biti okej u manjim gradovima, dok u iole vecim ce biti puko prezivljavanje, s obzirom na cijene, 1000 KM je kao nekad nekih realno 600-650 KM.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ja sam Priju prvi put primjetio kada je na nekoj privatnoj zabavi pjevala velikom Šabanu, gdje ga je rasplakala.harden je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:20Tea ima dobre pjesme al nije 10% dobar vokal ko Prija. Tea nije uopce dobar vokal, dok Aleksandra zakucava.Finn je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:12Prija ima preko deset pjesama od preko 30m pregleda. O ovima između 15 i 30 da ne pričam. Drugo je što ste vi dinosauri zaglavljeni u nekom davnom vremenu. Izađite malo u klubove, diskoteke da čujete šta se sluša. Žena hitmejker, broj 1 na Balkanu kod žena. Plus fkt dobro pjeva. Tu joj je tea tairović malo počela prijetiti, ali je još daleko.
Može Vidine pjesme zakucavati, ortodoksna dvojka, sevdah poprilično dobro, urbani folk sowieso .
Lijepa, odmjerena i nije uopšte uobražena.
Mama joj dobro pjevuši i u nekoj je vezi sa manje poznatim pjevačem iz Bosne.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Prijovićka dobro pjeva, nema šta. Svaka joj čast. Pjevaju dobro i desetine drugih Grandovih djevojaka pa joj nikad neće biti ni blizu.
Pjesme, preglede i ovakve mega koncerte ipak ima samo zbog tima ljudi koji brine o njenoj karijeri. Brena i njeni su giganti na Balkanu. Bili i ostali. Mnogi ne shvataju koliko je ogromna razlika između njih i drugih kuća koji se bave ovom vrstom muzike. Oni joj prave pjesme i usklađuju ih sa trendovima kod slušalaca, oni joj rade PR, oni joj govore i šta će obući ili reći u nekoj emisiji.. generalno su oni su od nje napravili zvijezdu.
Udajom si je otključala tu opciju. U suprotnom ne bi imala novce da ih plati pa bi joj lupam svaka deseta pjesma prešla 10M ili nešto slično. Otprilike bi imala karijeru kao Milica Todorović ili Rada Manojlović recimo.
Svakako da im je lakše kad imaju neki kvalitet sa kojim rade (u ovom slučaju njene više nego solidne glasnovne mogućnosti). Možda bi na osnovu toga dogurala ovdje i bez njih, ali bi joj za to trebalo daleko duže.
Naravno da postoji PR i generalno tim ljudi koji može od bilo koga napraviti solidnog pjevača.. a od solidnih pjevača zvijezde. Tako je sa svim drugim proizvodima. Energetska pića su npr. obično smeće, ali opet ih ljudi masovno kupuju. Što li?
Pjesme, preglede i ovakve mega koncerte ipak ima samo zbog tima ljudi koji brine o njenoj karijeri. Brena i njeni su giganti na Balkanu. Bili i ostali. Mnogi ne shvataju koliko je ogromna razlika između njih i drugih kuća koji se bave ovom vrstom muzike. Oni joj prave pjesme i usklađuju ih sa trendovima kod slušalaca, oni joj rade PR, oni joj govore i šta će obući ili reći u nekoj emisiji.. generalno su oni su od nje napravili zvijezdu.
Udajom si je otključala tu opciju. U suprotnom ne bi imala novce da ih plati pa bi joj lupam svaka deseta pjesma prešla 10M ili nešto slično. Otprilike bi imala karijeru kao Milica Todorović ili Rada Manojlović recimo.
Svakako da im je lakše kad imaju neki kvalitet sa kojim rade (u ovom slučaju njene više nego solidne glasnovne mogućnosti). Možda bi na osnovu toga dogurala ovdje i bez njih, ali bi joj za to trebalo daleko duže.
Naravno da postoji PR i generalno tim ljudi koji može od bilo koga napraviti solidnog pjevača.. a od solidnih pjevača zvijezde. Tako je sa svim drugim proizvodima. Energetska pića su npr. obično smeće, ali opet ih ljudi masovno kupuju. Što li?
The saddest thing in life is wasted talent.
- muhamedhulk
- Kontakt:
sta ovi iz yt kake sa ovim adblockerom. hoce da im ne ulazim vise?
osim preko telefona?
jedva cekam kad ce slicno uraditi i fb, ig i x pa da sam rahatniji...jos bolje, da svi pocnu naplacivati...

jedva cekam kad ce slicno uraditi i fb, ig i x pa da sam rahatniji...jos bolje, da svi pocnu naplacivati...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koji cu klinac u diskoteci, eto bas sam zeljan dima i bukeFinn je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:12Prija ima preko deset pjesama od preko 30m pregleda. O ovima između 15 i 30 da ne pričam. Drugo je što ste vi dinosauri zaglavljeni u nekom davnom vremenu. Izađite malo u klubove, diskoteke da čujete šta se sluša. Žena hitmejker, broj 1 na Balkanu kod žena. Plus fkt dobro pjeva. Tu joj je tea tairović malo počela prijetiti, ali je još daleko.

Ispade ako ne slusas ono sto je u trendu da si dinosaurus, nismo svi prisiljeni slusati Priju i ici na njezine koncerte kao bodi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Njena pjesma prije nego je dirnula Breninog malog ima 80mil, vi ocigledno nista ne pratite, dobro vam je Finn rekao.

Nisi prisiljen da slusas, al onda ni ne dolazis pametovati ovdje da je popularna zbog Brene. Ne kazem za tebe nego generalnorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:59Ispade ako ne slusas ono sto je u trendu da si dinosaurus, nismo svi prisiljeni slusati Priju i ici na njezine koncerte kao bodi![]()
![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne pametujem, ne znam zbog cega je popularna, mislim znam ko je al nisam kontao da moze napuniti toliko Arena i drugih dvorana zaredom, to mi je u rangu Merlina, a ipak je on na sceni duze od nje i ima vise hitova.harden je napisao/la: ↑11 okt 2023, 12:00Njena pjesma prije nego je dirnula Breninog malog ima 80mil, vi ocigledno nista ne pratite, dobro vam je Finn rekao.
Nisi prisiljen da slusas, al onda ni ne dolazis pametovati ovdje da je popularna zbog Brene. Ne kazem za tebe nego generalnorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:59Ispade ako ne slusas ono sto je u trendu da si dinosaurus, nismo svi prisiljeni slusati Priju i ici na njezine koncerte kao bodi![]()
![]()
![]()
A govorim ovo zbog toga dinosaurus, sta su onda oni koji citaju knjige u danasnjem vremenu, pored mobitela i tiktoka, snapchata i ostalih gluposti.

Npr da neko kaze **** Prousta ili Andrica, kako ne pratis tog i tog influencera
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kažem dinosaur za ljude koji ne shvataju zašto je nešto u trendu. Naravno da te niko ne može prisiliti da slušaš nešto što ti se ne sviđa, i ja recimo ne mogu nuccija da slušam, smatram da je antitalent kada ga uporediš s jalom i bubom npr (i svima ostalima u toj sferi), ali razumijem zašto je u trendu. Dakle, uzmeš, poslušaš 5-6 najpopularnijih prijinih pjesama i probaš shvatiti zašto puni arenerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:59
Ispade ako ne slusas ono sto je u trendu da si dinosaurus, nismo svi prisiljeni slusati Priju i ici na njezine koncerte kao bodi![]()
![]()

Meni je svakako smiješna diskusija o kvaliteti, kvalitet u umjetnosti, pa tako i u muzici je subjektivan. Kvalitetno je ono što ti uhu prija.
Ram daga dam daga diga daga dam
je skupilo 44M pregleda.. a evo vidim da ovaj Marko Mandić ima još pjesama sa višemilionskim pregledima (ima ih par sa 20M+).
To dok je radio sa IDJVideos. Ove zadnje su koliko vidim većinom negdje 100k plafon. Takvih primjera ima još koliko hoćeš.
Ključ je u kontinuitetu.
Tako bi bilo i Prijovićki. Neka hitčina pa prosjek pa odron pa moooožda opet neka hitčina, i tako u krug. Njene zasluge u svemu ovome su nekih 20%.. ako i toliko.

To dok je radio sa IDJVideos. Ove zadnje su koliko vidim većinom negdje 100k plafon. Takvih primjera ima još koliko hoćeš.
Ključ je u kontinuitetu.
Tako bi bilo i Prijovićki. Neka hitčina pa prosjek pa odron pa moooožda opet neka hitčina, i tako u krug. Njene zasluge u svemu ovome su nekih 20%.. ako i toliko.
Kakvo ba guranje, žene nikako nema u medijima, zadnji put bila kod AmiGija prije godinu, na RTSu prije 3 godine. Nikakvih pojavljivanja oko ovih koncerata osim onih formalnih press konferencija, nije nigdje promovisala ovaj zadnji album. Ako išta, premalo je ima u medijima s obzirom na veličinu. Pa češće je jedan desingerica u medijima od nje. Da je se novčano guralo, na početku karijere vrlo vjerovatno, kao i sve pjevače i pjevačice što neko mora pogurati, kasnije sve sama.
- numanumaye22
- Kontakt:
Auu brale nisam nisam znao da ima toliko džigeraša na forumu. 

Ima je tačno onoliko koliko je potrebno. Također se i predstavlja na način koji joj je potreban. Sve kontrolisano. Nećeš postati zvijezda ako nasumično iskačeš iz paštete.. tako se samo možeš zgaditi ljudima. Njen tim ima drugi fokus po pitanju njene karijere.
Sušta suprotnost Desingerici i sličnim bolidima koji moraju biti u medijima da ih javnost ne bi zaboravila, jer nemaju kvalitetan proizvod koji bi sam od sebe interesovao šire narodne mase.
Sušta suprotnost Desingerici i sličnim bolidima koji moraju biti u medijima da ih javnost ne bi zaboravila, jer nemaju kvalitetan proizvod koji bi sam od sebe interesovao šire narodne mase.
Vlada Srbije i novinar Pinka vode instagram profil srpskog patrijarha Porfirija

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Brate ovo su ljudi koji ne slusaju taj tip muzike, ne vole pa po automatizmu nijedan pjevac ne moze ni valjati. Dzaba se trudisFinn je napisao/la: ↑11 okt 2023, 12:53Kakvo ba guranje, žene nikako nema u medijima, zadnji put bila kod AmiGija prije godinu, na RTSu prije 3 godine. Nikakvih pojavljivanja oko ovih koncerata osim onih formalnih press konferencija, nije nigdje promovisala ovaj zadnji album. Ako išta, premalo je ima u medijima s obzirom na veličinu. Pa češće je jedan desingerica u medijima od nje. Da je se novčano guralo, na početku karijere vrlo vjerovatno, kao i sve pjevače i pjevačice što neko mora pogurati, kasnije sve sama.

Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 8 gostiju.