koje je mjesto? ne bi u tom naselju, gluho bilo

koje je mjesto? ne bi u tom naselju, gluho bilo
Sto da ne, bit ce lokalni klub tu u komsiluku za pogledati nedjeljom u kantonalnojLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 okt 2023, 12:34koje je mjesto? ne bi u tom naselju, gluho bilo![]()
To sam namjerno uradio
Da da Oremoviću
Youtube krije ovo od navijača Željkana, neće na muku da vam prisjeda. Ali tu smo da pomognemo.svrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 12:48Hvala
Ja trazim ovaj izvjestaj pa nikako da dođem do njega
Šlagirat ćeš se jado zbog sekiracije o tuđim parama svaki dan po više puta bijeda o Ismiru i njegovim milionimaVirtu4l je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:00Jedina nepoznata u ovoj jednačini mi je izlazna strategija Ismira Mirvića kada minus bude ogroman i nepodnošljiv. Kad napokon shvati da uloženo nikad neće vratiti i da je to bunar koji proguta sve što ubaciš.
Vjerovatno će ponovo aktivirati Malezijce koji su već jednom pokazali da ih mogu ugasiti kao opušak kad pola godine nisu slali sredstva i kad se istopilo 13 bodova prednosti.
Biće mnogo lakše da se odgovornost prebaci na njih, da se Ismir izvuče i da i dalje može normalno prošetati gradom.
Tu će preseliti sedam braćeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 okt 2023, 12:34koje je mjesto? ne bi u tom naselju, gluho bilo![]()
Ne zaboravi srijeda BL brat moooj.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, ErosViverosViv, PapakIzSa, torbica i 25 gostiju.