Mozete li nam naci sastav FKS iz tog perioda
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pojede ti svoja muda idiotska...zeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:19Jesam li ja ikad napisao nesto slicno?napoleon72 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:13A nije problem na sugradjane krenut nozem i palicom?
Kakav debil hahahaahahah
Pa ovdje ste svaki dan pred derbi pisali o nekim izmislhenim napadima na Manijake na Malti, gdje vec nisu napadani. Sta kazu zlo se probudilo![]()
Hocemo li redom.
Sta mislis da mi glorifikujemo ubice Vedrana. Da je kontra situacija, mi bi bili huligani koji su dobili ono sto su zasluzili. I godinama bi to isto ismijavali.
Sta mislis da krenemo sa Radovanom? Nesto kao vi sa Batkom..
Eno Merak kacio slike vasih mrtvih navijaca. Procitali smo par strana o tome, a okreni stranicu dvije stoji slika naseg navijaca.. to je normalno. To je prvi put na forumu da vam je neko vratio istom mjerom.
Da pocnemo o Hasetu rahmetli? Kao odgovor na ismijavanje pokojnog Osima?
Ne mozemo!
Gmazovi ih osnovali, gmazovi su ostali

- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ali sto vam je to toliko tesko palo? Navijacki sukob kao i svaki drugi.. a evo od tad placete u vezi toga.Anex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:21Pa šta ste vi nego ubice kad na sugrađane,komšije,rođake krenete palicama u glavu i nožem u grudi,fuj i još imate obraza moralisati,i da ponovim,gori od četnikazeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:11Kakav HZ druze, ocekujem da ste od januara opet u bojkotu nekom..
Problem mi je sto moji sugradjani daju podrsku ubici.
Pa sami kazete da su ovi bjezali po Ciglanama od vasih momaka..
Lakse je bilo povjerovati da vas Zula napada sa kalasom
-
- Kontakt:
Za koga su navijali djedovi bordo kona u periodu od 1921 do 1946? Zivo me interesuje...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kako da mi ne padne teško rođeni brat mi pošao na utakmicu a od tetke sin ih napao palicom,ako je nekome to ok neka je,moj mozak to ne može svariti,obična šaka jada i narkomana i pitanje dana kada će nekoga od njih sahraniti pa onda dižite parolezeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:25Ali sto vam je to toliko tesko palo? Navijacki sukob kao i svaki drugi.. a evo od tad placete u vezi toga.Anex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:21Pa šta ste vi nego ubice kad na sugrađane,komšije,rođake krenete palicama u glavu i nožem u grudi,fuj i još imate obraza moralisati,i da ponovim,gori od četnikazeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:11
Kakav HZ druze, ocekujem da ste od januara opet u bojkotu nekom..
Lakse je bilo povjerovati da vas Zula napada sa kalasom![]()
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 11 okt 2023, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje da se pitaš za koga će ti djeca navijati19vendetta87 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:30Za koga su navijali djedovi bordo kona u periodu od 1921 do 1946? Zivo me interesuje...

- MrAmarOsim
- Kontakt:
Jedini koji treba da se stide ste vi koji i dalje daju podršku i nazivaju tu osobu ubicom mitomana, a isti je poredio Grbavicu sa Potočarima i Srebrenicom.Anex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:21Pa šta ste vi nego ubice kad na sugrađane,komšije,rođake krenete palicama u glavu i nožem u grudi,fuj i još imate obraza moralisati,i da ponovim,gori od četnikazeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:11Kakav HZ druze, ocekujem da ste od januara opet u bojkotu nekom..
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Pa gdje ćeš člana uprave ovako javno prozivatizeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:25Ali sto vam je to toliko tesko palo? Navijacki sukob kao i svaki drugi.. a evo od tad placete u vezi toga.Anex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:21Pa šta ste vi nego ubice kad na sugrađane,komšije,rođake krenete palicama u glavu i nožem u grudi,fuj i još imate obraza moralisati,i da ponovim,gori od četnikazeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:11

Jer od zla im samo laganje polazi za rukomzeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:25Ali sto vam je to toliko tesko palo? Navijacki sukob kao i svaki drugi.. a evo od tad placete u vezi toga.Anex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:21Pa šta ste vi nego ubice kad na sugrađane,komšije,rođake krenete palicama u glavu i nožem u grudi,fuj i još imate obraza moralisati,i da ponovim,gori od četnikazeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:11
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Druze, to je porodicni problem. Rijesite to u porodici.Anex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:31Kako da mi ne padne teško rođeni brat mi pošao na utakmicu a od tetke sin ih napao palicom,ako je nekome to ok neka je,moj mozak to ne može svariti,obična šaka jada i narkomana i pitanje dana kada će nekoga od njih sahraniti pa onda dižite parolezeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:25Ali sto vam je to toliko tesko palo? Navijacki sukob kao i svaki drugi.. a evo od tad placete u vezi toga.
Nije valjda tetic saka jada i narkoman?
Od tetke sin ti je gori od cetnika jbgAnex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:31Kako da mi ne padne teško rođeni brat mi pošao na utakmicu a od tetke sin ih napao palicom,ako je nekome to ok neka je,moj mozak to ne može svariti,obična šaka jada i narkomana i pitanje dana kada će nekoga od njih sahraniti pa onda dižite parolezeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:25Ali sto vam je to toliko tesko palo? Navijacki sukob kao i svaki drugi.. a evo od tad placete u vezi toga.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Tačno tako šaka jada i narkoman,već smo riješili taj "porodični problem"zeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:39Druze, to je porodicni problem. Rijesite to u porodici.Anex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:31Kako da mi ne padne teško rođeni brat mi pošao na utakmicu a od tetke sin ih napao palicom,ako je nekome to ok neka je,moj mozak to ne može svariti,obična šaka jada i narkomana i pitanje dana kada će nekoga od njih sahraniti pa onda dižite parolezeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:25
Ali sto vam je to toliko tesko palo? Navijacki sukob kao i svaki drugi.. a evo od tad placete u vezi toga.
Naravno da jeste,brata mi oklagijom nisu napali u Mostaru,Banja Luci,Trebinju...Kamaga11 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:41Od tetke sin ti je gori od cetnika jbgAnex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:31Kako da mi ne padne teško rođeni brat mi pošao na utakmicu a od tetke sin ih napao palicom,ako je nekome to ok neka je,moj mozak to ne može svariti,obična šaka jada i narkomana i pitanje dana kada će nekoga od njih sahraniti pa onda dižite parolezeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:25
Ali sto vam je to toliko tesko palo? Navijacki sukob kao i svaki drugi.. a evo od tad placete u vezi toga.
-
- Kontakt:
Nije valjda i on clan uprave FKŽAnex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:41Tačno tako šaka jada i narkoman,već smo riješili taj "porodični problem"zeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:39Druze, to je porodicni problem. Rijesite to u porodici.
I da jest nece jos dugozeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:43Nije valjda i on clan uprave FKŽAnex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:41Tačno tako šaka jada i narkoman,već smo riješili taj "porodični problem"zeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:39
Druze, to je porodicni problem. Rijesite to u porodici.
Ne smije od Zule,ima slične strahove kao Bekrić,Bašić,Kovačević,nažalost ali tako jezeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:43Nije valjda i on clan uprave FKŽAnex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:41Tačno tako šaka jada i narkoman,već smo riješili taj "porodični problem"zeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:39
Druze, to je porodicni problem. Rijesite to u porodici.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], CAZIN, ErosViverosViv, PapakIzSa, torbica i 21 gost.