Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hajmo sad malo o sportu yebeš divljake s oklagijama,ipak ih je sudija oštetio,Bašić je stvarno nadmudrio Rožmana
Gori od cetaljameraba je napisao/la: ↑11 okt 2023, 16:10Da sam u grupi gadjao bih bas one sa djecom jer ako pogledas snimke vidis da oni uvjek prvi bace baklje na horde pa se kriju iza zena i djece. To je ta nesorta i ljudski sljam koji rodjenu zene i djecu koriste kao stit. Zato ih svi mrze jer su gori od cetalja. A i 100 puta veci mitomani od njih.zeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 16:05Ne znam da neka grupa zaspe bakljama nas iszok i sjever (zena, djece bruka bude), osim sugradjana predvodjeni hrabrim mangupima sa sipke.
Hšk gmazovi![]()

Razumljivo je da se suka i prepucava oko derbija, al smanjite malo govore mrznje , dehumanizciju i pozivanje na nasilje

- SedrenikHz
- Kontakt:
Nikad jace kone navijacki nisu bile, a horde nikad slabije. U takvoj konstantaciji snaga razumljivi su napadi plavi da skinu neki trans krpu, da se pokusa nulirati “vi nas mrzite mi vas yebemo” , bubanj, CCB , nema predaje itd…
Sprdate robiju za udarni, a znate li kada je vama pao i od koga? Znate, ali bilo davno pa se zaboravilo
Sprdate robiju za udarni, a znate li kada je vama pao i od koga? Znate, ali bilo davno pa se zaboravilo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Anex je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:33Bolje da se pitaš za koga će ti djeca navijati19vendetta87 je napisao/la: ↑11 okt 2023, 15:30Za koga su navijali djedovi bordo kona u periodu od 1921 do 1946? Zivo me interesuje...![]()
![]()
![]()

NEMA NAZAD
Pise se konstelacija, ne konstatacija.SedrenikHz je napisao/la: ↑11 okt 2023, 16:58Nikad jace kone navijacki nisu bile, a horde nikad slabije. U takvoj konstantaciji snaga razumljivi su napadi plavi da skinu neki trans krpu, da se pokusa nulirati “vi nas mrzite mi vas yebemo” , bubanj, CCB , nema predaje itd…
Konstatacija je utvđivanje ili zakljucak.
Konstelacija - međusobni polozaj, omjer.
Cifsa kameric

Ma, kako ne moze biti sarkazam...zeljovolimte je napisao/la: ↑11 okt 2023, 10:41Sarkazam..
Kao i dosta postova koje je objavila ta stranica.
Ali treba mozak ukljuciti jbg.
Sarkazam je inace uvijek ispricnica ako mitomanija ne prodje, ako prodje, onda nije ni sarkasticno ni satiricno...
-
- Kontakt:
Ta je slika napravljena kad je nas brat Lendra poveo 200 tisuca ljudi na proslavi pred Vjecnom Vatrom. 

1921
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Izvinjavam se @Vanja, nije 200 nego 100. Hvala Turkish na ispravci.
1921
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ne znam na kojeg debelog mislis? Mozda na onog sto se cuje na snimku ili ?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Nećemo o imenima, jedan je debeli
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nk Dubioza kolektiv

Pa nisam ni mislio da diskutujemo o imenima ko sto si ti nekad radio.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kone, jeste skontale sto je Stilic onako popizdio? Jednom sam imao priliku da se nadjem sa njim u drustvu. Izuzetno miran, povucen i inteligentan momak. Bas se moras dobro potruditi da takvog iznerviras
Na koga se onoliko ljutio, je li na Klauna ili pomocnika mu?
A ti ne bi popizdio da te vode Bekric i BasicNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:41Kone, jeste skontale sto je Stilic onako popizdio? Jednom sam imao priliku da se nadjem sa njim u drustvu. Izuzetno miran, povucen i inteligentan momak. Bas se moras dobro potruditi da takvog iznervirasNa koga se onoliko ljutio, je li na Klauna ili pomocnika mu?

- FKS -
- TurkishAirlines
Dvije traume komsija, od kojih ce se tesko oporaviti.
Ponizenje na derbiju od FK Sarajeva
Jakovljevic
Ponizenje na derbiju od FK Sarajeva
Jakovljevic
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Amidzaga, mitovi nikad ne umiru, sjeti se kosovke djevojke i sve ce ti biti jasno...Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑11 okt 2023, 17:17Izvinjavam se @Vanja, nije 200 nego 100. Hvala Turkish na ispravci.

A mozes i druga Onlya pitati, on je enciklopedija za te stvari...