Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Sterling sam okrenuo utakmicu bukvalno.
Drago mi je zbog Palmera.
Drago mi je zbog Palmera.
- wadethegreat
- Kontakt:
Provjeravaju 5 minuta a ocito nije ofsajd..
Kakva utakmica Rahimage.
Kakva utakmica Rahimage.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sta reci Rahim zasluzan za ove bodove.
Palmer gol i asistencija jos jedna odlicna utakmica.
Jackson nastavlja da samara nadam se da sljedecu nece sittere masiti.
Stvara se neka hemija u ekipi ali nadam se da ce makar jednom poceti Poch sa Caicedom i Enzom na pivotu i gore Sterling Palmer Mudryk i ispred Jackson. Volio bih to vidjeti.
Palmer gol i asistencija jos jedna odlicna utakmica.
Jackson nastavlja da samara nadam se da sljedecu nece sittere masiti.
Stvara se neka hemija u ekipi ali nadam se da ce makar jednom poceti Poch sa Caicedom i Enzom na pivotu i gore Sterling Palmer Mudryk i ispred Jackson. Volio bih to vidjeti.
Valjda se neće neko povrijediti u ovih 7 minuta.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Imamo problema sa bunkerom protivnika i ti nas problemi prate godinama unazad. Danas smo pobijedili zbog individualne kvalitete Sterlinga, kako god nije loše zabiti četiri gola na gostovanju. Slijedi reprezentativna pauza, pa nakon toga pakleni raspored.
Najvise ovoj ekipi nedostaje samopouzdanje i mora neko iskusan kao danas sterling da povuce,onda se i ovi mladji probude i razigraju,samo da nastavimo sa dobrim rezultatima
Šteta za Edena, nikad nijedan navijač kluba u novijoj historiji neće zaboraviti.
Legenda nove ere sigurno!
Legenda nove ere sigurno!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ubedjen sam da je ostao kod nas da bi nastavio sa vrhunskim partijama,ovako u realu ostvario san,ali video je da se to mnogo razlikuje u realnosti.Za nas svaku sezonu je obelezio majstorijama,onaj prodor sa sredine protiv arsenala je nezaboravan.
Mislim da je očekivao puno više u Realu i da je imao neku savršenu sliku svega, pogotovo za njega koji je u tom momentu sigurno bio najbolji igrač na svijetu.
Ovako, ostat će sigurno upamćen kao jedan od najboljih igrača dosadašnjeg trećeg milenija.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
A mi smo na mrvama spavali sigurno.
Nerealno da Jackson mora na operaciju ruke...
Nerealno da Jackson mora na operaciju ruke...
Ma to je neka mala operacija zgloba, trebao bi biti spreman za Arsenal.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Nisam detaljno čitao, samo naslov. Hajde dobro je, treba nam za Arsenal
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovaj Kendry Paez izgleda kao opasan potencijal.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne pratim repke ali nesto sam procitao da je dobro odigrao i da se povrijedio
Meanwhile Angelo Gabriel mladi igrac mjeseca u League 1
Meanwhile Angelo Gabriel mladi igrac mjeseca u League 1
,wadethegreat je napisao/la: ↑15 okt 2023, 01:24Ne pratim repke ali nesto sam procitao da je dobro odigrao i da se povrijedio![]()
Meanwhile Angelo Gabriel mladi igrac mjeseca u League 1![]()

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
2007. godište, nerealan malac, samo da ga povrede zaobiđu i da mu je glava centrirana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.