JA ipak mislim, ako se ne riješimo Bašića, da nam predstoji grčevita borba za opstanak.StrikeWarzone je napisao/la: ↑12 okt 2023, 14:27Ne treba nikoga dovoditi ako će biti kao ovi ili lošiji.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 13:39I koga ces dovesti umjesto navedenih igraca? Mozes dovesti samo slicne tarabe, koji ni pripreme nisu prosli, pa ce se pokazati jos gore od njih na terenuMrAmarOsim je napisao/la: ↑12 okt 2023, 13:04Aferim. Klub ako je imalo dosljedan isto će napraviti sa Turanjaninom, Alisonom i Drljom. Ali kao da gledam opet će se ovo ponoviti sa nekim ko je naše dijete, vjerovatno Šehić, jer momka nigdje uopšte nema. Fuj, Bekriću i Bašiću, sjetim vam se najmilijih.
Kutarisati se :
Allysona,Turanjanina,Gasala,Mulalića,Galića.
Dovesti pristojnog lijevog beka i zadnjeg veznog,gurnuti Šabića i Efendića.
Ne treba nam roster od 25 igrača jer igramo samo ligu, ispast nećemo svakako.
Koji su razlozi:
Sloga izvela juniore Borcu (ostaje 100%),
Tuzla City ima Husića u IO FS BiH (ostaje 100%), još i roster im nije loš
Ostajemo: Mi, Zvijezda, Igman i Posušje (dva će ispasti)
Sad po trenutnom sztzanju u kojem se ekipe nalaze Posušje ima malo bolju formu, Igman je smijenio trenera, i nema nešto aman zaman lošu ekipu: Zvijezda je privatni klub koji dolazi iz manjerg entiteta i ako počnu raditi sa sudijama i savezom mogu preko nefudbalskih radnji biti faktor za opstanak.
Perfidno suđenje na derbiju je u jednu ruku možda i zbog Z09 jer je Galić nezasluženo dobio žuti i ne igra sljedeću, a po meni je naš najbolji bek.
tako da "ispasti nećemo svakako" je jaka izjava
VTŽ