FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
69
33%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
30
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 207

JVVVST
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JVVVST » 12 okt 2023, 14:41

napoleon72 je napisao/la:
12 okt 2023, 10:04
Zvezda je uspjela prosut kupljenu titulu u sezoni 16/17, a svi znamo da su tamo lakrdije 10 puta vece nego u nasem fudbalu. Sve je moguce. A ja i dalje mislim da je Zrinjski puno veci favorit nego Borac. Zrinji ce krajem godine leci 3-4 miliona eura od UEFAe, ide pauza od dva mjeseca i prelazni rok. Mogu novih 11 igraca dovest, trenera i sve to utegnut do nastavka sezone. Yebo Borac, njima sudije ne mogu pomoc u Sarajevu i Mostaru, a i kuci ne mogu dobit sve da je ne znam ti kakvo guranje.
Sto ce ti Zvezda, imas i kod nas primjer kmelje, kad im je Bekic iz penala zabiberio ;) jel to sezona sa pet suspendovanih sudija zaredom, i opet nisu mogli
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 12 okt 2023, 14:47

Dobro mislim suludo je spominjati titove blizance. Tu se vrte ozbiljne pare. Tamo se krade ludjacki, mafia je duboko u fudbalu, ali opet ta CZV pa i Partizan su imali kakav takav uspijeh u Evropi

Ovde moze Vico njima da namjesti titulu i onda dodje prvo pretkolo i nabiju te levati iz Andore ili tako nesto.

Ja bi sad potpisao bez trofeja narednih 5 godina, ako cemo mi igrat Evropu svake godine. Zrinjski ce uzet 10 miliona maraka ove sezone.

A zamisli 5 godina zaredom igras Evropu, pa i pobijedis nekog uz malo srece, nabijas koeficijent a i zaradis 50-60 miliona maraka.
"To je jednostavno SARAJEVO"

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 12 okt 2023, 14:50

morsecode je napisao/la:
12 okt 2023, 14:47
Dobro mislim suludo je spominjati titove blizance. Tu se vrte ozbiljne pare. Tamo se krade ludjacki, mafia je duboko u fudbalu, ali opet ta CZV pa i Partizan su imali kakav takav uspijeh u Evropi

Ovde moze Vico njima da namjesti titulu i onda dodje prvo pretkolo i nabiju te levati iz Andore ili tako nesto.

Ja bi sad potpisao bez trofeja narednih 5 godina, ako cemo mi igrat Evropu svake godine. Zrinjski ce uzet 10 miliona maraka ove sezone.

A zamisli 5 godina zaredom igras Evropu, pa i pobijedis nekog uz malo srece, nabijas koeficijent a i zaradis 50-60 miliona maraka.
Mirvic je pripremio istu cifru za predstojeći prelazni rok - citiraj me u januaru ;)

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 okt 2023, 15:04

Ovako se isto kukalo na sudije one sezone kad smo ispustili +13 pred tekmu sa Borcem na Kosevu pa nas ljudi najpostenije ikad uzeli 0-2.

Samo trebamo biti pravi i tad ne pomazu ni sudije.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 12 okt 2023, 15:04

slika

Novi wonderkidovi na FM 24, skauti su prepoznali talenat :mrgreen:
"To je jednostavno SARAJEVO"

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 okt 2023, 15:17

Kaunas je napisao/la:
12 okt 2023, 15:04
Ovako se isto kukalo na sudije one sezone kad smo ispustili +13 pred tekmu sa Borcem na Kosevu pa nas ljudi najpostenije ikad uzeli 0-2.

Samo trebamo biti pravi i tad ne pomazu ni sudije.
Ne mozes gledati samo medjusobno duele kad pricas o siljenju. Ponavljam se, ali koliko su im sudije donijele bodova direktno, na njihovim utakmicama? Za koliko bodova ce zakinuti konkurenciju? Saberi to dvoje, pa mi onda reci je li dovoljno samo "biti pravi." Moramo uci u savez i sudijsku organizaciju, nema bez toga nista.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 okt 2023, 15:22

Bodovi zbog kojih kaskamo za Borcem su izgubljeni na Koševu protiv Sloge i Goška u gostima. Sve ostalo je ŠBB-KBB. Ne kažem da se Borac ne gura, vjerovatno bi i oni gubili bodove da imaju normalna suđenja kao i ostale ekipe, ali sad za sad smo sami sebi krivi za deficit.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 okt 2023, 15:25

Zeko87 je napisao/la:
12 okt 2023, 15:22
Bodovi zbog kojih kaskamo za Borcem su izgubljeni na Koševu protiv Sloge i Goška u gostima. Sve ostalo je ŠBB-KBB. Ne kažem da se Borac ne gura, vjerovatno bi i oni gubili bodove da imaju normalna suđenja kao i ostale ekipe, ali sad za sad smo sami sebi krivi za deficit.
Pa za pocetak oni ne bi uzeli Posusje, Velez, TC bez sudija. Eto ti 9 bodova. Sloga i Zvijezda su im prodali utakmice, to je jos 6, ali ne moramo to racunati. Treba sabrati na kraju sezone, pa onda vidjeti koliko je zaista do nas. Lako je reci "budi najbolji i ne mogu ti sudije nista," ali ne ide to bas tako.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 12 okt 2023, 15:34

Zeko87 je napisao/la:
12 okt 2023, 15:22
Pa mi bi mozda bili prvi i pored ta dva poraza,da oni nisu nastimali 4-5 tekmi,ne razumijem kako ne shvatate da mi moramo biti ko Barca da bi bili u borbi sa Borcem,a da je posteno sudjenje oni bi mozda sad bili cetvrti recimo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 okt 2023, 15:38

Ovaj sto je napisao ROMAN JE UPRAVU ZA DOSTA STVARI..

Samo murinjo gbvardiola i klopp zajedno da treniraju FK SARAJEVO NEBI OSVOILI TITULU PROTIV VICE

TAKODJE I TI TRENERi FULAJU VISE NEGO HUSREF BESIC FEDJA, samo sto za njihovog vlasnika nije problem ako se ispromasiva u vrijednosti 500 m £

Takodje za gvardiolu se zna da je guzio crnce skoro u svakom klubu, cinimi se da je bilo i tuzbi

Daje tiku taku digao na veci nivo (crojf izmislio) jeste al posteno receno sa MESIJOM u prajmu kao inesti busjeton cavijem itd ija bi je digo

Murinjo kad god preuzme novi klub odma istjera najboljeg igraca il na klupu posalje tako utjera strah uigrace..

Klop je jedini trener koji mozda za 10-15 moze reci da je drugo mjesto GOT a jedini trener koji he sve imo je FERGUSON kojeg niko za 200 godina nece stic nesto koMuhamed Ali u boksu

Sto se tice ROZMANA uboli smo al nekako nesvidjami MIRVICEM pristup prema ROZMANU RENANU, jer tu ljudi su odma pokazali da su bodaci natikaci i nema potrebe da se ceka sa novijem ugovorom.. AKO TINTE NEMA U PRINTERU PISI RUCNO DAJI PARE NA BJELO NA CRNO, turaj klauzule po 3-4 m€, jer ce ti se desit jakir..

Rozman kad uzne titulu udje u grupu lp nepostoje pare koje bi on uzo da ostane kod nas, ako ga herha dinamo cz zovne

Ista stvar sa Renanom doveduga na 1 godinu ugovora i onda ga salji po zapadu ili mu puski crnacku kitu da priduzi sto on nece htjet

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 12 okt 2023, 15:51

Uz igru i pristup kao protiv Zrinjskog i Zelje siguran sam da se iz Banja Luke vracamo s bod -ovima. Jaci smo, bolji smo, i samo neka brutalna kradja i bruka ili bas nasa krivica (slicno kao u Sirokom) nas moze odvojit od bodova. Kradja i bruka moze da se izrezira, ali kao sto sam govorio pred derbi kad je 90% raje teziste diskusije prebacivalo na “sta ce nam Vico i Gigovic uradit” i ovu utakmicu kao i skoro svaku nasu, ce pratit cijela drzava i svi mediji. Tako nesto bi imalo dalekosezne posljedice za aktere takvog cirkusa. Jedno je namjestat i pravit budalstine protiv Konjica, Posusja, Sloge, Zvijezde, TC-a pa i Sirokog kad igraju kuci, a sasvim drugo protiv nas, Zrinjskog, pa i Zelje na kraju bez obzira gdje se igra.

Slazem se da je i dalje puno veci konkurent i favorit za titulu Zrinjski. Cisto opet zbog kvaliteta ekipe, sistema koji su stvorili, iskustva a i financijske moci. Ovo sto Borac radi je dosta usiljeno, na zor i na tankim nogama. Oni ako sastave dva poraza za redom, raspast ce se. I da se ne zaboravi da su vecinu utakmica do sad igrali kuci, a valja im ici u goste svim tim istim ekipama koje su kako mislimo generalno “pokrali”. Valjda niko ne misli da ce te ekipe skinut gace i cekat da ih opet i kuci pokradu i namagarce. Lose ce se provest ko to proba da izvede…

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 okt 2023, 16:23

Kako se onaj zvao sto je dosao iz Bajerna kod nas , znam da ga je Emir doveo
I hvalio sad ne znam ime al sumnjam da se bavi nogometom :urnebes:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 okt 2023, 16:27

HeraklitMracni je napisao/la:
12 okt 2023, 16:23
Kako se onaj zvao sto je dosao iz Bajerna kod nas , znam da ga je Emir doveo
I hvalio sad ne znam ime al sumnjam da se bavi nogometom :urnebes:
Mario Crnicki
Brat dosao pola godine, poyebao pola grada. On i Stanojevic na Otoci u stanu orgije pravili svaku noc. :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 12 okt 2023, 16:34

badboy je napisao/la:
12 okt 2023, 15:51
Uz igru i pristup kao protiv Zrinjskog i Zelje siguran sam da se iz Banja Luke vracamo s bod -ovima. Jaci smo, bolji smo, i samo neka brutalna kradja i bruka ili bas nasa krivica (slicno kao u Sirokom) nas moze odvojit od bodova. Kradja i bruka moze da se izrezira, ali kao sto sam govorio pred derbi kad je 90% raje teziste diskusije prebacivalo na “sta ce nam Vico i Gigovic uradit” i ovu utakmicu kao i skoro svaku nasu, ce pratit cijela drzava i svi mediji. Tako nesto bi imalo dalekosezne posljedice za aktere takvog cirkusa. Jedno je namjestat i pravit budalstine protiv Konjica, Posusja, Sloge, Zvijezde, TC-a pa i Sirokog kad igraju kuci, a sasvim drugo protiv nas, Zrinjskog, pa i Zelje na kraju bez obzira gdje se igra.

Slazem se da je i dalje puno veci konkurent i favorit za titulu Zrinjski. Cisto opet zbog kvaliteta ekipe, sistema koji su stvorili, iskustva a i financijske moci. Ovo sto Borac radi je dosta usiljeno, na zor i na tankim nogama. Oni ako sastave dva poraza za redom, raspast ce se. I da se ne zaboravi da su vecinu utakmica do sad igrali kuci, a valja im ici u goste svim tim istim ekipama koje su kako mislimo generalno “pokrali”. Valjda niko ne misli da ce te ekipe skinut gace i cekat da ih opet i kuci pokradu i namagarce. Lose ce se provest ko to proba da izvede…
Pa nw bi bio prvi put da nas zakidaju u sred BL, pa sjetit se samo kako su Traku iskljucili prosle god u bl ti je dovoljno. Niko nije odgovarao niti koga to zanima, tako da te price kako nas nece su za malu djecu

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 12 okt 2023, 16:59

Da se glupi Trako nije razmahao, ne bi dobio karton.

Jedino u šta sam siguran je da će ih Rožman dobro pripremiti, tj. narediti da ne prave glupe i bespotrebne faulove. U tom segmentu smo bili odlični na derbiju.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 12 okt 2023, 17:06

GalileoGalilei je napisao/la:
12 okt 2023, 16:59

Jedino u šta sam siguran je da će ih Rožman dobro pripremiti, tj. narediti da ne prave glupe i bespotrebne faulove. U tom segmentu smo bili odlični na derbiju.
Nebitno je u onoj situaciji bilo je li se razmahao ili nije, ono nije bilo za crveni karton. Da je ispao glup, jeste.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 12 okt 2023, 17:10

tabba77 je napisao/la:
12 okt 2023, 17:06
GalileoGalilei je napisao/la:
12 okt 2023, 16:59

Nebitno je u onoj situaciji bilo je li se razmahao ili nije, ono nije bilo za crveni karton. Da je ispao glup, jeste.
Naravno da je bitno, jer igraš s Borcem. Nije za crveni karton kad bi gledalo pošteno. Ovako si udario protivnika, bio nepažljiv i ovaj jedva čekao da pokaže crveni.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 12 okt 2023, 17:40

u Banja Luci nas samo cudo moze spasiti poraza.
Prvo Borac ima kvalitetnu ekipu ali svakako kad zapne tu je sudija koji ce ti svirati sve sta je u korist Borca.
Tako da bod iz BL bi bio odlican, ali mene vise brine sto poslije te utakmice u Nedjelju igramo sa Igmanom u Konjicu u 13h koje je preuzeo Mulalic koji ce sve uciniti da nam otkine bod i onda ides Slogi koja ce takodjer imati zadatak da te osteti i dolazi Tuzla koja svima skida gace ali protiv nas uvijek odigraju kao da su City. Tako da sad slijedi jako nezgodan period i vidjet cemo kako se Rozman snalazi jer sad krece bhpremier liga, to je ono kad kazu moras znati ligu da bi dobio.
Ova sezona ce biti borba za Europu.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 okt 2023, 17:45

Mozda bude kao u derbiju, gdje su svi ocekivali lakrdiju Gigovica (ja prvi, svasta sam ovdje pisao), pa fino odsudi. I u ovu utakmicu ce sve oci biti uprte, mozda bude normalno sudjenje. Lako ce oni to nadoknaditi na drugim utakmicama. Lakse im je da poguraju Igman protiv nas na primjer, ali haj ko zna. Svakako se treba spremati na otimacinu, ali pokusati odigrati najbolje sto mozemo kako god.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 12 okt 2023, 18:09

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
12 okt 2023, 17:45
Mozda bude kao u derbiju, gdje su svi ocekivali lakrdiju Gigovica (ja prvi, svasta sam ovdje pisao), pa fino odsudi. I u ovu utakmicu ce sve oci biti uprte, mozda bude normalno sudjenje. Lako ce oni to nadoknaditi na drugim utakmicama. Lakse im je da poguraju Igman protiv nas na primjer, ali haj ko zna. Svakako se treba spremati na otimacinu, ali pokusati odigrati najbolje sto mozemo kako god.
Mislim da ce gurati na X. Sada svako očekuje lakrdiju i baš zato će Borac gurati na drugim utakmicama.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, keli, n0dix, NeSamSafetee, shminka i 29 gostiju.