Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dosta izivljavanja nad plavom nejaci, vrijeme je da se okrenemo vikendu i predstojecem derbiju.
Oba tima su prosli vikend upisala poraze, doduse Fojnica nesto blazi, na gostovanju u Busovaci su porazeni sa minimalnih 1 0.
Prijetnja Fojnici će biti dobro raspolozeni Haracic.
Plavima ce svi biti na raspolaganju, tek registrovani Selimovic ce imati priliku pokazati zašto je doveden u najveci klub u drzavi uz rekordno obestecenje.
Ovo je mozda I posljednja utakmica Nermina Basica jer bi u slucaju poraza njegov otkaz bio neizbjezan.
Sve u svemu čeka nas istinski spektakl, pun prilika s obje strane i dobro popunjeno brdo pored terena.
Oba tima su prosli vikend upisala poraze, doduse Fojnica nesto blazi, na gostovanju u Busovaci su porazeni sa minimalnih 1 0.
Plavima ce svi biti na raspolaganju, tek registrovani Selimovic ce imati priliku pokazati zašto je doveden u najveci klub u drzavi uz rekordno obestecenje.
Ovo je mozda I posljednja utakmica Nermina Basica jer bi u slucaju poraza njegov otkaz bio neizbjezan.
Sve u svemu čeka nas istinski spektakl, pun prilika s obje strane i dobro popunjeno brdo pored terena.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Gdje su ga skontali? Tj.ko ga je skontao?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Znamo da je on već nekoliko godina. Pisao je na temi fudbal, kako je poćeo rat u Ukrajini tamo se prebacio. Sad na temi Izrael piše svaki dan po 200 proIzraelskih postova.
Halo jel dosta.Mirni.Iducih 5 tekmi 15 boba i vracamo se u vrh.Mi smo Zeljo.
Znam da Bašić strahuje od poraza, ali trebao bi poslati kombinovani sastav. Čuo sam da će ovi iz Zvijezde poslati nekog da skautira pred veliki derbi opstanka! Treba ovo pametno odraditi, a ne samo misliti na pobjedu i procenat od prodatih ulaznica.holyman je napisao/la: ↑12 okt 2023, 23:40Dosta izivljavanja nad plavom nejaci, vrijeme je da se okrenemo vikendu i predstojecem derbiju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tek sam sad ušao na forum nakon haman sedmice , bili smo upravu , otišlo je preko 20.000 , kao što smo i misliliNapoleon1921 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 12:48Suki46 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 21:26Mogao bi ovaj derbi sa posjetom biti i iznad prosjeka.To me raduje , da bude ljudi kao nekada i da sve vrvi ali ono pozitivno od atmosfere.
Derbi kao derbi , favorita izrazitog nema , a sitnice ce odlucivati na koju stranu ce otici.
Samo da Giga ne odvuce utakmicu u drugi pravac , a ko bolji bude na terenu neka i pobjedi![]()
Steta za ove cirkuse oko karti koji se odavno vuku (sa obje strane), mislim da se pustili regularno da bi hladno bilo preko 25k ...al mislim da ce i ovako bit preko 20
Nek pobjedi bolji![]()
Drago mi je što smo pobjedili , zasluženo , ali utakmica po utakmicu kao što uvijek govorim , a vama sretno dalje

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
USKORO - 3D projekcija planirane novogradnje na atraktivnoj lokaciji!
Budite spremni, ima da planu stanovi
Budite spremni, ima da planu stanovi
- svrakino1921
- Kontakt:
Zamisli šta bi dali da imaju svojih bar 300 m2, čega god. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jutros otvorih račun u Asi, odmah pitaju hoću li stambeni kredit
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja mislim da je ova ASA banka od onog Pitara sto je bio predsjednik kk.bosna i kk.bosnu zavio u crno
On je imao sudske procese protiv SDP
Neke mutne radnje u mojoj Opcini NG
Sad skontah
Pokusat ce ovaj smrad Pitarski
Pazi se upravo
On je imao sudske procese protiv SDP
Neke mutne radnje u mojoj Opcini NG
Sad skontah
Pokusat ce ovaj smrad Pitarski
Pazi se upravo
-
- Kontakt:
Cuj golem su pomocni terenusvrakino1921 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 09:39
NASA SNAGA
NASA SIGURNOST
NOCNA MORA KONKURENATA
GOLEM SI POMOCNI TERENU

Zapamticu ovu

-
- Kontakt:
Kako ga je to nerviralo

Dodje pijan na prepucavanja, hoce sa svima da se bije. Cak je i termine ugovarao s nekima od nas

1921
- FKS -
- svrakino1921
- Kontakt:
Jaaooooo
Mi smo uzeli kredit u Sberbank
Sberbank propala kad je invazija Rusije krenula na Ukrajinu
ASA banka usla u prostorije Sberbank
Preizela penzionere Sberbank
I izgleda nas kredit prema Sberbank preuzeli na sebe
I hoce sad nas pomocni da nam uzmu da grade srambeni kompleks
Jel moguce ovo

Mi smo uzeli kredit u Sberbank
Sberbank propala kad je invazija Rusije krenula na Ukrajinu
ASA banka usla u prostorije Sberbank
Preizela penzionere Sberbank
I izgleda nas kredit prema Sberbank preuzeli na sebe
I hoce sad nas pomocni da nam uzmu da grade srambeni kompleks
Jel moguce ovo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.