NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 13 okt 2023, 09:47

Nera1982 je napisao/la:
13 okt 2023, 08:29
PonosniSmogovci je napisao/la:
13 okt 2023, 07:30
Ajmo @pasha anketa jel ovaj @heloustrucnjaci otac od Međuseljca ili Arnautovića?
Ja bi reko Alija mada mi vise dijeluje ko amidza nego otac
Hhahahaha misliš djeluje* ( koliko mogu da vidim pravopis ti nije jača strana ;) )
A kao drugo danas sam na forumu otac/amidža/dajdža od Međuseljca, do neki dan sam bio otac od Arnautovića, sutra kad budem hvalio Durmiša, Karalića, Durmu ću biti njihov član porodice :urnebes: :urnebes:
Koliko ste počeli lupati dobro da niste napisali da sam Alijeva mama hahahahahahahahah :D :D :D :D

Ukratko ako treba za svakog Čelikovog igrača (pogotovo za naše dojučerašnje juniore koji su bili nosioci igre zbog koje smo sad u Prvog ligi FBiH) ću biti i otac i amidža i dajdža i drug i podrška uvijek!!
Samo afirmativno.

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 13 okt 2023, 10:00

senadbrkic je napisao/la:
12 okt 2023, 23:10
HelouStrucnjaci je napisao/la:
12 okt 2023, 22:04
Talha igrac Sarajeva do 2025.
Likovi traže da bude projekat kluba.Ja levata u životu..
Momak doveden da ga razvijamo za njegov matični klub.
Indijanac, prvo se raspitaj kakav mu je ugovor i da li ima pravo da ga raskine ako ne bude zadovoljan kao što su i ostali omladinci radili. Daj mi pored Šahinovića i Dizdarevića navedi 3 omladinca u posljednjih 5 godina koji su igrali cijelu sezonu za Sarajevo. Nemoj da pričaš neke stvari o kojima nemaš pojma.
Raspitaj se pa nam javi šta je sa ugovorom :D :D :D
Samo afirmativno.

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 13 okt 2023, 10:03

13 okt 2023, 09:47
Nera1982 je napisao/la:
PonosniSmogovci je napisao/la:
13 okt 2023, 07:30
Ajmo @pasha anketa jel ovaj @heloustrucnjaci otac od Međuseljca ili Arnautovića?
Hhahahaha misliš djeluje* ( koliko mogu da vidim pravopis ti nije jača strana ;) )
A kao drugo danas sam na forumu otac/amidža/dajdža od Međuseljca, do neki dan sam bio otac od Arnautovića, sutra kad budem hvalio Durmiša, Karalića, Durmu ću biti njihov član porodice :urnebes: :urnebes:
Koliko ste počeli lupati dobro da niste napisali da sam Alijeva mama hahahahahahahahah :D :D :D :D

Ukratko ako treba za svakog Čelikovog igrača (pogotovo za naše dojučerašnje juniore koji su bili nosioci igre zbog koje smo sad u Prvog ligi FBiH) ću biti i otac i amidža i dajdža i drug i podrška uvijek!!
Mogo bi bit i sestra posto ga redovno prati po utakmicama i kaci klipove :D

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 13 okt 2023, 10:11

Nera1982 je napisao/la:
13 okt 2023, 10:03
13 okt 2023, 09:47
Nera1982 je napisao/la:

Mogo bi bit i sestra posto ga redovno prati po utakmicama i kaci klipove :D
Ko zna, možda sam i Ali iza profila :opaopa: :opaopa: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo afirmativno.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 13 okt 2023, 10:17

Nemojte gluposti pričat oko ugovora, na prste jedne ruke mogu stat ljudi koji poznaju detalje ugovora naših igrača, a također i Talhe. Nemojte sebi dozovljavat da u ime kluba govore ko kakav ugovor ima. Sve je to rekla/kazala.

Talha je dokazao izuzetan talenat i odličnu prilagodbu na seniorski fudbal. Naša djeca su iz omladinskog pogona igrala u Kantonu (Durmiš) ili u DLC bez rezultatskog imperativa (Ali, Honda, Durmo...) i opet im je trebalo puno vremena da sebe i svoje tijelo prilagode seniorskom fudbalu.

Kada bih izdvajao dobra pojačanja izdvojio bih zasigurno Talhu. Možda je bilo i nepravde prema njemu nakon odlične utakmice protiv Budućnosti u Kup-u, ali to je fudbal, tako će mu biti kroz karijeru često.

Forum je svakako mjesto gdje svi mogu pisati ono što žele uz određena pravila poštivanja koje je nametnuo administrator cjelokupnog foruma. Tako se i roditelji, prijatelji, porodica, društvo, tetke i dr. mogu registrovati i pisati. Znamo kako je to bilo za vrijeme Turaka kad su razni menadžeri, roditelji, Šeki, treneri, pravili profile ovdje kako bi ostvarili svoje lične interese. Menadžeri da guraju svoje igrače, roditelji da guraju svoju djecu i da ih hvale da su najbolji iako je to subjektivno mišljenje, drugi treneri da sklone trenutnog trenera ne bi li napravili sebi mjesto u stručnog štabu i slično.

Ono što fali ovdje je konstruktivne rasprave i kritike. Razumljivo je da je pojedincima domet napisati "treba igrat Talha" i "što ne igra Hrelja" i "kad će kup utakmica" - kao da klub ništa ne objavljuje na svoje društvene mreže pa navijači moraju tražiti informacije po forumima. Nadam se da ćemo napokon ponovo početi pisati o načinima putem kojih možemo povećati broj članstva, način na koji možemo povećati broj pločica na Čeličnom zidu, inovitete u klubu koji se mogu implementirati, u realnim omjerima, sa konkretnim prijedlogom i djelom.

Možda se puno traži ipak...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 13 okt 2023, 10:45

Apsolutno se slažem s laudropom,samo sto ću uvijek stati u zaštitu bilo kog igraca kada se počne kritikovati bez stvarnih činjenica,danas su to Durmis,Honda,Ali,Karalic,Žuna,Mehic,Aladin pa i Vardinjo,a sutra možda Sivi,Bartez,Begic,Dzeno,Talha,Masic.
Sutra po tri boda,tokom iduće sedmice deblokada,za vikend Sloboda pada.SAMO ČELIK.PODRŠKA.
Samo afirmativno.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 okt 2023, 10:50

Dovoljno su stvarne cinjenice bodovi koje su nam ti igraci donijeli. Takvim pisanjem po forumu i njihovim igrama, samo odbijaju navijace od podrske. A vala, podrsku su imali fantasticnu. I onda bi jos ono pravilo klanove.
Celik!3,2,2.

denisov

Post Postao/la denisov » 13 okt 2023, 11:34

AllGunsBlazing je napisao/la:
13 okt 2023, 10:50
Dovoljno su stvarne cinjenice bodovi koje su nam ti igraci donijeli. Takvim pisanjem po forumu i njihovim igrama, samo odbijaju navijace od podrske. A vala, podrsku su imali fantasticnu. I onda bi jos ono pravilo klanove.
Barcelona razvali godinu dana i sad usli u krizu ili ne pobjede ili na guzovi pobjeduju utakmice. Malo strpljenja sa djecom nece skodit

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 13 okt 2023, 11:39

13 okt 2023, 10:45
Apsolutno se slažem s laudropom,samo sto ću uvijek stati u zaštitu bilo kog igraca kada se počne kritikovati bez stvarnih činjenica,danas su to Durmis,Honda,Ali,Karalic,Žuna,Mehic,Aladin pa i Vardinjo,a sutra možda Sivi,Bartez,Begic,Dzeno,Talha,Masic.
Sutra po tri boda,tokom iduće sedmice deblokada,za vikend Sloboda pada.SAMO ČELIK.PODRŠKA.
Razumijem tvoje emocije prema nasoj djeci, pogotovo ovoj koja su bila tu prethodnih godina kada niko nije htio, ali jednostavno zivot ide dalje.
Mi pricamo o nekim projektima kluba, Aliju, Durmisu, Hondi itd, ali u danasnjem fudbalu ne znam koliko igraci od 20 godina mogu biti projekti i ocekivati od njih da budu zlatna koka, kada ne prave razliku u drugoj ligi. Zadnji nas pravi projekat je bio Azur Mahmic, koji je isto godiste kao i Medjuseljac, ali on vec igra svoju 5-tu seniorsku sezonu u najvecem rangu fudbala… i opet nije postao sta je trebao biti (vise zbog vanjskog faktora oko njega, nego njegovog talenta). Dok ne budemo davali sansu supertalentovanoj djeci od 16 god u prvom timu, mozeml zaboraviti neke milionske transfere, jer samo to moze privuci jace i vece klubove. Alija i Durmisa u Premijer ligi u svakoj ekipi ima, samo ato igrajj najjaci rang i prave razliku, pa opet nemaju ponude iz jacih liga.

Nakon deblokade racuna i vracanja dugova, najveci prioritet treba biti omladinski pogon!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 okt 2023, 11:54

Karalić i Durmiš nisu pravili razliku u drugoj ligi centar, tako da je suludo očekivati od njih da prave razliku u prvoj ligi. Međuseljac je druga priča, on je pravio razliku i igrao fantastično i od njega očekujem da podigne formu na pristojan nivo, ne da razvaljuje svaku prvoligašku ekipu, nego da pruža partije dostojne prve lige, kao npr Begić ili Tabaković.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 13 okt 2023, 11:59

Truhlo je napisao/la:
13 okt 2023, 11:54
Karalić i Durmiš nisu pravili razliku u drugoj ligi centar, tako da je suludo očekivati od njih da prave razliku u prvoj ligi. Međuseljac je druga priča, on je pravio razliku i igrao fantastično i od njega očekujem da podigne formu na pristojan nivo, ne da razvaljuje svaku prvoligašku ekipu, nego da pruža partije dostojne prve lige, kao npr Begić ili Tabaković.
Za Karalića se slažem međutim ne možeš reći da Durmiš nije pravio razliku. Pa momak je dao 5 golova u kupu u 2 utakmice protiv sarajeva i goška i imao dosta golova u prvoj polusezoni prošle sezone. Mislim da njega jednostavno treba uvezati 2 3 dobre utakmice da ga očepi skroz

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 13 okt 2023, 12:10

Zanimljivo da u subotu kadeti, juniori Čelika igraju protiv Simm Bau u Maglaju, pa onda nakon njih seniori igraju, znaci teren za igru ce biti ocajan. Kada se uzme u obzir da nam četiri ili pet igraca ima po dva zuta kartona, mislim da Duvnjak treba postaviti igrace koji u subotu nece kalkulisat da ne dobiju treci zzuti karton i da ne mogu igrati derbi protiv Slobode.

Očekujem ovu postavu:Durmo, Sivac, Isaković, Smajić, Bajramović, Begić, Mehić, Međuseljac, Karalić, Šarić i Mašić.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica - Članstvo

Post Postao/la dinodino2019 » 13 okt 2023, 12:12

Kada će klub objaviti ko je 1.000 član našeg kluba i znaci ispunio se još jedan cilj za ovu godinu. Sljedeće očekujem 1.500 članova, a sezonu poslije 2.000 to je neki optimalan broj
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 okt 2023, 12:18

dinodino2019 je napisao/la:
13 okt 2023, 12:10
Zanimljivo da u subotu kadeti, juniori Čelika igraju protiv Simm Bau u Maglaju, pa onda nakon njih seniori igraju, znaci teren za igru ce biti ocajan. Kada se uzme u obzir da nam četiri ili pet igraca ima po dva zuta kartona, mislim da Duvnjak treba postaviti igrace koji u subotu nece kalkulisat da ne dobiju treci zzuti karton i da ne mogu igrati derbi protiv Slobode.

Očekujem ovu postavu:Durmo, Sivac, Isaković, Smajić, Bajramović, Begić, Mehić, Međuseljac, Karalić, Šarić i Mašić.
Dobar sastav :thumbup:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 13 okt 2023, 12:20

Nera1982 je napisao/la:
13 okt 2023, 11:59
Truhlo je napisao/la:
13 okt 2023, 11:54
Za Karalića se slažem međutim ne možeš reći da Durmiš nije pravio razliku. Pa momak je dao 5 golova u kupu u 2 utakmice protiv sarajeva i goška i imao dosta golova u prvoj polusezoni prošle sezone. Mislim da njega jednostavno treba uvezati 2 3 dobre utakmice da ga očepi skroz
Kako je moguće reći da nisu pravili razliku kada smo tog istog Durmiša dizali u nebesa kada smo izbacili Sarajevo. Ne možemo isto tako očekivati puno bolje od njih kad se svaka utakmica druga postava uvodi što je isključivo greška pripremnih utakmicama u kojim se trebao naći kostur ekipe, a ne da se čitavu sezonu isti traži. :crazy:
Smatram da mi kao navijači trebamo dati im podršku i konstruktivnu kritiku, a izostaviti vrijeđanje i psovanje. Koliko mi svi želimo da Čelik pobjeđuje vjerujem da oni žele duplo više. :thumbup:

Svi u Maglaj! :cool:
Samo afirmativno.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 okt 2023, 12:22

I Avdija Vrsajevic je dao gol na SP u Brazilu dok je Ibrahimovic SP gledao od kuce. Bilo proslo, idemo dalje. Godina 2058, ali Durmis je dao gol iz penala Sarajevu :kuknjava: :kuknjava: :kuknjava: a sto 12 mjeseci nije prosao suparnickog igraca **** dao je gol nekad davno :kuknjava:

Sutra je utakmica i imaju priliku da se iskupe navijacima, daju sve od sebe i pobjede pred bitnu utakmicu sa Slobodom. Utakmica bitna i finasijski i rezultatski(borba za opstanak nije daleko) Duvnjak daj malo zagalami, daj to motiviraj, ja kad gledam njegov press ili izjavu za medije mene uspava za minut kako mirno govori bez trunke žari. Nek ori svlacionica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 okt 2023, 12:22

Promjena sastava je cisto problem igraca, a ne trenera ili pripremnih utakmica. Sve i jedan odigra jednu dobro, drugu nestane, zato ih Duvnjak i mijenja.
Celik!3,2,2.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 okt 2023, 12:27

https://zenicainfo.ba/2023/10/13/nk-kri ... BqjjEJxvaM

Vlada kantona je za projekat “Izgradnja pomoćnog terena sa pratećim sadržajem za nogomet uz Gradski nogometni stadion Zavidovići” Nogometnom klubu “Krivaja” odobrila 200.000,00 KM, a u finansiranju projekta učestvuju i Grad Zavidovići, koji je osigurao 40.000,00 KM, te Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine sa 9.500,00 KM.

e moj Čelik :plac: :plac:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 13 okt 2023, 12:27

Truhlo je napisao/la:
13 okt 2023, 12:18
dinodino2019 je napisao/la:
13 okt 2023, 12:10

Dobar sastav :thumbup:
Pnaprijed ok. Jedino Zunu bi stavio dole umjesto Begica ili Mehica. I Saric da igra iza naladaca.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 okt 2023, 12:35

avenija je napisao/la:
13 okt 2023, 12:27
https://zenicainfo.ba/2023/10/13/nk-kri ... BqjjEJxvaM

Vlada kantona je za projekat “Izgradnja pomoćnog terena sa pratećim sadržajem za nogomet uz Gradski nogometni stadion Zavidovići” Nogometnom klubu “Krivaja” odobrila 200.000,00 KM, a u finansiranju projekta učestvuju i Grad Zavidovići, koji je osigurao 40.000,00 KM, te Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine sa 9.500,00 KM.

e moj Čelik :plac: :plac:
Nakon što je NK „Krivaja“ ishodovao potrebne dozvole, a Gradsko vijeće dodijelilo koncesiju za korištenje gradskog zemljišta na period od 30 godina, nedavno su započeti pripremni radovi u smislu skidanja humusa, nivelacije terena, izrade hidroizolacije i drenaže te postavljanja priključaka struje, vode i kanalizacije.

Prvo skoči, pa reci hop. Prvo deblokiraj račun, očisti preostale dugove, sredi koncesiju i zemljište, pa će i nas kanton ispoštovati.

Ne može se 20 godina javašluka i nerada ispraviti u 3 godine.

@prisonbreak ma nije gov.no nego se pas posrao. Duvnjak se ubi rotirajući, ko god nešto pokaže sa klupe, sljedeću je qrčina i tako u krug.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.