Nakon tekme

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sto je glup?Ova drzava i reprezentacija samo i treba bosnjacima.Kako u ratu tako i u miru ,mora se racionalno i bez ikakvih radikalnih ispada,jer ce to samo nama stetu nanjeti.Vidite sta se desava s Palestinom.Nama okruženje u kom obitavamo nikako ne ide u prilog.Savo je jedan od rijetkih Srba koji je prevalio preko jezika da mu je i Bosna domovina,i ja to cijenim.Zato salove ,zastave, i bodriti jednu jedinu,a aBd,doce i bolja vremena.SoloControTutti je napisao/la: ↑13 okt 2023, 08:22Umjesto da stadion bude totalno prazan sve dok ova gamad ne ode, ljudi idu da gledaju kako ce nas neko ponizavati na stadionu i van njega, a oni jos daju pare u kasicu za te iste. Glupi Bosnjo![]()
svaka cast na komentarukonjicanin01 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 09:18Sto je glup?Ova drzava i reprezentacija samo i treba bosnjacima.Kako u ratu tako i u miru ,mora se racionalno i bez ikakvih radikalnih ispada,jer ce to samo nama stetu nanjeti.Vidite sta se desava s Palestinom.Nama okruženje u kom obitavamo nikako ne ide u prilog.Savo je jedan od rijetkih Srba koji je prevalio preko jezika da mu je i Bosna domovina,i ja to cijenim.Zato salove ,zastave, i bodriti jednu jedinu,a aBd,doce i bolja vremena.SoloControTutti je napisao/la: ↑13 okt 2023, 08:22Umjesto da stadion bude totalno prazan sve dok ova gamad ne ode, ljudi idu da gledaju kako ce nas neko ponizavati na stadionu i van njega, a oni jos daju pare u kasicu za te iste. Glupi Bosnjo![]()
Podrzat cu Savu barem na početku, ali je cinjenica da je ona njegova izjava da mu je Bosna jedna od domovina na silu izvucena. On to tako sigurno ne misli. Senad ga je maltene dva puta morao pitati dok Savo prevali jezik da to kaze. A onda je morao obavezno spomenuti da mu je i Srbija domovina, iako to nema nikakve veze s tematikom.konjicanin01 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 09:18Sto je glup?Ova drzava i reprezentacija samo i treba bosnjacima.Kako u ratu tako i u miru ,mora se racionalno i bez ikakvih radikalnih ispada,jer ce to samo nama stetu nanjeti.Vidite sta se desava s Palestinom.Nama okruženje u kom obitavamo nikako ne ide u prilog.Savo je jedan od rijetkih Srba koji je prevalio preko jezika da mu je i Bosna domovina,i ja to cijenim.Zato salove ,zastave, i bodriti jednu jedinu,a aBd,doce i bolja vremena.SoloControTutti je napisao/la: ↑13 okt 2023, 08:22Umjesto da stadion bude totalno prazan sve dok ova gamad ne ode, ljudi idu da gledaju kako ce nas neko ponizavati na stadionu i van njega, a oni jos daju pare u kasicu za te iste. Glupi Bosnjo![]()
Potpuno si upravu ... mi ako se nastavimo z@jeb@v@t' nama u buducnosti slijedi sudbina Palestinaca i Kurda, koliko god mi sad mislili da smo mi svoje pitanje rjesili .. nista nije u kamenu uklesano ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2023, 09:47svaka cast na komentarukonjicanin01 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 09:18Sto je glup?Ova drzava i reprezentacija samo i treba bosnjacima.Kako u ratu tako i u miru ,mora se racionalno i bez ikakvih radikalnih ispada,jer ce to samo nama stetu nanjeti.Vidite sta se desava s Palestinom.Nama okruženje u kom obitavamo nikako ne ide u prilog.Savo je jedan od rijetkih Srba koji je prevalio preko jezika da mu je i Bosna domovina,i ja to cijenim.Zato salove ,zastave, i bodriti jednu jedinu,a aBd,doce i bolja vremena.SoloControTutti je napisao/la: ↑13 okt 2023, 08:22Umjesto da stadion bude totalno prazan sve dok ova gamad ne ode, ljudi idu da gledaju kako ce nas neko ponizavati na stadionu i van njega, a oni jos daju pare u kasicu za te iste. Glupi Bosnjo![]()
Na to domovina da neko od novinara ima damu odma bi trebao reci "Pa sto niste nastupali za nju onda"konjicanin01 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 09:18Sto je glup?Ova drzava i reprezentacija samo i treba bosnjacima.Kako u ratu tako i u miru ,mora se racionalno i bez ikakvih radikalnih ispada,jer ce to samo nama stetu nanjeti.Vidite sta se desava s Palestinom.Nama okruženje u kom obitavamo nikako ne ide u prilog.Savo je jedan od rijetkih Srba koji je prevalio preko jezika da mu je i Bosna domovina,i ja to cijenim.Zato salove ,zastave, i bodriti jednu jedinu,a aBd,doce i bolja vremena.SoloControTutti je napisao/la: ↑13 okt 2023, 08:22Umjesto da stadion bude totalno prazan sve dok ova gamad ne ode, ljudi idu da gledaju kako ce nas neko ponizavati na stadionu i van njega, a oni jos daju pare u kasicu za te iste. Glupi Bosnjo![]()
Srbi vole biti Srbi, aha sad znamoNapoleon1921 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 11:26Na to domovina da neko od novinara ima damu odma bi trebao reci "Pa sto niste nastupali za nju onda"konjicanin01 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 09:18Sto je glup?Ova drzava i reprezentacija samo i treba bosnjacima.Kako u ratu tako i u miru ,mora se racionalno i bez ikakvih radikalnih ispada,jer ce to samo nama stetu nanjeti.Vidite sta se desava s Palestinom.Nama okruženje u kom obitavamo nikako ne ide u prilog.Savo je jedan od rijetkih Srba koji je prevalio preko jezika da mu je i Bosna domovina,i ja to cijenim.Zato salove ,zastave, i bodriti jednu jedinu,a aBd,doce i bolja vremena.SoloControTutti je napisao/la: ↑13 okt 2023, 08:22Umjesto da stadion bude totalno prazan sve dok ova gamad ne ode, ljudi idu da gledaju kako ce nas neko ponizavati na stadionu i van njega, a oni jos daju pare u kasicu za te iste. Glupi Bosnjo![]()
Savo bi onda odgovorio u fazonu "jer sam prirodni srbin"
Bosnjo bi skonto neke stvari makar na trentuak
Na golu će biti Ibrahim Šehić, u zadnjoj liniji Adrian Leon Barišić, Eldar Ćivić, Denis Hadžikadunić i Anel Dedić.
U veznoj liniji su Gojko Cimirot, Miralem Pjanić i Amar Rahmanović, dok će ofanzivniji biti Miroslav Stevanović, Ermedin Demirović (Luka Menalo) i Edin Džeko.
Otkud Civic u prvih 11?Finn je napisao/la: ↑13 okt 2023, 11:58Dobar![]()
Rahmanović konačno da pokaže šta zna.
Na golu će biti Ibrahim Šehić, u zadnjoj liniji Adrian Leon Barišić, Eldar Ćivić, Denis Hadžikadunić i Anel Dedić.
U veznoj liniji su Gojko Cimirot, Miralem Pjanić i Amar Rahmanović, dok će ofanzivniji biti Miroslav Stevanović, Ermedin Demirović (Luka Menalo) i Edin Džeko.