FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

vedinjo98
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vedinjo98 » 13 okt 2023, 12:27

Lucas je napisao/la:
13 okt 2023, 00:01
Lakoste je napisao/la:
12 okt 2023, 21:19
Izgleda da ce Frano Jelic biti na centru protiv Borca.
Čudo nad čudima se mora desiti, pa da Kazlagic ne bude glavni sudija.
Apsolutno je nebitno ko ce suditi. Ko god bio, suditi ce po zadatku. Priprema utakmice i nacin nase igre upravo i mora biti prilagodjen sudjenju.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 13 okt 2023, 12:54

AVNOJ je napisao/la:
13 okt 2023, 12:10
Nama samo da je naći krivca i onda opleti po njemu nije bitno ko je gigović...vico...hajd doklene i razumijem al kad po našim igračima..Dal...Avramovski Šahinović pa psovanje i nazivanje kojekakvim imenima...ma tu smo šampioni.

Budemo li igrali kao protiv Goška ili lištice zar je bitno ko sudi i kako ce suditi isto tako ponovi utakmicu ko protiv Zrinskog ili kona opet ti sudija nije bitan.
Protiv goska je bila slaba predstava ali protiv sirokog ne mozes reci da su lose igrali. Primili smo gol iz greske i desava se. Promasili svoje sanse i to je to. Takve su utakmice dese kad tad.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 13 okt 2023, 13:55

Fantastičnu igru i pobjedu našeg voljenog Sarajeva na vječitom derbiju pratila je veličanstvena proslava 36. rođendana naše grupe. Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su na svoj način doprinjeli jednom od najboljih izadnja Hordi zla ikada. Posebne zahvale idu momcima iz raznih generacija grupe koji su na svoj način doprinjeli u pripremi i izradi koreografije i ostalog sadržaja koji je prezentiran na utakmici. Međutim, bez punog sjevera sve to bi bilo uzalud, stoga hvala i svakom od vas koji je svojim prisustvom uvećao večer koju ćemo svi dugo pamtiti. Na nama svima je da u što većoj brojci nastavimo pohoditi sjever i gostovanja našeg Sarajeva.

Po završetku reprezentativne pauze, u srijedu, 18.10. sa početkom u 19h naš klub očekuje teško gostovanje u Banja Luci protiv prvoplasirane ekipe Borca. Kao i uvijek, naša je obaveza slijediti Sarajevo gdje god da igra i nastaviti puniti gostujuće sektore na tim stadionima. Tim povodom UNFKS je organizovao putovanje autobusima na ovu utakmicu. Cijena putovanja je 35 KM. Uplate će se primati u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija u ponedeljak i utorak od 13:00 do 19:30 sati. Ostale detalje vezane za put će biti javljeni blagovremeno.

SVI U BANJA LUKU!

slika
....sve drugo će proći!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 okt 2023, 14:43

AVNOJ je napisao/la:
Nama samo da je naći krivca i onda opleti po njemu nije bitno ko je gigović...vico...hajd doklene i razumijem al kad po našim igračima..Dal...Avramovski Šahinović pa psovanje i nazivanje kojekakvim imenima...ma tu smo šampioni.

Budemo li igrali kao protiv Goška ili lištice zar je bitno ko sudi i kako ce suditi isto tako ponovi utakmicu ko protiv Zrinskog ili kona opet ti sudija nije bitan.
Protiv listice odigrali odlicno veci dio utakmice. I jako je bitan sudija, kad te u startu sreze i pokaze da se neces naigrati, ono i sto bi odigrao možda ne uspijes. Tako da ta priča nije bitno ko sudi ne da je SMIJESNA, nego presmijesna. Pa nismo mi Real pa da smo toliko bolji od ostalih da ti sudija ne može ništa, daleko smo od toga.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 13 okt 2023, 15:01

nokee je napisao/la:
13 okt 2023, 14:43
AVNOJ je napisao/la:

Protiv listice odigrali odlicno veci dio utakmice. I jako je bitan sudija, kad te u startu sreze i pokaze da se neces naigrati, ono i sto bi odigrao možda ne uspijes. Tako da ta priča nije bitno ko sudi ne da je SMIJESNA, nego presmijesna. Pa nismo mi Real pa da smo toliko bolji od ostalih da ti sudija ne može ništa, daleko smo od toga.
Pa i nije bas tako. Prvo protiv listice su nasi odigrali ispod svojih mogucnosti, bezmudo.
Drugo, ovo za sudije- ako te u startu podje rezati onda je opet do tebe kako ces to prihvatiti. Mozes biti pichkica (kao u 90% slucajeva do sada) ili da budes mudonja i da ti se probudi inat i ponos u tebi pa da navalis jos jace i bolje. Da u inat i sudijama i svima das 200% od sebe i razvalis ih. Samo nisam siguran imamo li mi takve igrace ili su vecina jos uvjek picokare.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 13 okt 2023, 15:32

Alergičan sam na pickastost

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 13 okt 2023, 15:37

Ma izaći sa mu*ima. Pa i ako nas zakolje zaklat će nas na oći svih. Igrati fudbala, pokušati biti bolji od njih. Uraditi sve što je do nas na zelenom terenu da ih pobijedimo. Ako mi navijači vidimo da smo bili bolji i od njih a i ako nas uprkos tome Borac pobijedi na način kakav su do sada uzeli bukadar bodova, nemamo se šta žaliti na ekipu. Možemo biti samo ponosni.
Dakle, izaći jako i hrabro, a ako nas se toliko plaše, neka nas i kolju sudijama.

"Jer mi smo FK Sarajevo, izvolite se braniti" :twisted:

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 13 okt 2023, 16:25

Moze li raja sa foruma napuniti jedan bus u srijedu?
Hajde da se pokaze ljubav.
Ljudi cesto komentarisu tipa gdje cu tamo,da mi neko razbije glavu,da mi bace kamen na sajbu....
Ovo su najsigurnija gostovanja,a bas smo sad potrebni igracima.
Jer i oni kad vide koliko nas ima,letit ce po terenu.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA!

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 13 okt 2023, 16:31

VolimoSarajevo je napisao/la:
13 okt 2023, 16:25
Moze li raja sa foruma napuniti jedan bus u srijedu?
Hajde da se pokaze ljubav.
Ljudi cesto komentarisu tipa gdje cu tamo,da mi neko razbije glavu,da mi bace kamen na sajbu....
Ovo su najsigurnija gostovanja,a bas smo sad potrebni igracima.
Jer i oni kad vide koliko nas ima,letit ce po terenu.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA!
MOZEMO! :kafa:

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 13 okt 2023, 16:34

Tako je!
Ide nastavak atmosfere.Stanica sva jeeeeee.....

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 13 okt 2023, 17:03

GalileoGalilei je napisao/la:
13 okt 2023, 15:32
kume ustroco si se zelje i pozivao na neki oprez
jos nazivao ljude debilima koji su najavljivali ubjedljivu pobjedu
to je bilo poprilicno pickasto

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 13 okt 2023, 17:09

BegovicRamiz je napisao/la:
13 okt 2023, 17:03
Da imaš mozga kao što nemaš, znao bi zašto sam pozivao na oprez. Mnogo puta u historiji smo se opekli nakon qurčenja i onaj ko ima imalo zdravog razuma, bio je umjeren. Milion puta nam se obila o glavu ta bahatost i podcjenjivanje, zato sam te likove nazivao debilima.

Nismo ni izašli na teren, već im upisali bodove, to nema nigdje na svijetu. Izađi, pruži 200% od sebe, odigraj pametno, pa šta bude.

Pročitaj fino naredni put.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 13 okt 2023, 17:15

Mali Nidal Celik wonderkid na fm24.
Ko je igrao to zna da vrlo rijetko pogrijese za real life, a ja igram od 2007.
Treba malom sanse vise pruzati svakako, nevjerovatna gradja za sesnaestogodisnjaka
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 13 okt 2023, 17:19

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 okt 2023, 17:20

Ma protiv Bojca X bi bio odlican, samo ne izgubiti jer bi onda otisli na +8.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 13 okt 2023, 17:35

Ma samo ući smireno i samouvjereno u utakmicu kao protiv gurbeta i ne dozvoliti da nas iko isprovocira, kako protivnički igrači tako ni sudija ako bude djikanima navlačio, nego igrati do posljednje minute bez gubljenja nade u poz. rezultat i isti će i doći sigurno...SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 13 okt 2023, 17:40

13 okt 2023, 17:09
BegovicRamiz je napisao/la:
13 okt 2023, 17:03
Da imaš mozga kao što nemaš, znao bi zašto sam pozivao na oprez. Mnogo puta u historiji smo se opekli nakon qurčenja i onaj ko ima imalo zdravog razuma, bio je umjeren. Milion puta nam se obila o glavu ta bahatost i podcjenjivanje, zato sam te likove nazivao debilima.

Nismo ni izašli na teren, već im upisali bodove, to nema nigdje na svijetu. Izađi, pruži 200% od sebe, odigraj pametno, pa šta bude.

Pročitaj fino naredni put.
nema potrebe za vrijedjanjem
godinama pisem i nikad do ovog derbija ih nisam podcijenio
ovaj put je bila toliko vidljiva razlika da sam ubijedjen bio da se fasovati
isto tako misljenja sam da je bod maksimum u Banjaluci
prvo sto borac uopce nije los
drugo sto su domacini skupa sa siljenjem i cirkusom koji nas ocekuje
trece sto jos nismo na nivou da smo 2 nivoa iznad te ekipe jer samo tako mozes dobiti ove utakmice
ta tvoja zadnja recenica bi bila udure da su koliko toliko normalni uslovi
ne mozes biti pametan ako te sudija budu yebavao za sve sitnice od samog starta koliko god profesionalac bio
ne moze dati 200% kad ti spuca zuti nizasta nit ima jakih duela kad ce budala jedva docekati

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 13 okt 2023, 17:50

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 okt 2023, 18:01

f0rest1946 je napisao/la:
13 okt 2023, 17:50
OVO SE CEKALO :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 okt 2023, 18:16

Ide i ovaj oktobar, još malo i merkato kreće. Mislim da neće biti puno izmjena max 3, jedan od njih nadam se da će biti lijevo krilo, ako je istina da Kyeremeh ode u S. Arabiju, ne bi bilo loše prekinuti posudbu Gulija. Koje su vaše želje?
Šta ste se ušutili. :rol:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, GradKamena2, Lavcina, OzmoodPinglewood, ronaldo99 i 75 gostiju.