E moj Čelik kako te nije sramota što si za 3 godine deblokirao račun koji je natrpavan 20 godina.avenija je napisao/la: ↑13 okt 2023, 12:27https://zenicainfo.ba/2023/10/13/nk-kri ... BqjjEJxvaM
Vlada kantona je za projekat “Izgradnja pomoćnog terena sa pratećim sadržajem za nogomet uz Gradski nogometni stadion Zavidovići” Nogometnom klubu “Krivaja” odobrila 200.000,00 KM, a u finansiranju projekta učestvuju i Grad Zavidovići, koji je osigurao 40.000,00 KM, te Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine sa 9.500,00 KM.
e moj Čelik![]()
![]()
E moj Čelik kako te nije stid što si se borio za reprogram svojim životom kako bi klub opstao i riješio preko 6 miliona KM dugova.
E moj Čelik kako si takav pa si samostalno riješio preko 2 miliona naslijeđenih dugova iz svojih vlastitih sredstava.
E moj Čelik kako možeš svojevoljno ispast u Kantonalnu ligu i tada povećati bazu svojih navijača.
E moj Čelik pa jel moguće da si svojim pritiskom i odlučnosti riješio odnose sa Gradskom upravom i da ćeš svake godine minimalno iz budžeta dobivati 150.000 KM, a tendencija i ono što nam govori je da će biti mnogo više.
E moj likČe kako si afirmisao toliko mlađih igrača u zadnje vrijeme, edukovao toliko trenera.
E moj StarČe jel te stid da imaš preko 1000 članova sa najskupljom članarinom u regionu.
E moj Ti jel te sramota da Krivaja pravi pomoćni teren a ti zajedno sa svojim sponzorom Aksa napravio projekat čija izrada sama vrijedi preko 20.000 KM i predstavlja najbolji projekat i pored Trening centra NFSBIH.
i tako dalje
Već je napisano da klub održava sastanke sa GU, da ne može ništa preko noći, da mora biti usvojen urbanistički plan grada, da Čelik mora odblokirati račun.
J'bo ti nas kakve mi navijače imamo!