Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
vrijeme je da skliznem na zatvoreni dio foruma 
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- legenda reala
- Kontakt:
hajde Genk trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
yebem vam majku
yebem vam majku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vraćaj avatarEmir_ZENICA je napisao/la:ajmo jos Real 3+,Zaragoza oba daju i LOKEREN za 180 KMvec se diglo priblizno tome
I tako te hladno sjebe anderleht za pare, totalno hladno od nekog eupena primaju gol pred kraj
sranje
sranje
nema potpisa
-
jasko_juve
- Kontakt:
Begonja jel osvaja ovaj nas turnir u Sarajevu?

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hoće ku*ac.jasko_juve je napisao/la:Begonja jel osvaja ovaj nas turnir u Sarajevu?![]()
Pa ko će drugi osvojiti. Amer bi ga na ovoj podlozi pobjedio i bez pomoći sudija.jasko_juve je napisao/la:Begonja jel osvaja ovaj nas turnir u Sarajevu?![]()
Šta ćemo za NBA? 
Klautern daje go
Bayern daje go
Schalke daje go
Hoffenheim daje go
Wolfsburg daje go
Werder daje go
St.Etienne daje go
Sturm daje go
Zurich daje go
Andrlecht daje go
Standard daje go
Midtiland daje go
Atletico M. daje go
Juventus x2
Wisla 1
Lyon x2
Oldenburg 1
Miami 1
Hajde Miami privedi ovo kraju i 3 stoje u djep nakon toliko godina i padova haha
Bayern daje go
Schalke daje go
Hoffenheim daje go
Wolfsburg daje go
Werder daje go
St.Etienne daje go
Sturm daje go
Zurich daje go
Andrlecht daje go
Standard daje go
Midtiland daje go
Atletico M. daje go
Juventus x2
Wisla 1
Lyon x2
Oldenburg 1
Miami 1
Hajde Miami privedi ovo kraju i 3 stoje u djep nakon toliko godina i padova haha
Hare, hajde nam slikaj tiket, da se uvjerimo. Je li može?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over? 
Pusti se ti slikanja, tebe nigdje u Skenderiji i sutra trpaj na Amera.MinistaR je napisao/la:Hare, hajde nam slikaj tiket, da se uvjerimo. Je li može?
Brand over 14 , milvoki nemoze nikako cuvati 4 , rose bi mogao isto takomandraX je napisao/la:Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Hare, hajde nam slikaj tiket, da se uvjerimo. Je li može?
nezz kako ide ono za upload-ovanje slike, al nemam razloga furat za listic, vjerujes li da sam i ja sam iznenadjen kako je ovo sve proslo
i ja sam mislio Rose-a staviti, al sad mi ti 'nakvu šuhvu stvoribob je napisao/la:Brand over 14 , milvoki nemoze nikako cuvati 4 , rose bi mogao isto takomandraX je napisao/la:Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over?
mandraX je napisao/la:i ja sam mislio Rose-a staviti, al sad mi ti 'nakvu šuhvu stvoribob je napisao/la:Brand over 14 , milvoki nemoze nikako cuvati 4 , rose bi mogao isto takomandraX je napisao/la:Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over?Brand ili Rose
stavi obojcu
Rose i Kobi over 100%
Moze li ova Valencia gola dati ikakooo
Moze li ova Valencia gola dati ikakooo
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Koje sr.anje od dana.
Prvo sinoć čekam Peschke i Srebotnik protiv Jans i Rosolske 1 1.20 za 70KM,a branio se uplatom 3.50KM i dobitka 28.30KM.I normalno umjesto 70KM ja dobijem pišljivih 28KM jer su izgubile po kvoti 1.20
Hajd' dobro,bolje išta nego ništa.Uplatim na Bayern,Heracles i glupu Hantuchovu.Bayern i Heracles rutinski,Hantuchova dobro počela,ali nažalost izgubila.Uplata je bila 20KM,ali danas u minusu sam tek 8KM pošto sam malo na Bingu profitirao.Ali samo malo...
Sutra dakle,kvota 3 na 20KM,nadam se dobitku jer osjećam da me je opet stalo...
Sve u svemu,kako da ne oprostim ovakvoj maci
:
http://i22.photobucket.com/albums/b309/ ... apic08.jpg
Jeninngs over večeras.
Hare,uvijek,ali baš uvijek postaviš je*eni tiket poslije mečeva...
Prvo sinoć čekam Peschke i Srebotnik protiv Jans i Rosolske 1 1.20 za 70KM,a branio se uplatom 3.50KM i dobitka 28.30KM.I normalno umjesto 70KM ja dobijem pišljivih 28KM jer su izgubile po kvoti 1.20
Hajd' dobro,bolje išta nego ništa.Uplatim na Bayern,Heracles i glupu Hantuchovu.Bayern i Heracles rutinski,Hantuchova dobro počela,ali nažalost izgubila.Uplata je bila 20KM,ali danas u minusu sam tek 8KM pošto sam malo na Bingu profitirao.Ali samo malo...
Sve u svemu,kako da ne oprostim ovakvoj maci
Jeninngs over večeras.
You'll never walk alone.
volimliverpool je napisao/la:Koje sr.anje od dana.![]()
Prvo sinoć čekam Peschke i Srebotnik protiv Jans i Rosolske 1 1.20 za 70KM,a branio se uplatom 3.50KM i dobitka 28.30KM.I normalno umjesto 70KM ja dobijem pišljivih 28KM jer su izgubile po kvoti 1.20![]()
Sve u svemu,kako da ne oprostim ovakvoj maci:
Jeninngs over večeras.
Ja se izvinjavam, al imam problema sa kompjuterom i konekcijom, i radim posao na kojem moram 24 sata bit dostupan, tako da uvijek mi nesto iskrsne, a i postavim skoro uvijek jedan tiket prije meceva, sry za off
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.