Ovo treba staviti na zastavu, umjesto grba.
Evo Hin!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovo treba staviti na zastavu, umjesto grba.
reci babi da vam kupi karte za njemacku iduce godine idemo do 3 mjesta, sa ovakvog igrom grupu prolazimo 100 postoPikachuSA je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:42Jesam, ali je fakat neozbiljno donositi neke zaključke i dizati euforiju nakon jednog poluvremena. Iako sam poprilično mlad, dosad sam se naslušao kalkulacija oko naše reprezentacije za tri života.![]()
Tako je! Namučili se bas! Sas momci lete po terenu!
Nodi brate, ono je neko zastavu Jugoslavije stavio kod natpisa kiseljak
Ima zastava na ogradi iza njihovog gola (prvo pol.) i na ovoj tribini centralnoj.
Zato što je jedino socijalizam/komunizam ostao kao tračak ujedinjenja, pa zato.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:53Nodi brate, ono je neko zastavu Jugoslavije stavio kod natpisa kiseljak
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:54Ima zastava na ogradi iza njihovog gola (prvo pol.) i na ovoj tribini centralnoj.
Trazi ga sam, Dzankovicu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:07Snimak?bhsport je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:05
Ne prosipaj se:
https://dubrovackidnevnik.net.hr/sport/ ... -i-modrica
Zec je još uvijek u šumiavenija je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:52reci babi da vam kupi karte za njemacku iduce godine idemo do 3 mjesta, sa ovakvog igrom grupu prolazimo 100 posto![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.