FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 12 mar 2011, 21:59

neutralan__ je napisao/la:hahaha joj ovog sa Kukom :P igrom trebamo izborit opstanak i nadamo se tome svi,ne ide nam u prilog to sto imamo 2 utakmice u gostima i to jednu kod lidera (Borca) dok druga je sa komsijama i oni su nam jedina nada :D
kuko moj idol brate .. heheheh :lol: :lol:
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 mar 2011, 22:05

Ljumani_Banovici je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:hahaha joj ovog sa Kukom :P igrom trebamo izborit opstanak i nadamo se tome svi,ne ide nam u prilog to sto imamo 2 utakmice u gostima i to jednu kod lidera (Borca) dok druga je sa komsijama i oni su nam jedina nada :D
kuko moj idol brate .. heheheh :lol: :lol:
hahaha skonto' sam :D :P
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

buducnost12345
Kontakt:

Post Postao/la buducnost12345 » 12 mar 2011, 22:40

Hodza_manLju je napisao/la:Dva poluvremena,dva razlicita lica fudbalera naseg tima. U prvom sve je funkcionisalo za deset. Igra u odbrani odlicna,uz jedan sut prema protivnickom golu(Slomic,negdje oko dvadesete minute). Golman krajnjim naporom loptu izbacio loptu u korner. Imali smo jos nekoliko kornera u prvom poluvremenu,alči nista ozbiljnije. U drugom poluvremenu Celik stisnuo i sa dva primljena gola mozemo biti zadovoljni jer su imali jos 4-5 stopostotnih prilika. Ja sam imao osjecaj kao da napadaci Celika ne zele da postignu gol;)
Nasa dva primljena gola su prica za sebe...cekajte sportski pregled pa cete vidjeti. U drugom poluvremenu nismo kako treba uputili sut na gol. Nas najbolji igrac u prvom poluvremenu bio je Slomic,dok u drugom poluvremenu mu je nestalo snage. Raduje podatak da su u prvih jedanaest bili dojucerasnji juniori: Delic,Piric,Imamovic i mislim svoje prve minute da je upisao bivsi igrac Celika Buro kojem fali dosta snage da bi mogao odigrati 90 minuta. U svakom slucaju nisam se pokajao zbog odlaska u Kakanj...nadam se da sljedece sezone necu morat opet da idem u Kakanj tako sto cemo ostati u ligi;)
Bio sam i ja na utakmici u Kaknju i mogu ti reci da je atmosfera bila izvrsna i da je Buducnost pokazla dosta toga ali su i sudije malo zezale. Sve u svemu odbrana je bila odlicna do izmjena Smajic Kabir je trebao igrati od prve minute vidjelo se da je puno bolji od Jahica, mislim da Buri ne treba snage nego treba vise minutaze. Cergic je bio odlican kao i Husic slazem se i za Slomica.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 mar 2011, 22:46

buducnost12345 je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:Dva poluvremena,dva razlicita lica fudbalera naseg tima. U prvom sve je funkcionisalo za deset. Igra u odbrani odlicna,uz jedan sut prema protivnickom golu(Slomic,negdje oko dvadesete minute). Golman krajnjim naporom loptu izbacio loptu u korner. Imali smo jos nekoliko kornera u prvom poluvremenu,alči nista ozbiljnije. U drugom poluvremenu Celik stisnuo i sa dva primljena gola mozemo biti zadovoljni jer su imali jos 4-5 stopostotnih prilika. Ja sam imao osjecaj kao da napadaci Celika ne zele da postignu gol;)
Nasa dva primljena gola su prica za sebe...cekajte sportski pregled pa cete vidjeti. U drugom poluvremenu nismo kako treba uputili sut na gol. Nas najbolji igrac u prvom poluvremenu bio je Slomic,dok u drugom poluvremenu mu je nestalo snage. Raduje podatak da su u prvih jedanaest bili dojucerasnji juniori: Delic,Piric,Imamovic i mislim svoje prve minute da je upisao bivsi igrac Celika Buro kojem fali dosta snage da bi mogao odigrati 90 minuta. U svakom slucaju nisam se pokajao zbog odlaska u Kakanj...nadam se da sljedece sezone necu morat opet da idem u Kakanj tako sto cemo ostati u ligi;)
Bio sam i ja na utakmici u Kaknju i mogu ti reci da je atmosfera bila izvrsna i da je Buducnost pokazla dosta toga ali su i sudije malo zezale. Sve u svemu odbrana je bila odlicna do izmjena Smajic Kabir je trebao igrati od prve minute vidjelo se da je puno bolji od Jahica, mislim da Buri ne treba snage nego treba vise minutaze. Cergic je bio odlican kao i Husic slazem se i za Slomica.
Kabir kad god je dobio priliku pokazao je o kakvom se igracu radi,dosta bolji od Jahica,samo ne znam gdje su Kumanu oci

buducnost12345
Kontakt:

Post Postao/la buducnost12345 » 12 mar 2011, 23:15

neutralan__ je napisao/la:
buducnost12345 je napisao/la:
Kabir kad god je dobio priliku pokazao je o kakvom se igracu radi,dosta bolji od Jahica,samo ne znam gdje su Kumanu oci
ma on igra za petoricu covjek je prejak na lopti

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 12 mar 2011, 23:16

a de mi recite, posebno samo za Buru kako je odigrao ... kako se kretao, oduuzimao,slao lopte i too ..
1947!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 12 mar 2011, 23:20

Bio sam i ja na utakmici u Kaknju i mogu ti reci da je atmosfera bila izvrsna i da je Buducnost pokazla dosta toga ali su i sudije malo zezale. Sve u svemu odbrana je bila odlicna do izmjena Smajic Kabir je trebao igrati od prve minute vidjelo se da je puno bolji od Jahica, mislim da Buri ne treba snage nego treba vise minutaze. Cergic je bio odlican kao i Husic slazem se i za Slomica.[/quote]
Buro od 55 minute nije mogao hodati kako treba a kamoli da prati Hadzica...Takodje,slazem se da bi Kabir dosta bolje odigrao od Jahica ako je potpuno spreman. Mislim,iskusniji je igrac i znao bi stati na loptu sto nam je trebalo danas. Nisam vidio odavno vise cigana na jednoj utakmici. Ne znam jesul to iz Zenice ili su lokalni;) Atmosfera dobra,mada to mogu Robijasi i bolje. Za sudjenje se ne bih slozio da su nas ostetile. Prije bih rekao da je bio penal nad Adilovicem i jedan opasan prekrsaj na nekih 17-18 metara,ali sudac se nije oglasio. Sto se tice crvenih kartona,ne znam zasto je Kuman dobio a i malom Delicu mislim da je bezveze sto mu je upropastio debi u Premijer ligi. Nadat se je pobjedi protiv Slavije u narednom kolu i borbi ka opstanku,mada ce biti tesko i neizvjesno do samoga kraja. Utakmice koje bi mogle biti odlucujuce za nas su po mom misljenju u Tuzli sa Slobodom i Travnikom u Travniku uz domace pobjede dotad,a kasnije bismo mogli znati gdje smo...

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 12 mar 2011, 23:23

Ljumani_Banovici je napisao/la:a de mi recite, posebno samo za Buru kako je odigrao ... kako se kretao, oduuzimao,slao lopte i too ..
Klasicni defanzivac,naprijed nista. Saznao sam da je imao problema sa venama tako da zbog toga nije vjerovatno bio spreman. Pretpostavljam da ga je Kuman stavio u pocetnih jedanaest iz razloga sto je bio u Celiku i zato sto je imao veci motiv od ostalih,da pokaze koliko vrijedi ili ne...Sasvim solidno do pred sami izlazak iz igre kada se pokazala njegova nespremnost...

U proljetne tri utakmice,danas smo odigrali najbolje(bio sam i na preostale dvije) Nadam se da ide na bolje...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 mar 2011, 23:26

Hodza_manLju je napisao/la:Bio sam i ja na utakmici u Kaknju i mogu ti reci da je atmosfera bila izvrsna i da je Buducnost pokazla dosta toga ali su i sudije malo zezale. Sve u svemu odbrana je bila odlicna do izmjena Smajic Kabir je trebao igrati od prve minute vidjelo se da je puno bolji od Jahica, mislim da Buri ne treba snage nego treba vise minutaze. Cergic je bio odlican kao i Husic slazem se i za Slomica.
Buro od 55 minute nije mogao hodati kako treba a kamoli da prati Hadzica...Takodje,slazem se da bi Kabir dosta bolje odigrao od Jahica ako je potpuno spreman. Mislim,iskusniji je igrac i znao bi stati na loptu sto nam je trebalo danas. Nisam vidio odavno vise cigana na jednoj utakmici. Ne znam jesul to iz Zenice ili su lokalni;) Atmosfera dobra,mada to mogu Robijasi i bolje. Za sudjenje se ne bih slozio da su nas ostetile. Prije bih rekao da je bio penal nad Adilovicem i jedan opasan prekrsaj na nekih 17-18 metara,ali sudac se nije oglasio. Sto se tice crvenih kartona,ne znam zasto je Kuman dobio a i malom Delicu mislim da je bezveze sto mu je upropastio debi u Premijer ligi. Nadat se je pobjedi protiv Slavije u narednom kolu i borbi ka opstanku,mada ce biti tesko i neizvjesno do samoga kraja. Utakmice koje bi mogle biti odlucujuce za nas su po mom misljenju u Tuzli sa Slobodom i Travnikom u Travniku uz domace pobjede dotad,a kasnije bismo mogli znati gdje smo...[/quote]

steta za Delica na debiju dobit crveni :roll: ,a odlucujuce ce da budu te utakmice,naravno uz uslov da kuci dobijamo sto nece biti lahko jer nam dolazi Zeljo,Zrinjski,Siroki,pa ako je gledati po tabeli i Rudar,Zvijezda sve neugodne ekipe

buducnost12345
Kontakt:

Post Postao/la buducnost12345 » 12 mar 2011, 23:27

Hodza_manLju je napisao/la:Bio sam i ja na utakmici u Kaknju i mogu ti reci da je atmosfera bila izvrsna i da je Buducnost pokazla dosta toga ali su i sudije malo zezale. Sve u svemu odbrana je bila odlicna do izmjena Smajic Kabir je trebao igrati od prve minute vidjelo se da je puno bolji od Jahica, mislim da Buri ne treba snage nego treba vise minutaze. Cergic je bio odlican kao i Husic slazem se i za Slomica.
Buro od 55 minute nije mogao hodati kako treba a kamoli da prati Hadzica...Takodje,slazem se da bi Kabir dosta bolje odigrao od Jahica ako je potpuno spreman. Mislim,iskusniji je igrac i znao bi stati na loptu sto nam je trebalo danas. Nisam vidio odavno vise cigana na jednoj utakmici. Ne znam jesul to iz Zenice ili su lokalni;) Atmosfera dobra,mada to mogu Robijasi i bolje. Za sudjenje se ne bih slozio da su nas ostetile. Prije bih rekao da je bio penal nad Adilovicem i jedan opasan prekrsaj na nekih 17-18 metara,ali sudac se nije oglasio. Sto se tice crvenih kartona,ne znam zasto je Kuman dobio a i malom Delicu mislim da je bezveze sto mu je upropastio debi u Premijer ligi. Nadat se je pobjedi protiv Slavije u narednom kolu i borbi ka opstanku,mada ce biti tesko i neizvjesno do samoga kraja. Utakmice koje bi mogle biti odlucujuce za nas su po mom misljenju u Tuzli sa Slobodom i Travnikom u Travniku uz domace pobjede dotad,a kasnije bismo mogli znati gdje smo...[/quote] Ja mislim da je i Sarajlic bio odlican on je mozda i najbolji nas vezni igrac..........

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 12 mar 2011, 23:29

Volio bih da nije tako,ali ekipa koja bi nas mogla izbaciti iz lige je Zvijezda iz Gradačca i to utakmicom u Banovicima jer kolko me pamcenje sluzi...ne znam da li smo ih dobili u zadnjih nekoliko utakmica u Banovicima?

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 12 mar 2011, 23:31

Hodza_manLju je napisao/la:Volio bih da nije tako,ali ekipa koja bi nas mogla izbaciti iz lige je Zvijezda iz Gradačca i to utakmicom u Banovicima jer kolko me pamcenje sluzi...ne znam da li smo ih dobili u zadnjih nekoliko utakmica u Banovicima?
sjecam se da smo izgubili u Banovicima od njih 0:1 kad su oni usli u PL... ali smo im sada uzeli bod tamo .. imamo nekee izgledne sanse ..
1947!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 12 mar 2011, 23:32

Ko vam je broj 14 ? imal on 18 godina ? :lol:
A C A B !

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 12 mar 2011, 23:35

Emir_ZENICA je napisao/la:Ko vam je broj 14 ? imal on 18 godina ? :lol:
Mali Delic...junior...tesko da ima 18;) Inace nas ekipa je danas bila dosta podmladjena...
p.s. cestitke na potpuno zasluzenoj pobjedi

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 12 mar 2011, 23:36

Hodza_manLju je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Ko vam je broj 14 ? imal on 18 godina ? :lol:
Mali Delic...junior...tesko da ima 18;) Inace nas ekipa je danas bila dosta podmladjena...
p.s. cestitke na potpuno zasluzenoj pobjedi
Delic, Imamovic 92 godiste
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 mar 2011, 23:38

Hodza_manLju je napisao/la:Volio bih da nije tako,ali ekipa koja bi nas mogla izbaciti iz lige je Zvijezda iz Gradačca i to utakmicom u Banovicima jer kolko me pamcenje sluzi...ne znam da li smo ih dobili u zadnjih nekoliko utakmica u Banovicima?
pa zbog toga i govorim :roll: a i cinjenica je da nema veze domaci teeren sto se nas tice (moze se zakljuciti po dosadasnjim utakmicama)

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 13 mar 2011, 16:03

kolko je bilo banovicana u kaknju??
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 13 mar 2011, 16:13

Organizovano niko :D
A C A B !

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 13 mar 2011, 17:13

kuman_@mel je napisao/la:kolko je bilo banovicana u kaknju??
Bilo nas je desetak...sa mnom su bila peterica,to znaci 6 %;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 mar 2011, 13:00

jel neko zna hocel Halilovic biti spreman za Slaviju??

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.