Krepaj keruCeltic je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:31Bošnjo se samo digne kad treba izglasati pobjednika seljačinu neku Grand Parade, kad treba protestovati i neke promjene onda ono malo grupice što se skupi to su izdajnici, jugobalije, seljačine itd. Mislim da u svijetu nema glupljeg naroda na svijetu, koji fura taj neki patriotizam i religiju a radi protiv sebe u toj mjeri da mu neprijatelji ne trebaj, sam sebe će na kraju taj narod uništiti a ništa me ne čudi kad nam je pola države nepismeno, ludo i na nekim terapijama i plus preuzeli tu neku kao religiju od najgore trenutno moguće sekte na svijetu, poslije toliko vijekova ljudi razmišljaju i furaju neke zakone iz hebenog 11 vijeka.
Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
AKADEMIJA NK ČELIK ZENICA, DOVEDEN SA 17 GODINA U ZENICU DA SE RAZVIJA DA JE OSTAO U SLOBODI SAD BI IGRAO U RAHICU KAO I RAHMANOVIC
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A sta tačno od ovoga imaju? Evo ja mislim da ce savez odma dati otkaz samo su ovo čekaliNapoleon1921 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:29I sta imaju od toga? Sta predlazes da mozda upute protesnu notu preko ambasade kakve?soccerfan je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:24Ja kapiram nezadovoljstvo ali ovo nije način.
Momci koji se bore na terenu ovo nisu zaslužili.
Lijepo idite i napadajte savez, zgradu im ako vam je do toga. Nama zadnje sto treba ne gubljenje bodova .
Skandirajte koliko hoćete ali bez baklji. To nikome ništa dobro nije donijelo.
Udari dje najvise boli i dje se najbolje vidi efekt
SAMO PREKIDAJ![]()
Neka protestuju ispred zgrade saveza, nek gadjaju zgradu saveza ali momci na terenu ovo nisu zaslužili
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Malo mi se posrali u ćejf sa ovim, al dobro, ako će šta pomoći samo nastavite
-
- Kontakt:
Dal, ziljkic, Bilbija. Hajde
Kolasinac meda ne moze (vise)
Kolasinac meda ne moze (vise)
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 13 okt 2023, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Zenićki glupani i ovu temu uništavaju 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Na samo ovoj tribini se nalaze 2-3 nova Slavoja Zizeka. Intelektualna gromada do gromade.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Evo Nemanje 
Civa

Civa

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 13 okt 2023, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Podrska za BHF, napokon su dosli na svoje. Dosta vise ovog saveza koji covjek vodi sto negira nasu drzavu sa lopovima. Ovi ko napadaju bhf, to mogu samo biti lazni srbi i lazni hrvati jer njima ne odgovora da nasa drzava bude uspijesna u bilo cemu. I naravno ove izdajice iz bosanskog tabora koji podrzavaju savez, koliko vam vico daje? ili ste tako hendikepirani ko fikret abdic pa da volite biti protiv nase domovine? Sram vas bilo. Najjace mi je onaj sto pise u 2023 godine baklje? Ja neznam odkad ti pratis fudbal, da bi pratio znao bi sam da to svugdje ima.
ako Bog da u Zenici jos 100 puta jace. U inat ovim licemjernim i laznim ljudima.
ako Bog da u Zenici jos 100 puta jace. U inat ovim licemjernim i laznim ljudima.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Pa sutra recimo kad Vico kod Brajlovica provuce Mastercard pisat ce ono DECLINED.soccerfan je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:33A sta tačno od ovoga imaju? Evo ja mislim da ce savez odma dati otkaz samo su ovo čekaliNapoleon1921 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:29I sta imaju od toga? Sta predlazes da mozda upute protesnu notu preko ambasade kakve?soccerfan je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:24Ja kapiram nezadovoljstvo ali ovo nije način.
Lijepo idite i napadajte savez, zgradu im ako vam je do toga. Nama zadnje sto treba ne gubljenje bodova .
SAMO PREKIDAJ![]()
hoće u limburgu mjesecu .
Neka protestuju ispred zgrade saveza, nek gadjaju zgradu saveza ali momci na terenu ovo nisu zaslužili
ERROR.
UEFA odmah odbila od racuna kaznu.
Kme kme! Idi u Palestinu keru pa brani to "tvoje" i "naše" Bosansko, i furaju spiku o građanskoj a ko nije kao ti, krepaj ili ćemo ti glavu skinuti, nije više niko glup : )Kamaga11 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:33Krepaj keruCeltic je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:31Bošnjo se samo digne kad treba izglasati pobjednika seljačinu neku Grand Parade, kad treba protestovati i neke promjene onda ono malo grupice što se skupi to su izdajnici, jugobalije, seljačine itd. Mislim da u svijetu nema glupljeg naroda na svijetu, koji fura taj neki patriotizam i religiju a radi protiv sebe u toj mjeri da mu neprijatelji ne trebaj, sam sebe će na kraju taj narod uništiti a ništa me ne čudi kad nam je pola države nepismeno, ludo i na nekim terapijama i plus preuzeli tu neku kao religiju od najgore trenutno moguće sekte na svijetu, poslije toliko vijekova ljudi razmišljaju i furaju neke zakone iz hebenog 11 vijeka.
- RollingPaper
- Kontakt:
Jest al u qrcu. Presao je sa 18 godina, odškolovan igrač već bio sa upisanim nastupima za prvi tim Slobode. Nemoj lagati, nije ti to u redu. Vi niste od Bolića igrača napravili
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 13 okt 2023, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pale baklje, pao forum, pada i savez ako Bog datutankamon1905 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:2010 baklji palo na teren u Vaduzu, sportsport forum pao odma

Nije da slutim al nešto mi govori da sa savezom pada i forma Borca ako u međuvremenu ne istupe iz solidarnosti sa Vicom.
Ne fakat, Vico je sebi zabio autogol s onim "nece mene ulica tjerati", mogao je imati mir bar do baraža.
-
- Kontakt:
Makar ce iz dzepa saveza ici na kazne.soccerfan je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:33A sta tačno od ovoga imaju? Evo ja mislim da ce savez odma dati otkaz samo su ovo čekaliNapoleon1921 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:29I sta imaju od toga? Sta predlazes da mozda upute protesnu notu preko ambasade kakve?soccerfan je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:24Ja kapiram nezadovoljstvo ali ovo nije način.
SAMO PREKIDAJ![]()
hoće u limburgu mjesecu .
Jer cetnicka **** su na celu saveza samo zbog para, jer drzavu i reprezentaciju svakako ne smatraju svojom.
Ne mora vam se valjda svakom ponaosob objasnjavat.
Volim tebe, više od sebe
Celtic je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:31Bošnjo se samo digne kad treba izglasati pobjednika seljačinu neku Grand Parade, kad treba protestovati i neke promjene onda ono malo grupice što se skupi to su izdajnici, jugobalije, seljačine itd. Mislim da u svijetu nema glupljeg naroda na svijetu, koji fura taj neki patriotizam i religiju a radi protiv sebe u toj mjeri da mu neprijatelji ne trebaj, sam sebe će na kraju taj narod uništiti a ništa me ne čudi kad nam je pola države nepismeno, ludo i na nekim terapijama i plus preuzeli tu neku kao religiju od najgore trenutno moguće sekte na svijetu, poslije toliko vijekova ljudi razmišljaju i furaju neke zakone iz hebenog 11 vijeka.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 13 okt 2023, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Selektor kod kojeg Demirovic pocne ispred Bilbije treba na poluvremenu dobit otkaz.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.