Sloboda govora koja granici sa govorom mrznje. Pojedinci ne zasluzuju ni komentar, ali evo, ostavio sam ga.
Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Šuti i BHF već godinama.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:47Svaka cast Dzeki za sve na sportskom nivou, al ko osoba je pi*ka mrtva koja suti, umjesto ko kapiten da se oglasi. Znaci u talu je i zato ko ga ****
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
A sta uopste znaci savez napolje, ko od svih njih? Otjeraj ih sve opet se nova struktura bira po politici i po nacionalnosti lol.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nemojte se praviti pametni, kad niste.soccerfan je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:46Doslovno . Taman će Vico kredit dici da on plati kazne. Boze razmišljanja. Opet kažem skandirajte, protestujte ispred saveza, gadjajte zgradu saveza, ma sve ali ne bacajte baklje na teren jer igrači to nisu zaslužili.Centre forward je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:43Pa i te kazne će na neki način platit' poreski obveznici, dakle svi mi. K'o da će Vico iz svog dzepa dat' pare.
Kazna ce se platiti iz budzeta saveza, koji nema veze sa poreskim obveznicima.
Od novca iz budzeta kojeg isti mogu raskrcmiti na dva tendera, morat ce platiti kaznu.
tutankamon je nas. Hrvati koji prati i navija za svoju drzavu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:44Napusi se k*rca kamenjaru. Zna da vas mnogo vise boli sto vam turci uvalise kitu sinoc.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:41Normalan svijet? S tribine se on jedini zalijece od svih da prijeti nesto.
Ker mali. Ovakve treba samarat na svakom koraku
Ne znam sta se kojeg qrca mijesate oko saveza i drzave koju pljujete i ne priznajete.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 13 okt 2023, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Oj majko moja. Nije vise bitno iz cijeg dzepa, bitno je u ciji dzep nece. Iste te pare od poreznih obaveznika bi otisle vici i co u dzep, ako ne odu na kazne.soccerfan je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:46Doslovno . Taman će Vico kredit dici da on plati kazne. Boze razmišljanja. Opet kažem skandirajte, protestujte ispred saveza, gadjajte zgradu saveza, ma sve ali ne bacajte baklje na teren jer igrači to nisu zaslužili.Centre forward je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:43Pa i te kazne će na neki način platit' poreski obveznici, dakle svi mi. K'o da će Vico iz svog dzepa dat' pare.
A kakvi igraci ba, koji su u 7 utakmica samo Lihtenštajn dvaput pobijedili. Bolje vam je da sutite i ne valjate gluposti
Volim tebe, više od sebe
Dayton napolje.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mislim da će u Zenici ipak biti i nešto policije 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bas ce Vicu ovo da pogodi... poslije ovoga samo moze krenuti jos vise da nas yebe.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Svaka čast majstore hvala Bogu da ima još ljudi da ga spusti KLOC OBICNIantisisoja1919 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:47Svaka cast Dzeki za sve na sportskom nivou, al ko osoba je pi*ka mrtva koja suti, umjesto ko kapiten da se oglasi. Znaci u talu je i zato ko ga ****
pa njega su u Želji zvali kloc njegovi Manijaci
Munib Usanovic

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma bice prekida u Zenici to je sigurno
-
- Kontakt:
Ne dam ja tutankamona nikom majke miTekashi je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:49tutankamon je nas. Hrvati koji prati i navija za svoju drzavu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:44Napusi se k*rca kamenjaru. Zna da vas mnogo vise boli sto vam turci uvalise kitu sinoc.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:41
Normalan svijet? S tribine se on jedini zalijece od svih da prijeti nesto.
Ker mali. Ovakve treba samarat na svakom koraku
Ne znam sta se kojeg qrca mijesate oko saveza i drzave koju pljujete i ne priznajete.
Najbitnije da se ovdje kvalitetno raspravlja, ne mora ni zdravlja biti.ALLSTARR je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:50Svaka čast majstore hvala Bogu da ima još ljudi da ga spusti KLOC OBICNIantisisoja1919 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:47Svaka cast Dzeki za sve na sportskom nivou, al ko osoba je pi*ka mrtva koja suti, umjesto ko kapiten da se oglasi. Znaci u talu je i zato ko ga ****
Bravo Zmajevi, bravo Fanaticosi!
U inat chetaljima i poganim ujkanima poput ovog Celtica!!!

U inat chetaljima i poganim ujkanima poput ovog Celtica!!!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 13 okt 2023, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Moze kako hoce, al ne dokle hoce. Kad presusi pipa, otice on sam. A uskoro bi mogla presusit ako BHF istraje u ovom.
Volim tebe, više od sebe
Navijaci Zelje svakog svog igraca nazivaju klocALLSTARR je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:50Svaka čast majstore hvala Bogu da ima još ljudi da ga spusti KLOC OBICNIantisisoja1919 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:47Svaka cast Dzeki za sve na sportskom nivou, al ko osoba je pi*ka mrtva koja suti, umjesto ko kapiten da se oglasi. Znaci u talu je i zato ko ga ****

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Ne radi se možda toliko o novcu, oči će biti okrenute prema tome što se ovo dešava, bitno je UEFU okrenuti prema tome da postoji problem.
Ti si naša ljubav jedina!
Ovaj u studiju voditelj nije dobro nesto