Nema to veze
Zavrsi 6 u grupi ako si osigurao baraz krozi ligu nacija to je to....u barazu se samo gleda liga nacija...trenutno
Mi izrael ukrajina norveska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nema to veze
Upravo tako, mislim da je to poruka i zajednički stav većine forumaša ovdje!donDondon je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:42Nisam ni u njemačkoj ni Austriji ni pizdi materinoj,da imam para isto bih ovako uradio,otišao na tekmu sa palestinskom zastavom i zapalio što se da zapaliti da se napravi prekidNapoleon1921 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:39Ajde ba vise odvadi i ti malo...Virtu4l je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:15Cijenim ja borbu i entuzijazam ovih patriota iz Austrije, Njemačke, Skandinavije i Beneluksa, ali ponovo će nas koštati dobrih rezultata. Peteva su tjerali i otjerali taman kad je krenula bolja igra i evidentan napredak, sada će isto pokušati i sa ovim selektorom.
Besmislen pokušaj koji će samo naškoditi reprezentaciji. Neće oni otjerati Vicu, niti će se dotični zabrinuti zbog njihovog nezadovoljstva. Smiješno je i pomalo komično ako oni očekuju da će se Zeljković jedno jutro probuditi i reći podnosim neopozivu ostavku. Naprotiv, ako je tačno sve ovo što pišu patriote, onda je ovo ono što on priželjkuje zar ne?
Nadam se da će policija u Zenici biti spremna, posebno jer bi trebao biti spektakl, dolazi nam jedna od najboljih ekipa na svijetu, poprilično rasterećena i sve što treba da nas zanima je fudbal, da odigramo dobro i pokušamo nemoguće.
Austrija njemacka,a dva glavna transparentna na ogradi Manijaci i Red Army
Cestitke momcima a sad ako Vico ne bude trazio prazan stadion od uefe da malo smiri situaciju u Zenici još jače makar vodili 5 0
Džabe mi I titula prvaka svijeta ako savez vodi čovjek koji ne voli državu a pri tome kriminalac koji I uništava našu ligu
Pa ovi su nas drzali na konopcima u zenici prije mjesec danaantisisoja1919 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:46Cuj dobra utakmica, pa jbt nismo Italiju dobili, dobili smo Lihtenštajn. Ovaj Lihtenštajn bi naprimjer Albanija pregazila sa 5-6 golova u mreži.
A mi ove dizemo kao da su ne znam koga dobili. Blago nama...
Koliko sam shvatio, samo ove prve četiri pored čijeg imena piše X su već osigurale baraž iz Lige nacija. Ovi ostali iz B lige idu u baraž ako završe treći. Slažem se da je komplikovano i zajebano za skontati.1921ljoze je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:44Nema to veze
Zavrsi 6 u grupi ako si osigurao baraz krozi ligu nacija to je to....u barazu se samo gleda liga nacija...trenutno
Mi izrael ukrajina norveska
Mi bi trebali ići na Ukrajinu, to je sad već izvijesno. Osim ako Italija ne uprska kvalifikacije i ne plasira se direktno. Polufinale igramo kući.
Da, vlada ovdje. Ali ovdje isto tako vlada navala gluposti u moru koje ne mozes komentarisati fudbal a sportski je forum. Mnogima je ovdje taktika sifra na papiru, a ismijavaju osobu koja je to rekla. Mora se nakada pustiti da se istipkaju oni koji moraju istipkati jer gnjev i mrznja su jedino sto osjecaju i ovo im je katalizator kroz koji mogu osjetiti privremeno olaksanje.Centre forward je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:33To je široka tema a i pokasnoj'. Ovdje se uglavnom (kad se radi o ovim utakmicama) pljuje naš narod koji živi van granica naše banana države i proziva ih se pogrdnim imenima.Rimes87 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:22A sta je po tebi definicija patriotizma?Centre forward je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:18Virtual, zašto umanjuješ nečiji patriotizam? Nije baš da se mjeri brojem meridijana na kom neko bivstvuje.
Na pamet mi pade jedan korektan i vaspitan forumaš, @alemSa. Čini mi se da tako ide nik, al' zna se na koga sam mislio. Momak živi u Americi. Po čemu smo recimo ti, ja ili bilo ko treći "veći domoljubi" od njega? Takav narativ vlada ovdje, bez ikakve razumne logike.
@virtual, pa nije ničija privatna prćija, slažem se. Al' ti si pisao u kontextu da ljudi " sa strane" prednjače u stavovima i vode neku internu politiku prema savezu. Koliko vidim, i ovdje na forumu, a i na nekim ostalim, većina dijeli njihovo mišljenje.
Eh pa onda krivit i ove manekenke na terenu, jer su oni vecinski sudionik u tome.Sveti je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:47Pa ovi su nas drzali na konopcima u zenici prije mjesec danaantisisoja1919 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:46Cuj dobra utakmica, pa jbt nismo Italiju dobili, dobili smo Lihtenštajn. Ovaj Lihtenštajn bi naprimjer Albanija pregazila sa 5-6 golova u mreži.
A mi ove dizemo kao da su ne znam koga dobili. Blago nama...![]()
Kako zamisljas taj protest pred zgradom saveza? Prvo su vrlo male sanse da policija to dozvoli, drugo i da dozvoli pustila bi te pola sata i onda razlaz, jedino da navijaci batine dobiju od te iste policije i da noc provedu u stanici, a da ti preko foruma pametujes. Cuj ne dajte im izaci iz zgrade, u kakvoj bajci ti zivis? Osim toga, cisto sumnjam da Vico i kompanija ista vremena provode u zgradi saveza, sigurno on svaki radni dan bude po 8 sati u savezu, u mrskom mu Sarajevu.hurem je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:35Ne mogu da vjerujem da ljudi podržavaju ubacivanje baklji u teren. Sramotimo se pred cijelim svijetom a to nikakve konkretne promjene neće donijeti.
Kad banda bude imala sjednicu u zgradi saveza...bujrum tamo i palite. Ne dajte im izaći iz zgrade.
Sto se tice utakmice, vrlo dobra. Bila bi cista petica da mraka s tribina nije remetila ritam.
Sretno nam protiv Portugala.
E keru jedan popisam ti se usta picko smrdljivaVirtu4l je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:15Cijenim ja borbu i entuzijazam ovih patriota iz Austrije, Njemačke, Skandinavije i Beneluksa, ali ponovo će nas koštati dobrih rezultata. Peteva su tjerali i otjerali taman kad je krenula bolja igra i evidentan napredak, sada će isto pokušati i sa ovim selektorom.
Besmislen pokušaj koji će samo naškoditi reprezentaciji. Neće oni otjerati Vicu, niti će se dotični zabrinuti zbog njihovog nezadovoljstva. Smiješno je i pomalo komično ako oni očekuju da će se Zeljković jedno jutro probuditi i reći podnosim neopozivu ostavku. Naprotiv, ako je tačno sve ovo što pišu patriote, onda je ovo ono što on priželjkuje zar ne?
Nadam se da će policija u Zenici biti spremna, posebno jer bi trebao biti spektakl, dolazi nam jedna od najboljih ekipa na svijetu, poprilično rasterećena i sve što treba da nas zanima je fudbal, da odigramo dobro i pokušamo nemoguće.
Kako ga ti zamisljas? Sila masi daje ubrzanje.nastrojeni21 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:53Kako zamisljas taj protest pred zgradom saveza? Prvo su vrlo male sanse da policija to dozvoli, drugo i da dozvoli pustila bi te pola sata i onda razlaz, jedino da navijaci batine dobiju od te iste policije i da noc provedu u stanici, a da ti preko foruma pametujes. Cuj ne dajte im izaci iz zgrade, u kakvoj bajci ti zivis? Osim toga, cisto sumnjam da Vico i kompanija ista vremena provode u zgradi saveza, sigurno on svaki radni dan bude po 8 sati u savezu, u mrskom mu Sarajevu.hurem je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:35Ne mogu da vjerujem da ljudi podržavaju ubacivanje baklji u teren. Sramotimo se pred cijelim svijetom a to nikakve konkretne promjene neće donijeti.
Kad banda bude imala sjednicu u zgradi saveza...bujrum tamo i palite. Ne dajte im izaći iz zgrade.
Sto se tice utakmice, vrlo dobra. Bila bi cista petica da mraka s tribina nije remetila ritam.
Sretno nam protiv Portugala.
Ma sto posto...ovdje neki nece/ne mogu da shvate da je nama zbog svega rep vise od fudbalskog tima i 11 igraca koji trcedonDondon je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:42Nisam ni u njemačkoj ni Austriji ni pizdi materinoj,da imam para isto bih ovako uradio,otišao na tekmu sa palestinskom zastavom i zapalio što se da zapaliti da se napravi prekidNapoleon1921 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:39Ajde ba vise odvadi i ti malo...Virtu4l je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:15Cijenim ja borbu i entuzijazam ovih patriota iz Austrije, Njemačke, Skandinavije i Beneluksa, ali ponovo će nas koštati dobrih rezultata. Peteva su tjerali i otjerali taman kad je krenula bolja igra i evidentan napredak, sada će isto pokušati i sa ovim selektorom.
Austrija njemacka,a dva glavna transparentna na ogradi Manijaci i Red Army
Cestitke momcima a sad ako Vico ne bude trazio prazan stadion od uefe da malo smiri situaciju u Zenici još jače makar vodili 5 0
Džabe mi I titula prvaka svijeta ako savez vodi čovjek koji ne voli državu a pri tome kriminalac koji I uništava našu ligu
Honorar je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:33Sisaj djoku i ti vise klosaru jedan, vazda neka negativa iz tebe izbija! Ebali te Savo Vico i Miske zajedno!Virtu4l je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:15Cijenim ja borbu i entuzijazam ovih patriota iz Austrije, Njemačke, Skandinavije i Beneluksa, ali ponovo će nas koštati dobrih rezultata. Peteva su tjerali i otjerali taman kad je krenula bolja igra i evidentan napredak, sada će isto pokušati i sa ovim selektorom.
Problem je što oni ne osjete olakšanje nego mrze još više, to su ljudi rođeni sa mržnjom. Kod njih ne postoji racio, da sagledaju situaciju i na osnovu toga izvode zaključke. Zato je cijelo društvo tu gdje jeste, na dnu, moralnom, obrazovnom, kulturološkom, i svakom drugom.