Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

1921ljoze
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la 1921ljoze » 13 okt 2023, 23:44

galia95 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:38
mk1008 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:33
Moze li neko napisati ( ako se zna) koga mozemo izvuci u Barazu?
Trenutna situacija (Liga B):

slika

Potencijalni protivnici su oni koji završe treći u grupi, a trenutno su to najvjerovatnije Izrael, Finska, Ukrajina, Island, Norveška, Crna Gora (ili nedajbože Srbija), Švedska, Armenija...
Nema to veze
Zavrsi 6 u grupi ako si osigurao baraz krozi ligu nacija to je to....u barazu se samo gleda liga nacija...trenutno
Mi izrael ukrajina norveska

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 13 okt 2023, 23:44

donDondon je napisao/la:
13 okt 2023, 23:42
Napoleon1921 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:39
Virtu4l je napisao/la:
13 okt 2023, 23:15
Cijenim ja borbu i entuzijazam ovih patriota iz Austrije, Njemačke, Skandinavije i Beneluksa, ali ponovo će nas koštati dobrih rezultata. Peteva su tjerali i otjerali taman kad je krenula bolja igra i evidentan napredak, sada će isto pokušati i sa ovim selektorom.

Besmislen pokušaj koji će samo naškoditi reprezentaciji. Neće oni otjerati Vicu, niti će se dotični zabrinuti zbog njihovog nezadovoljstva. Smiješno je i pomalo komično ako oni očekuju da će se Zeljković jedno jutro probuditi i reći podnosim neopozivu ostavku. Naprotiv, ako je tačno sve ovo što pišu patriote, onda je ovo ono što on priželjkuje zar ne?

Nadam se da će policija u Zenici biti spremna, posebno jer bi trebao biti spektakl, dolazi nam jedna od najboljih ekipa na svijetu, poprilično rasterećena i sve što treba da nas zanima je fudbal, da odigramo dobro i pokušamo nemoguće.
Ajde ba vise odvadi i ti malo...

Austrija njemacka,a dva glavna transparentna na ogradi Manijaci i Red Army
Nisam ni u njemačkoj ni Austriji ni pizdi materinoj,da imam para isto bih ovako uradio,otišao na tekmu sa palestinskom zastavom i zapalio što se da zapaliti da se napravi prekid

Cestitke momcima a sad ako Vico ne bude trazio prazan stadion od uefe da malo smiri situaciju u Zenici još jače makar vodili 5 0

Džabe mi I titula prvaka svijeta ako savez vodi čovjek koji ne voli državu a pri tome kriminalac koji I uništava našu ligu
Upravo tako, mislim da je to poruka i zajednički stav većine forumaša ovdje! 👍 :bih:

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 13 okt 2023, 23:46

Rona i messi da igraju za nas ova repka nece nikad na prvenstvo.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 13 okt 2023, 23:46

Cuj dobra utakmica, pa jbt nismo Italiju dobili, dobili smo Lihtenštajn. Ovaj Lihtenštajn bi naprimjer Albanija pregazila sa 5-6 golova u mreži.
A mi ove dizemo kao da su ne znam koga dobili. Blago nama...
Volim tebe, više od sebe

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 okt 2023, 23:47

antisisoja1919 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:46
Cuj dobra utakmica, pa jbt nismo Italiju dobili, dobili smo Lihtenštajn. Ovaj Lihtenštajn bi naprimjer Albanija pregazila sa 5-6 golova u mreži.
Pa ovi su nas drzali na konopcima u zenici prije mjesec dana :|
naprijed rejal

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 13 okt 2023, 23:49

1921ljoze je napisao/la:
13 okt 2023, 23:44
galia95 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:38
mk1008 je napisao/la:
Moze li neko napisati ( ako se zna) koga mozemo izvuci u Barazu?
Trenutna situacija (Liga B):

slika

Potencijalni protivnici su oni koji završe treći u grupi, a trenutno su to najvjerovatnije Izrael, Finska, Ukrajina, Island, Norveška, Crna Gora (ili nedajbože Srbija), Švedska, Armenija...
Nema to veze
Zavrsi 6 u grupi ako si osigurao baraz krozi ligu nacija to je to....u barazu se samo gleda liga nacija...trenutno
Mi izrael ukrajina norveska
Koliko sam shvatio, samo ove prve četiri pored čijeg imena piše X su već osigurale baraž iz Lige nacija. Ovi ostali iz B lige idu u baraž ako završe treći. Slažem se da je komplikovano i zajebano za skontati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2023, 23:51

galia95 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:49
Koliko sam shvatio, samo ove prve četiri pored čijeg imena piše X su već osigurale baraž iz Lige nacija. Ovi ostali iz B lige idu u baraž ako završe treći. Slažem se da je komplikovano i zajebano za skontati.
Mi bi trebali ići na Ukrajinu, to je sad već izvijesno. Osim ako Italija ne uprska kvalifikacije i ne plasira se direktno. Polufinale igramo kući.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 13 okt 2023, 23:52

Centre forward je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:22
Centre forward je napisao/la:
13 okt 2023, 23:18
Virtual, zašto umanjuješ nečiji patriotizam? Nije baš da se mjeri brojem meridijana na kom neko bivstvuje.
A sta je po tebi definicija patriotizma?
To je široka tema a i pokasnoj'. Ovdje se uglavnom (kad se radi o ovim utakmicama) pljuje naš narod koji živi van granica naše banana države i proziva ih se pogrdnim imenima.

Na pamet mi pade jedan korektan i vaspitan forumaš, @alemSa. Čini mi se da tako ide nik, al' zna se na koga sam mislio. Momak živi u Americi. Po čemu smo recimo ti, ja ili bilo ko treći "veći domoljubi" od njega? Takav narativ vlada ovdje, bez ikakve razumne logike.

@virtual, pa nije ničija privatna prćija, slažem se. Al' ti si pisao u kontextu da ljudi " sa strane" prednjače u stavovima i vode neku internu politiku prema savezu. Koliko vidim, i ovdje na forumu, a i na nekim ostalim, većina dijeli njihovo mišljenje.
Da, vlada ovdje. Ali ovdje isto tako vlada navala gluposti u moru koje ne mozes komentarisati fudbal a sportski je forum. Mnogima je ovdje taktika sifra na papiru, a ismijavaju osobu koja je to rekla. Mora se nakada pustiti da se istipkaju oni koji moraju istipkati jer gnjev i mrznja su jedino sto osjecaju i ovo im je katalizator kroz koji mogu osjetiti privremeno olaksanje.
Zadnja izmjena: Rimes87, dana/u 13 okt 2023, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 13 okt 2023, 23:52

Sveti je napisao/la:
13 okt 2023, 23:47
antisisoja1919 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:46
Pa ovi su nas drzali na konopcima u zenici prije mjesec dana :|
Eh pa onda krivit i ove manekenke na terenu, jer su oni vecinski sudionik u tome.
I opet cu reci za Dzeku, jer on kao kapiten treba da izadje pred javnost i kaze kako stvari stoje.
Ne mogu Begović, Lulic, Ahmedhodzic...bit glupi a samo on pametan.
Svi vidimo da je stanje katastrofa i da olos na celu saveza unistava savez, a Dzeko suti kao da je sve top.
**** i njega i Sofiju mu.
Volim tebe, više od sebe

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 13 okt 2023, 23:53

Virtu4l je napisao/la:
13 okt 2023, 23:51
galia95 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:49
Mi bi trebali ići na Ukrajinu, to je sad već izvijesno. Osim ako Italija ne uprska kvalifikacije i ne plasira se direktno. Polufinale igramo kući.
👍

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 13 okt 2023, 23:53

hurem je napisao/la:
13 okt 2023, 23:35
Ne mogu da vjerujem da ljudi podržavaju ubacivanje baklji u teren. Sramotimo se pred cijelim svijetom a to nikakve konkretne promjene neće donijeti.

Kad banda bude imala sjednicu u zgradi saveza...bujrum tamo i palite. Ne dajte im izaći iz zgrade.

Sto se tice utakmice, vrlo dobra. Bila bi cista petica da mraka s tribina nije remetila ritam.

Sretno nam protiv Portugala.
Kako zamisljas taj protest pred zgradom saveza? Prvo su vrlo male sanse da policija to dozvoli, drugo i da dozvoli pustila bi te pola sata i onda razlaz, jedino da navijaci batine dobiju od te iste policije i da noc provedu u stanici, a da ti preko foruma pametujes. Cuj ne dajte im izaci iz zgrade, u kakvoj bajci ti zivis? Osim toga, cisto sumnjam da Vico i kompanija ista vremena provode u zgradi saveza, sigurno on svaki radni dan bude po 8 sati u savezu, u mrskom mu Sarajevu.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 okt 2023, 23:53

Virtu4l je napisao/la:
Cijenim ja borbu i entuzijazam ovih patriota iz Austrije, Njemačke, Skandinavije i Beneluksa, ali ponovo će nas koštati dobrih rezultata. Peteva su tjerali i otjerali taman kad je krenula bolja igra i evidentan napredak, sada će isto pokušati i sa ovim selektorom.

Besmislen pokušaj koji će samo naškoditi reprezentaciji. Neće oni otjerati Vicu, niti će se dotični zabrinuti zbog njihovog nezadovoljstva. Smiješno je i pomalo komično ako oni očekuju da će se Zeljković jedno jutro probuditi i reći podnosim neopozivu ostavku. Naprotiv, ako je tačno sve ovo što pišu patriote, onda je ovo ono što on priželjkuje zar ne?

Nadam se da će policija u Zenici biti spremna, posebno jer bi trebao biti spektakl, dolazi nam jedna od najboljih ekipa na svijetu, poprilično rasterećena i sve što treba da nas zanima je fudbal, da odigramo dobro i pokušamo nemoguće.
E keru jedan popisam ti se usta picko smrdljiva

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 13 okt 2023, 23:56

A ja se nadam da će svih 15.000 navijača Bosne i Hercegovine ponijeti zastavu i šal s ljiljanima, u inat chetaljskom smetljaru Vici i abdićevcima iz Saveza, hebo im Dodik nanu naninu! 👍😎🍺 :bih:

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 13 okt 2023, 23:57

nastrojeni21 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:53
hurem je napisao/la:
13 okt 2023, 23:35
Ne mogu da vjerujem da ljudi podržavaju ubacivanje baklji u teren. Sramotimo se pred cijelim svijetom a to nikakve konkretne promjene neće donijeti.

Kad banda bude imala sjednicu u zgradi saveza...bujrum tamo i palite. Ne dajte im izaći iz zgrade.

Sto se tice utakmice, vrlo dobra. Bila bi cista petica da mraka s tribina nije remetila ritam.

Sretno nam protiv Portugala.
Kako zamisljas taj protest pred zgradom saveza? Prvo su vrlo male sanse da policija to dozvoli, drugo i da dozvoli pustila bi te pola sata i onda razlaz, jedino da navijaci batine dobiju od te iste policije i da noc provedu u stanici, a da ti preko foruma pametujes. Cuj ne dajte im izaci iz zgrade, u kakvoj bajci ti zivis? Osim toga, cisto sumnjam da Vico i kompanija ista vremena provode u zgradi saveza, sigurno on svaki radni dan bude po 8 sati u savezu, u mrskom mu Sarajevu.
Kako ga ti zamisljas? Sila masi daje ubrzanje.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 13 okt 2023, 23:57

Lihtenštajn malo jači od Laktaša. Malo jači.....i sad to kao nešto analizirati.

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 13 okt 2023, 23:58

donDondon je napisao/la:
13 okt 2023, 23:42
Napoleon1921 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:39
Virtu4l je napisao/la:

Ajde ba vise odvadi i ti malo...

Austrija njemacka,a dva glavna transparentna na ogradi Manijaci i Red Army
Nisam ni u njemačkoj ni Austriji ni pizdi materinoj,da imam para isto bih ovako uradio,otišao na tekmu sa palestinskom zastavom i zapalio što se da zapaliti da se napravi prekid

Cestitke momcima a sad ako Vico ne bude trazio prazan stadion od uefe da malo smiri situaciju u Zenici još jače makar vodili 5 0

Džabe mi I titula prvaka svijeta ako savez vodi čovjek koji ne voli državu a pri tome kriminalac koji I uništava našu ligu
Ma sto posto...ovdje neki nece/ne mogu da shvate da je nama zbog svega rep vise od fudbalskog tima i 11 igraca koji trce

Vico kao takav je uvreda samim svojim bivanjem na mjestu gdje jeste...da ne idemk dalje u tematiku. Da ti takvi ljudi vode nesto koji ti se u licu smiju svemu sto si prosao sto su ti uradili...na kraju krsjeva jel neko misli da vico ne bi rokno grnocid ko i rodjak mu

NEKA HVALA, TAKVA REP NAM NE TREBA PA TAMAN PRVAK SVIJETA POSTALA!
:bih:
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 14 okt 2023, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 okt 2023, 23:58

Ja bih najsretniji bio da izvucemo Izrael u barazu i onda javno se odreknemo utakmice protiv njih zbog terora kojeg vrse na jednim narodom.
Znam da bi u tom scenariju mi najvise naj3bali, znam da se to nikad ne bi ni desilo da uradimo, ali eto. Izrael ne zasluzuje uopste da igra evropska natjecanja, nije fer prema drugim reprezentacijama kojima uzimaju to jedno mjesto i nadam se da ce neko nekad pokrenuti to pitanje. Da ta teroristicka zemlja vise ne igra u evropskim kvalifikacijama bilo kojeg sporta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 okt 2023, 00:00

U brazu A grupa igra odvojeno
B i C moguce da se ukrste timovi u brazu
Isto zavisi ko se kvalifikuje kroz kvalifikacije npr Turska,Skotska,Srbija mogu se diretkno kvalifikovati
Sto bi znacilo da oni koji su zavrsili iza njih na tabeli u ligi nacija preuzimaju njihovo mjesto u barazu
Postoje mogucnosti cak i Luxemburg da izvucemo prvi utakmicu u barazu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 okt 2023, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

IgmanskiVukovi
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVukovi » 14 okt 2023, 00:01

Honorar je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Sisaj djoku i ti vise klosaru jedan, vazda neka negativa iz tebe izbija! Ebali te Savo Vico i Miske zajedno!
👍

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2023, 00:01

Rimes87 je napisao/la:
13 okt 2023, 23:52
Mora se nakada pustiti da se istipkaju oni koji moraju istipkati jer gnjev i mrznja su jedino sto osjecaju i ovo im je katalizator kroz koji mogu osjetiti privremeno olaksanje.
Problem je što oni ne osjete olakšanje nego mrze još više, to su ljudi rođeni sa mržnjom. Kod njih ne postoji racio, da sagledaju situaciju i na osnovu toga izvode zaključke. Zato je cijelo društvo tu gdje jeste, na dnu, moralnom, obrazovnom, kulturološkom, i svakom drugom.

Zabolje me dupe za Vica Zeljkovića, on je tu i nigdje neće otići, a to oni ne mogu da shvate. Naštetiće samo igračima na terenu i ponovo ćemo veliko takmičenje gledati na televizoru.

Baraž je za pet mjeseci i ništa, ali ništa se ne može promijeniti do tada, osim što ga možemo igrati bez publike i ko je tu gubitnik? Mi, naravno. Vico Zeljković ništa neće izgubiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Kobayashi, Zglavkar i 24 gosta.