Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la Raonffa » 14 okt 2023, 10:32

Ja bih malo o fudbalu, nećete zamjeriti :mrgreen:

Nisam pisao na ovom pdf-u nakon što je Savo izabran, ali u principu smatram ga školovanijim i modernijim trenerom od dva prethodnika. Mislim da je tu to negdje sa Petevom.

Dočekan je slično kao Petev, možda i gore s ozbirom na sve okolnosti i ne bi me čudilo da napravi nešto (mada to "nešto" je teško definisati u našem slučaju, nama je nešto i sinoćnja igra protiv Lihtenštajna) jer obično to tako biva u našem slučaju.

Kako rekoh gore, nama je nešto i sinoćnji nastup protiv Lihtenštajna. Oni da se razumijemo nisu nikakvo mjerilo ali Boga mi mi koliko smo bili loši u posljednje vrijeme, došli smo na taj nivo da nas ne treba biti stid ni sram pohvaliti pristup i igru protiv jednog Lihtenštajna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 14 okt 2023, 10:37

Pozitivanstav je napisao/la:
14 okt 2023, 10:27
Espiritosanto je napisao/la:
14 okt 2023, 10:06
Ali kaže lik ne treba nam ovo sad kad smo počeli dobro igrati :rol:
Igrali protiv reprezentacije čija je vrijednost na transfermarktu manja od Stupčanice iz Olova.
I ne,nije zajebancija nego činjenica,ko ne vjeruje nek provjeri transfermarkt.
Igraci 3-4 lige Svic,à znamo ni da prva nije nesto jaka,pa eto saberemo i to je to..

Uz duzno postovanje prema Dzeki,on kao i vecina igraca a vidim i navijaca tzv. intelektualaca se prave da je sve normalno,da nam.ruze cvjetaju i da su toboze oni neko pred kome se treba klanjat..
Naravno da je vrijedjanje neprihvatljivo,medjutim s bagrom se drugacije ne moze.
Ovo treba nastavit,svaku utakicu i sve vise da se bagra rastjera,pa nek.Misimovic i dalje govori takva nam je drzava,upucen je u sve marifetluke politike i sl.

Protiv Save nemam nista,djeluje ok u svim segmentima.
Ovdje nije riječ samo o reprezentaciji,nego o čitavom savezu.
Likovi misle da je i sad 2003 i da su BHF raja iz dijaspore koja prate reprezentaciju.
Tu grupu sada čine većinom momci iz BiH koji su pripadnici domaćih grupa.
Ne radi se o Savi, lošim rezultatima nego o savezu i svemu šta se tamo dešava.
Od domaće lige do reprezentacije.
Kap koja je prelila čašu je Vicino provociranje kada je pozvao navijače da ako žele nešto uraditi da se moraju bolje organizovati i da on ne čuje nikakvo skandiranje..
Pa sad češ onda da vidiš kad ne čuješ.
A ovi što su protiv nek dođu na svaku utakmicu pa nek oni oduzimaju baklje momcima ispred stadiona i nek idu na drugu tribinu i nek daju podršku savezu.
Rat im je počeo,kako će završiti ko zna.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 okt 2023, 10:38

Mi ne mozemo dobiti nikoga osim Lihtenstajna, nadam se da Ronaldo nece pretjerivati i da ce stati poslije petog gola. Do kraja kvalifikacija imperativ je bod protiv Luksemburga a protiv Portugal i Slovacka treba se pokusati ne obrukati.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 okt 2023, 10:43

14 okt 2023, 10:37
Pozitivanstav je napisao/la:
14 okt 2023, 10:27
14 okt 2023, 10:06
Ali kaže lik ne treba nam ovo sad kad smo počeli dobro igrati :rol:
Igrali protiv reprezentacije čija je vrijednost na transfermarktu manja od Stupčanice iz Olova.
I ne,nije zajebancija nego činjenica,ko ne vjeruje nek provjeri transfermarkt.
Igraci 3-4 lige Svic,à znamo ni da prva nije nesto jaka,pa eto saberemo i to je to..

Uz duzno postovanje prema Dzeki,on kao i vecina igraca a vidim i navijaca tzv. intelektualaca se prave da je sve normalno,da nam.ruze cvjetaju i da su toboze oni neko pred kome se treba klanjat..
Naravno da je vrijedjanje neprihvatljivo,medjutim s bagrom se drugacije ne moze.
Ovo treba nastavit,svaku utakicu i sve vise da se bagra rastjera,pa nek.Misimovic i dalje govori takva nam je drzava,upucen je u sve marifetluke politike i sl.

Protiv Save nemam nista,djeluje ok u svim segmentima.
Ovdje nije riječ samo o reprezentaciji,nego o čitavom savezu.
Likovi misle da je i sad 2003 i da su BHF raja iz dijaspore koja prate reprezentaciju.
Tu grupu sada čine većinom momci iz BiH koji su pripadnici domaćih grupa.
Ne radi se o Savi, lošim rezultatima nego o savezu i svemu šta se tamo dešava.
Od domaće lige do reprezentacije.
Kap koja je prelila čašu je Vicino provociranje kada je pozvao navijače da ako žele nešto uraditi da se moraju bolje organizovati i da on ne čuje nikakvo skandiranje..
Pa sad češ onda da vidiš kad ne čuješ.
A ovi što su protiv nek dođu na svaku utakmicu pa nek oni oduzimaju baklje momcima ispred stadiona i nek idu na drugu tribinu i nek daju podršku savezu.
Rat im je počeo,kako će završiti ko zna.
Sve si rekao šefe.
Da je šutio, i BHF bi nastavio po svom i to je to.
Samo da vam osvježim sjećanje. Kap prelijeva čašu od oktobra 2014. godine, znači punih 9 godina ova reprezentacija ide nizbrdo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 14 okt 2023, 10:45

Da sam neki talentovani neBosnjak rodjen u BiH i da zalutam na ovu temu, nikad ne bih zaigrao za ovu reprezentaciju.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 14 okt 2023, 10:46

Ljudi su različiti. Neko bi za malo uspjeha prodao sve, neko ne. Šta ako odemo na fkng euro? Imat ćete o čemu pričati, život će vam imat više smisla? Bili smo na SP i šta? Ova reprezentacija je nažalost oteta i prodata. Oteta od vice koji sam prizna da ovo nije njegova država i njegovog mentora dodika koji za nju ne bi navijao ni da igra sa Turskom. A prodata od raznih čolpi i nečolpi...jbš to sve. Značilo bi da naš svima dragi kapiten progovori koju, pa makar nikakvog utjecaja ne imalo. Većini raje znači i ovo od fanatikosa pa makar se ništa ne postiglo.
Sad će mnogi pitati a šta je rješenje, logično? Yblo vas rješenje, naša reprezentacija koju smo sa toliko ljubavi i žara pratili je oteta i nema je. A to da se Edinu ne smije ništa reći, jbite se i vi i on. Niko al baš niko nije iznad repke, države...i ove što ljude olako nazivaju seljacima, nabijem i vas urbane ublehe.....selam, zdravo i Bog nam pomogo.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 14 okt 2023, 10:49

Kakvi su ovo romani hbte, umislili ljudi da će neko ovo čitat.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 okt 2023, 10:50

Raonffa je napisao/la:
14 okt 2023, 10:32
Ja bih malo o fudbalu, nećete zamjeriti :mrgreen:

Nisam pisao na ovom pdf-u nakon što je Savo izabran, ali u principu smatram ga školovanijim i modernijim trenerom od dva prethodnika. Mislim da je tu to negdje sa Petevom.

Dočekan je slično kao Petev, možda i gore s ozbirom na sve okolnosti i ne bi me čudilo da napravi nešto (mada to "nešto" je teško definisati u našem slučaju, nama je nešto i sinoćnja igra protiv Lihtenštajna) jer obično to tako biva u našem slučaju.

Kako rekoh gore, nama je nešto i sinoćnji nastup protiv Lihtenštajna. Oni da se razumijemo nisu nikakvo mjerilo ali Boga mi mi koliko smo bili loši u posljednje vrijeme, došli smo na taj nivo da nas ne treba biti stid ni sram pohvaliti pristup i igru protiv jednog Lihtenštajna.
Prijavljen si zbog offtopica. :nene:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 14 okt 2023, 10:52

BenjooJutub je napisao/la:
14 okt 2023, 10:00
NerminFatic je napisao/la:
14 okt 2023, 09:50
Lijepo me bi stid sinoc kad se onaj bradati neandertalac, mozda iz Miknena, ko zna, s tribina izdera na Dzeku, naseg najveceg fudbalera svih vremena. Pa sta je ono!? Sreca pa je Dzeko uvijek pribran i saburli pa istrpi i samo okrenu glavu i poce pricati s nekim normalnijim navijacem.
Momak je iz Jablanice.
Sta mijenja na stvari? Jesi li ponosan na tog cobana?

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 okt 2023, 10:53

jasta je napisao/la:
14 okt 2023, 10:46
Ljudi su različiti. Neko bi za malo uspjeha prodao sve, neko ne. Šta ako odemo na fkng euro? Imat ćete o čemu pričati, život će vam imat više smisla? Bili smo na SP i šta? Ova reprezentacija je nažalost oteta i prodata. Oteta od vice koji sam prizna da ovo nije njegova država i njegovog mentora dodika koji za nju ne bi navijao ni da igra sa Turskom. A prodata od raznih čolpi i nečolpi...jbš to sve. Značilo bi da naš svima dragi kapiten progovori koju, pa makar nikakvog utjecaja ne imalo. Većini raje znači i ovo od fanatikosa pa makar se ništa ne postiglo.
Sad će mnogi pitati a šta je rješenje, logično? Yblo vas rješenje, naša reprezentacija koju smo sa toliko ljubavi i žara pratili je oteta i nema je. A to da se Edinu ne smije ništa reći, jbite se i vi i on. Niko al baš niko nije iznad repke, države...i ove što ljude olako nazivaju seljacima, nabijem i vas urbane ublehe.....selam, zdravo i Bog nam pomogo.
Je li Vico bio na čelu saveza 2014. kad smo dobili silne pare od plasmana na SP i kad su ih potrošili na novu zgradu za svoje guzove?
Je li Vico bio na čelu saveza kad smo se sramotili protiv Kipra i Izraela?
Je li Vico bio na čelu saveza dok nas je Safet svojim vratolomijama udaljio od idućeg velikog takmičenja?

Da se razumijemo, Vico je smeće kriminalno, korumpirano i vrlo vjerovatno nacionalističko, al prestanimo glumit da je naslijedio Bayern ili Man. City pa ih sad uništava.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 14 okt 2023, 10:53

Mislim da sam onu ublehu kurtćehajića sreo u Latviji, 2013. godine čini mi se. Smarao me s pitanjima jesam li "bosanac" ili Bošnjak.

Volio bi kada bi nas suspendirali i kada bi kaznili vicu i ostale parazite u savezu također.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 okt 2023, 10:53

14 okt 2023, 10:52
14 okt 2023, 09:50
Lijepo me bi stid sinoc kad se onaj bradati neandertalac, mozda iz Miknena, ko zna, s tribina izdera na Dzeku, naseg najveceg fudbalera svih vremena. Pa sta je ono!? Sreca pa je Dzeko uvijek pribran i saburli pa istrpi i samo okrenu glavu i poce pricati s nekim normalnijim navijacem.
Momak je iz Jablanice.
Kako ne shvataš? Taj momak je heroj svih navijača naše reprezentacije, on koji je niko i ništa uperio je prst na našeg kapitena :rol:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 14 okt 2023, 11:03

Surreal je napisao/la:
14 okt 2023, 10:53

Momak je iz Jablanice.
Kako ne shvataš? Taj momak je heroj svih navijača naše reprezentacije, on koji je niko i ništa uperio je prst na našeg kapitena :rol:
De ba idi brani Izrael na drugoj temi....ko je tebi heroj? Pokazivali su na njega prstom gdje god je igrao, šta je problem?

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 14 okt 2023, 11:09

Surreal je napisao/la:

Momak je iz Jablanice.
Pa kad Dzeko nece...momak koji je "niko i nista" digo glas da se bori za rep a Dzeko ikona ciji glas bi mozda odma promijenio sve SUTI! Oni mu se bore za obraz kad on vec nece

Respket za sve momke sinoc :bih:
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 14 okt 2023, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 14 okt 2023, 11:10

I zrinyi naravno da izbace iz konferens lige
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 14 okt 2023, 11:12

Nego sta mislite, Jesu li nasi Sinoc dojavili za Bombu u Vaduzu?
Tako da se sva policija povuce u grad da ovi ne dobiju degenek 😂
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 14 okt 2023, 11:13

Pozz, zna li neko gdje se mogu kupiti karte za Portugal ili ako neko prodaje da se javi u pp. Hvala.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 14 okt 2023, 11:18

Kajzer10 je napisao/la:
14 okt 2023, 10:45
Da sam neki talentovani neBosnjak rodjen u BiH i da zalutam na ovu temu, nikad ne bih zaigrao za ovu reprezentaciju.
pushi khurac, takvi svakako ne igraju za ovu reprezentaciju!
bosnje im lizu dupe 30 god kroz sve omladinske repke i cim malo odskoci, ponada se da je dobar za 'maticu', odleprsa.

yebite se i vi svi tolerantni bosnjaci, tj. oni koji samo ime takvo nose jer su im ga tate i mame odabrale.
Uzivao sam u svom zenickom domu, nemam veze sa dijasporom, gledajuci bakljadu, i opet cu uzivati. Neka nas kazne svim mogucim kaznama, zasto ne. Neka nas i izbace..
Kazu sta se postize ovim, da vam nije bilo bakljada i prekida tekmi prije 15ak godina, khitu bi vi sad navijali i saginjali se chetnicima vici i gici.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 okt 2023, 11:26

JonSnow je napisao/la:
jasta je napisao/la:
14 okt 2023, 10:46
Je li Vico bio na čelu saveza 2014. kad smo dobili silne pare od plasmana na SP i kad su ih potrošili na novu zgradu za svoje guzove?
Je li Vico bio na čelu saveza kad smo se sramotili protiv Kipra i Izraela?
Je li Vico bio na čelu saveza dok nas je Safet svojim vratolomijama udaljio od idućeg velikog takmičenja?

Da se razumijemo, Vico je smeće kriminalno, korumpirano i vrlo vjerovatno nacionalističko, al prestanimo glumit da je naslijedio Bayern ili Man. City pa ih sad uništava.
Jel ikad bilo ovakvo sudjenje u historiji BH lige? 21 je vijek protiv Borca je zabranjeno sutnuti loptu,Telgetija orgija statusima. Nema sportnih trenutaka,Arena uredno skloni sve,zabranjeni je bilo sta reci protiv Saveza,sudije zasticeni kao bijeli medvjedi,jedan nije suspendovan itd itd druga je stvar sto gledate samo repku.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 14 okt 2023, 11:26

Napoleon1921 je napisao/la:
14 okt 2023, 10:30
VensanKasel je napisao/la:
14 okt 2023, 10:22
Virtu4l je napisao/la:
14 okt 2023, 10:08

A ne, to se ne smije spominjati, to im ruši snješka. Nisu njega Bošnjaci izabrali, hologrami su digli ruke kad se birao.
Ma sve su to SDA botovi , balije , najveći neprijatelji naše države .
Za ovakve izjave im je Bakir isprao mozak , ukradu par miliona kriv Dodik i tako ponavljaj i postade "istina" .
Joj guslara :rol: :rol: :bow: ja bi da dodam jos da treba fabrike otvarat

Kad mrzite balije toliko idite na drugu stranu koja je prosperitetna, izboricemo se mi i bez vas

Čim izneseš činjenice , ne zna se odgovoriti nego Bakirov priručnik u ruke i udri :mrgreen:

Koja druga strana ?

Šta ćete "vi" izboriti ?

Vico će otići . Doći će neko drugi . Je li ti stvarno misliš da neće krasti kao i ovaj ? Na svim nivoima države se masovno krade , apsolutno svim . U svim savezima je ista priča .

Je li Munib bio četalj ili ustaša ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], katalinski, KrajinaKing, No99, Proximic i 43 gosta.