FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Hoće li se odigrati kup kontra Tekstilca u rep. pauzi.
ima li ko info.
ima li ko info.
Ice-nesto… za svaki naredni post na ovoj temi, trolanje i vrijedjanje bices trajno udaljen s foruma.
Sad samo 7 dana
Sad samo 7 dana
-
- Kontakt:
Kad planirate da ugasite ovaj "klub" i oslobodit nam stadion seljakluka 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Doro je .Svi konkurenti za opstanak su zijanili.Konjic.Sloga,Gošk.Nama će biti ispit protiv Veleža.
Ako nas ovaj vršilac dužnosti za Velež spremi kao što je spremio ekipu u prethodna dva kola obrali smo bostan.
Još se nadam da bar do petka dođe kakav takav stručnjak...
Još se nadam da bar do petka dođe kakav takav stručnjak...
Bruka i sramota...vec 2 sedmice smo bez trenera. Umjesto u pauzi da radi novi trener, da upozna igrace. Mi jos trazimo. Neznam cemu ovo vodi. Nema smisla vise, iskreno!!!!
Ne treba srkletiti @Hazre, da može ili možda treba bilo bi. Ovako ostaje nam da čekamo i vidimo šta nam bliska budućnost nudi.
Možda to izađe na dobro, ko to više zna???
Zaista dugo čekamo trenera.Možda ostane Osmanhodžić do zime.Možda lovimo nekog dobrog trenera pa se pogađamo jer, nije nama lako dovesti dobrog trenera.Ja mislim ovako i za mene su obje opcije otvorene.
Usput vidio sam da zatrpavaju rupa gdje je trebala biti Istočna tribina na našem Tušnju.Po svoj prilici dobit ćemo još jedan parking.To je nova verzija tribine ,sjediš u kolima i gledaš utakmicu.
Danas je i otvorenje novog, velikog semafora(gostuje Rahić), kojeg usput budi rečeno ima svako selo.Semafor ,nešto veći, je trebao biti postavljen na sjevernu tribinu i ima čelični nosač predviđen za njega ,ali potrošiše komšije narodne milione.

Naredna 4 kola najvjerovatnije odrediti će sudbinu Tc- a. Tri domaće i gostovanje Zrinjskom ako ne poluče minimalno 7 bodova zakovat će ekipu za dno tabele.
Sreća u čitavoj ovo gunguli je ta da imamo šefa struke( inače bivši pomoćnik A. Jahića u Slobodi) koji je zračak nade u bolje sutra. Sretno nam svima

Sreća u čitavoj ovo gunguli je ta da imamo šefa struke( inače bivši pomoćnik A. Jahića u Slobodi) koji je zračak nade u bolje sutra. Sretno nam svima

Toliko dugo nisu nasli trenera sve ti je jasno...nece niko da preuzme..ima tu sig vise stvari zasto nece ozb trener da preuzme. Znam za jednog licno zasto nije preuzeo jos prije par mjeseci. A to je mozda i razlog zasto ovih drugi necu...Beledija je napisao/la: ↑15 okt 2023, 07:34Naredna 4 kola najvjerovatnije odrediti će sudbinu Tc- a. Tri domaće i gostovanje Zrinjskom ako ne poluče minimalno 7 bodova zakovat će ekipu za dno tabele.
Sreća u čitavoj ovo gunguli je ta da imamo šefa struke( inače bivši pomoćnik A. Jahića u Slobodi) koji je zračak nade u bolje sutra. Sretno nam svima![]()
![]()
Bolje je sačekati i zimu ako ćemo dobiti dobrog trenera.Treneri hoće da preuzmu ekipu u pauzi pa da obave pripreme i selektiraju momčad.Hazre je napisao/la: ↑15 okt 2023, 09:30Toliko dugo nisu nasli trenera sve ti je jasno...nece niko da preuzme..ima tu sig vise stvari zasto nece ozb trener da preuzme. Znam za jednog licno zasto nije preuzeo jos prije par mjeseci. A to je mozda i razlog zasto ovih drugi necu...Beledija je napisao/la: ↑15 okt 2023, 07:34Naredna 4 kola najvjerovatnije odrediti će sudbinu Tc- a. Tri domaće i gostovanje Zrinjskom ako ne poluče minimalno 7 bodova zakovat će ekipu za dno tabele.
Sreća u čitavoj ovo gunguli je ta da imamo šefa struke( inače bivši pomoćnik A. Jahića u Slobodi) koji je zračak nade u bolje sutra. Sretno nam svima![]()
![]()
U naredna 4 kola smo 3 puta domaćini.Ako ne "previklujemo" ekipu protiv Veleža nemamo šta tražiti.U Ugljeviku se bjelodano vidjelo da Mehanović ne može odgovoriti zadaći.Na Mašovića kao ozbiljnog igrača ne možemo računati .Dečko bi da sve uradi sam i da se proslavi.Nema kod njega saigrača ni pasa.Redžić mora na svoje mjesto ,na defendera uz Karjaševića.Delimeđac ,klupa.Imamo Ristića i Bihorca neka sjedan od njih dvojice konačno zaigra svoju poziciju.Šukiloviću odgovara da mu Redžić čuva leđa.Sušić je promašena investicija.Nadam se skoro Čoliću ,da vidimo gdje je on.Ako valjadne dobro, ako ne, imamo Hodžića i Nikića.Veliki je dobitak mali Osmić ,on je poput Dedića u Reprezentaciji.Ovjerio je mjesto na desnom beku i time usput riješio Nukića briga da će igrati opet beka.Nukić je u igračkoj krizi ,to se vidi,s njim treba obaviti ozbiljan razgovor.On više ne trči onako brzo ,nema motiv ,šuta i fula, odakle pogađaju svi u federalci.Ako ne može treba isturiti drugog.Žao mi je što je Pantelić bio rezerva i jednu minutu Mašoviću ili Nukiću.Ordagić treba na desetku ili Kobiljar sad za sad.Treba pružiti šansu JAŠARAGIĆU u probnoj utakmici koju ćemo nadam se odigrati ovog vikenda.Dugo držimo mladog igrača bez šanse da zaigra.Isto važi i za Sejdovića.Imamo sad to što imamo.Na zimu bi nam dobro došao jedan kvalitetan ofenzivni vezni igrač.
Žao mi je što nas je napustio naš administrativac i zlatni ljiljan ,Amir Smajlović.Dokundisalo čovjeku.Hvala mu za angažman u našem klubu.

Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 9 gostiju.