Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

donDondon
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la donDondon » 14 okt 2023, 12:17

De vi se palite šta Virto piše,taj piše kontra svih samo da bi dobio koji odgovor jer drugog života i nema,Internet huligan
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 okt 2023, 12:19

Podrska navijacima svakako iza Bhf ce stati sve velike grupe
Samo ono s Dzekom ako se ponovi da njeg napadaju nabijem vas na ****
Prvo savez nije u Vaduzu
Drugo Dzeko nije predsjenik saveza
Lahko je muda prosipat u Svicarskoj
Ako neko misli da se ce se neko skloniti jer se pale baklje i pjevaju na stadionu savez napolje grdno sa vara
Puno puno vise treba od tog uraditi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 okt 2023, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 14 okt 2023, 12:23

Raonffa je napisao/la:
14 okt 2023, 10:32
Ja bih malo o fudbalu, nećete zamjeriti :mrgreen:

Nisam pisao na ovom pdf-u nakon što je Savo izabran, ali u principu smatram ga školovanijim i modernijim trenerom od dva prethodnika. Mislim da je tu to negdje sa Petevom.

Dočekan je slično kao Petev, možda i gore s ozbirom na sve okolnosti i ne bi me čudilo da napravi nešto (mada to "nešto" je teško definisati u našem slučaju, nama je nešto i sinoćnja igra protiv Lihtenštajna) jer obično to tako biva u našem slučaju.

Kako rekoh gore, nama je nešto i sinoćnji nastup protiv Lihtenštajna. Oni da se razumijemo nisu nikakvo mjerilo ali Boga mi mi koliko smo bili loši u posljednje vrijeme, došli smo na taj nivo da nas ne treba biti stid ni sram pohvaliti pristup i igru protiv jednog Lihtenštajna.
Alo, momak, ofulo si temu :mrgreen:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 okt 2023, 12:29

I u pravu je Virto kad kaze da je Vico najmanji problem
Oni koji biraju i oni koji njih biraju su prroblem
Vicu se uzelo na zub zato sto je Dodikov sestric
A realni da budemo s ovim terenima je vise uradio nego ovi prije njeg sto su bili
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 okt 2023, 12:34

Pa barem Je Vico reepku pustio nasim....
Bolje izbore za trenera pravio on nego nasi.

Da lobiramo saveze delegate onda bi se njegov mandat blizio kraju...
Ovako ostaje on jos.

Boli ga ne placa iz svog dzepa
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 okt 2023, 12:37

Napoleon1921 je napisao/la:
14 okt 2023, 11:09
Pa kad Dzeko nece...momak koji je "niko i nista" digo glas da se bori za rep a Dzeko ikona ciji glas bi mozda odma promijenio sve SUTI! Oni mu se bore za obraz kad on vec nece

Respket za sve momke sinoc :bih:
Fkt mi nije jasno šta to Edin treba uradit. Ne može on rješavati pitanje Dejtona i Ustava države. Očekuju se nemoguće stvari od njega, nije ovdje problem sam savez već država kako je skrojena a on ne može riješiti. Otići će Vico a doći će Vico2 i na istom smo. Mi, kao narod, trebamo se boriti i pokušati ovo ispraviti a ni ne radimo ništa i čekamo da to neko drugi ispravi jal Džeko jal USA jal neko treći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 okt 2023, 12:38

Nema tu njihovi i naši, imaju rezultati na terenu i oni su jedino mjerilo, ako se ne plasira na Evropsko sam bi skupa s onima što su mu dizali ruke trebao podnijeti ostavku.

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 14 okt 2023, 12:38

VensanKasel je napisao/la:
14 okt 2023, 11:54
14 okt 2023, 11:46
VensanKasel je napisao/la:
14 okt 2023, 11:42

Ok , moj mozak ne može da pojmi neke stvari , pa bih te zamolio da mi ti pojmiš .

Kakva je razlika između Vice i Muniba , osim što Vico gura Borac ? Je li obojica kradu ? Je li dokazano da je Munib krao ?

Gdje su naši najbolji klubovi , gdje su u upravama bili naši ljudi ? Govori li to nešto ? Ko je kriv za Želju , Čelik ili Slobodu ?
Kao sto rekoh, ako ne shvatas ne zasluzujes ni da znas
Hoćeš li odgovoriti na pitanja o Želji , Slobodi i Čeliku ?
Odgovor: Sve je dobro sto kaze Ilija, al mojne Alije bgt....podanici koji se stide imena svoga
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 14 okt 2023, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 okt 2023, 12:39

Imas ljudi koji 10 15 godina nisu se pomjeli iz saveza
A odlucuju vazne stvari i beru kes
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 14 okt 2023, 12:39

Unofficialpage je napisao/la:
14 okt 2023, 12:37
Pa kad Dzeko nece...momak koji je "niko i nista" digo glas da se bori za rep a Dzeko ikona ciji glas bi mozda odma promijenio sve SUTI! Oni mu se bore za obraz kad on vec nece

Fkt mi nije jasno šta to Edin treba uradit. Ne može on rješavati pitanje Dejtona i Ustava države. Očekuju se nemoguće stvari od njega, nije ovdje problem sam savez već država kako je skrojena a on ne može riješiti. Otići će Vico a doći će Vico2 i na istom smo. Mi, kao narod, trebamo se boriti i pokušati ovo ispraviti a ni ne radimo ništa i čekamo da to neko drugi ispravi jal Džeko jal USA jal neko treći.
Jel moze rec necemo igrat dok je ovavak savez? Pa eto nek igra vici 11 iz borca...moze ursdir sto stvari on ne radi ni jednu

BHFreak
Kontakt:

Post Postao/la BHFreak » 14 okt 2023, 12:42

14 okt 2023, 12:39

Jel moze rec necemo igrat dok je ovavak savez? Pa eto nek igra vici 11 iz borca...moze ursdir sto stvari on ne radi ni jednu
A sta treba da se popravi da nam dodje bosnjak i da nas on krade ? Brate trebamo shvatiti da u ovoj drzavi vrlo malo postenih ljudi ima a da su na nekim pozicijama, tak da bojkot ili bilo sta ti moze dovesti isto ili samo gore.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 14 okt 2023, 12:47

BHFreak je napisao/la:
14 okt 2023, 12:42

A sta treba da se popravi da nam dodje bosnjak i da nas on krade ? Brate trebamo shvatiti da u ovoj drzavi vrlo malo postenih ljudi ima a da su na nekim pozicijama, tak da bojkot ili bilo sta ti moze dovesti isto ili samo gore.
Otjeracemo i njega...ne kontam sta hoces rec predacemo se eto jbg stas ti sjedi dje si nema sanse ni za sta bla bla...pa ako je tako onda nemojte pratit...sta ocekujete da ce nesto bit bolje ako sutis i pustis?

Past na koljena ako vec saginjanje nije dovoljno?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 okt 2023, 12:52

Ako je mogao pokojni Osim poturiti ledja i spasiti nas, barem nakratko, moze i mora i Dzeko. Pa makar ne igrao vise nikad ni on ni Pjanic, kao dva najveca u ovom trenutku.
Pritisak se morao izvrsiti jos davno, poslati poruka svijetu, stati na stranu navijaca i svog naroda za dobrobit fudbala iz kojeg si i sam ponikao.
Nece Dzeko mijenjati dejton, ali moze izlobirati mnogo toga, taj nacionalni izbor kvazitrenera u mladjim uzrastima reprezentacije, postavljanje strucnog kadra na celo Saveza i mnogo toga da se mijenja. Pa makar niko ne igrao dok ne krenu promjene.

Ali ako Dzeki ne smeta da mu vedri i oblaci cetnik koji javno pise kako mrzi Bosnu i kako ide navijati za Srbiju, onda neka i pije vstru i kritike sto ga zaboli kur.ac za time.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 14 okt 2023, 12:56

Nije problem sto je neki Vico ili Pero predsjednik saveza,niti je uopste bitno koje je nacionalnosti onaj ko vodi savez.. Problem je sto znas da je to ista glavurda ko Dodik,samo razyebi,nek na svakom polju djelujemo raštimovano i nemoguce za funkcionisanje... Zna da mu nece proci zabrana ljiljana.. I bas zbog toga je zabrana jer ce nastat haos na prvoj domacoj utakmici... I sutra ce reci Bošnjaci žele muslimansku reprezentaciju,dajte i nama Srbima reprezentaciju...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 okt 2023, 13:00

Pa to i hoće Vico, najveći njihov poraz je da najjači dolaze i bore se svim srcem za državu. Cilj Vice i njemu sličnih da državu to jest repku svedu na nivo San Marina a to će uradit ako najbolji odbiju igrat a oni neće otići.

Beduin je napisao/la:
14 okt 2023, 12:52

Ako je mogao pokojni Osim poturiti ledja i spasiti nas, barem nakratko, moze i mora i Dzeko. Pa makar ne igrao vise nikad ni on ni Pjanic, kao dva najveca u ovom trenutku.
Pritisak se morao izvrsiti jos davno, poslati poruka svijetu, stati na stranu navijaca i svog naroda za dobrobit fudbala iz kojeg si i sam ponikao.
Nece Dzeko mijenjati dejton, ali moze izlobirati mnogo toga, taj nacionalni izbor kvazitrenera u mladjim uzrastima reprezentacije, postavljanje strucnog kadra na celo Saveza i mnogo toga da se mijenja. Pa makar niko ne igrao dok ne krenu promjene.

Ali ako Dzeki ne smeta da mu vedri i oblaci cetnik koji javno pise kako mrzi Bosnu i kako ide navijati za Srbiju, onda neka i pije vstru i kritike sto ga zaboli kur.ac za time.
Ali opet kažem to nije stvar saveza već države. Država je tronacionalna, tako jednostavno mora biti dok je ovaj ustav. Da li neke stvari Džeko može popraviti, može, ali ništa puno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 14 okt 2023, 13:10

rishovski je napisao/la:
14 okt 2023, 12:56
Nije problem sto je neki Vico ili Pero predsjednik saveza,niti je uopste bitno koje je nacionalnosti onaj ko vodi savez.. Problem je sto znas da je to ista glavurda ko Dodik,samo razyebi,nek na svakom polju djelujemo raštimovano i nemoguce za funkcionisanje... Zna da mu nece proci zabrana ljiljana.. I bas zbog toga je zabrana jer ce nastat haos na prvoj domacoj utakmici... I sutra ce reci Bošnjaci žele muslimansku reprezentaciju,dajte i nama Srbima reprezentaciju...
Eto i da zelimo sta je problem? Ovo je teprezntacija BiH i sta ta drzava i rep hoce to ce i bit...to sta ce mislit vico i pero koji svakako ne priznaju BiH ni u kom obliku je apsolutno nebitno

Imas u susjednij drzavi himnu zemlje koja je vjerska pjesmica i ako to ne pjevas jer si mozda ateista, izbace te iz rep...Bosnjaci su izmislili MULTIKULTURIZAM I SEKULARIZAM i za vicu i za peru. Nikom nista ne dugujemo

Vazda misli sta ce drugi rec da ne zahaturi..a imal tu dje naseg interesa? Sta ce rec mile sta ce rec covic o npr naoruzavanj...nek kazu sta god hoce, nadam se da ce usrat ko grlice

Kome je stalo do drzave i rep zna za sta se borimo i sta ljiljani znace, pa nebitno koje vjere bio....Sta sad i glavas i topic su mundjosi?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2023, 13:19

NoDi80 je napisao/la:
14 okt 2023, 12:29
I u pravu je Virto kad kaze da je Vico najmanji problem
Oni koji biraju i oni koji njih biraju su prroblem
A ne, njih se ne smije dirati jer su to mahom stranačke kolege pa se tu ne smije talasati. Vico se jednostavno sam izabrao, za njega nije glasalo 40 delegata iz Federacije.

ČETRDESET DELEGATA
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 okt 2023, 13:22

naš savez je za podvoz, nivo crne afrike, ali fanatikosi taman isto tako
ova objava danas dno dna, nisu u stanju ništa konkretno napisati nego filozofiraju … čuj oni da filozofiraju :D

ta gomila kretena nije u stanju u svojim koka mozgovima da shvati da ovo što rade rade prvo protiv svoje reprezentacije pa tek onda protiv saveza. na kraju bi rezultat toga mogao biti da igramo baraž u zenici pred delegatima, novinarima i skupljačima lopti.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 14 okt 2023, 13:59

jestamaji je napisao/la:
14 okt 2023, 13:22
ova objava danas dno dna, nisu u stanju ništa konkretno napisati nego filozofiraju … čuj oni da filozofiraju :D

ta gomila kretena nije u stanju u svojim koka mozgovima da shvati da ovo što rade rade prvo protiv svoje reprezentacije pa tek onda protiv saveza. na kraju bi rezultat toga mogao biti da igramo baraž u zenici pred delegatima, novinarima i skupljačima lopti.
reprezentacija je najjace oruzje saveza i gdje god drugo da udaris, nema odijeka.
neka ga igramo bez navijaca, neka nas suspenduju, sto da ne.
Chetniku treba pokazati gdje je dosao, yebo li mu dodik mamu, te da ne moze zabraniti ljiljane ili ismijavati navijace tipa ne cujem prozivke, nece mene ulica tjerati, neka se bolje organizuju..

spominju vidim i bagru balijandere, yebo vas usanovic, ko zali za gofnetom koje je truhlo u zatvoru, ko bi zalio za begicem itd.
Dovedi srbina, svi znamo kako stvari idu u BiH, ali dovedi covjeka koji je ne mrzi, koji ce barem na prvu izustiti kao Savo da mu je i BIH domovina, lagao ili ne.

Napokon se treba obracunati i sa gofnima poput demidzica, colpe, onog irfana ili kako vec, treba im svima yebat mame. nadam se da ce bhf napokon uraditi nesto i po tom pitanju.

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 14 okt 2023, 14:00

jestamaji je napisao/la:
14 okt 2023, 13:22

Igranje bez publike znaci da nece dobiti pare od ulaznica, sto veca novcana kazna to bolje jer ce nasi uhljupi imati manje para za sebe, po meni svako ko smatra da je bojkotovanje saveza glupost je mrzitelj nase drzave
Crni Cerak 🐦‍⬛

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.