Svaka tebi cast na svemu sto si ostvario, ali nije to poenta. Niti ja bilo koga uvjeravam u bilo sta. Ja kazem kako bi trebalo. A to sto nije, nije moj problem. Ja radim koliko je do mene i u mojoj mogucnosti, igra me nece otjerati sa stadiona.convict35 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:52Standardno tvoje sutis od stida poslije tekme ponedjeljak, utorak u srijedu provirujes kao mis,cetvrtak pocinjes stidljivo pisat e u petak standardno pocinjes pametovat i pravit nas ostale budalama kao da mi nemamo oci i nismo inteligentni hahahahhahahahhaha.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:38Tacno uvesti test inteligencije prilikom registracije. Convict35 ni u jednom postu nije skontao poentu.
Mozda smo mi sposobniji nego sto mislis mozda imamo biznise top prihode dobra kola haha za nase uslove lijep zivot ali ne mi smo coravi i neinteligentni jer nas nemozes ubjedit da mislimo kao ti.
Pozdrav drug i molim te zaobidzi me u komentarima
Vi isto da mislite da je meni lijepo gledati kako gube... samo treba gledati siru sliku kad komentarisemo.