Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Ukoliko zelimo da imamo ikakav priključak, Portugal moramo pobijediti.
Ono kvalifikacije su svakako gotove, ali i naše balerimice mogu ući rasterećenije u utakmicu i nesto pokušati.
Ono kvalifikacije su svakako gotove, ali i naše balerimice mogu ući rasterećenije u utakmicu i nesto pokušati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mnogo toga se treba poklopiti da bi dobili Portugal. Da mi odigramo iznad svojih mogućnosti a oni poprilično ispod, ali eto, sad igraju rasterećeno, možda bude malo i kombinovanog sastava. Mada kad im pogledaš klupu, ne znaš šta je tu kombinovano. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja vjerujem selektoru dok god ne pokaze da mu se nemoze vjerovati. Čovjek je još imao oslabljenu ekipu ( fale Rade, Anel) i opet smo na terenu izgledali ko da smo realno mogli zabiti dana 5-6 golova da smo samo sekundu pribraniji bili u finišu. Znaci , od oslabljene repke je napravio space shuttle repku koja je danas na tekmi napravila vise šansi nego na zadnje četri zajedno. Sto znaci da čovjek zna znanje. Pustite ga da radi.
P.S. Izgleda da je nešto vrat zeznuo na kraju se držao za vrat sa bolnim izrazom na licu
P.S. Izgleda da je nešto vrat zeznuo na kraju se držao za vrat sa bolnim izrazom na licu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Beduin
- Kontakt:
Jeste Portugal jak, jeste im klupa odlicna i ne odskace previse od sinocnjih prvih 11 (Felix, Jota, Neves, Vitinha), ali kao i svaki tim na svijetu kad napravis nekoliko rotacija i izmijesas sastav igra trpi, nije to ta uigranost. A ja se nadam da ce izmijesati sastav protiv nas.
Imaju prebrz napad i toga me najvise strah, Leao, Jota i Felix su prebrzi za nasu odbranu. Ali i vole previse solirati i biti sebicni.
Cak bih vise volio da igra Ronaldo, barem imam takav osjecaj.
Imaju prebrz napad i toga me najvise strah, Leao, Jota i Felix su prebrzi za nasu odbranu. Ali i vole previse solirati i biti sebicni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
simonknows
- Kontakt:
1000%Beduin je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:50Jeste Portugal jak, jeste im klupa odlicna i ne odskace previse od sinocnjih prvih 11 (Felix, Jota, Neves, Vitinha), ali kao i svaki tim na svijetu kad napravis nekoliko rotacija i izmijesas sastav igra trpi, nije to ta uigranost. A ja se nadam da ce izmijesati sastav protiv nas.
Dedić bi ga pojeo, koliko god ludo zvučalo. Da 10 puta Ronaldo krene na njega, jednom bi možda prošao. Felix, Jota, Leao, dosta mladji i u ovom trenutku opasniji.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Jedina zamjerka je neblagovremenost izmjena, trebao je odmoriti Džeku i Pjanića za Portugal, sve ostalo je odradio na nivou.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Vjerovatno je htio ubjedljiviju pobjedu, da se popravi samopouzdanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim d aga je onaj prekid poremetio kad da uradi izmjene. Jer se dogodio taman negdje kad su izmjene trebale
Samo da naš "rossonero" Leao ne poludi baš u ponedjeljak, i biće sve u reduBeduin je napisao/la: ↑14 okt 2023, 09:50Jeste Portugal jak, jeste im klupa odlicna i ne odskace previse od sinocnjih prvih 11 (Felix, Jota, Neves, Vitinha), ali kao i svaki tim na svijetu kad napravis nekoliko rotacija i izmijesas sastav igra trpi, nije to ta uigranost. A ja se nadam da ce izmijesati sastav protiv nas.
Još od Cire naši reprezentativci nisu bilo u nekoj utakmici rastrcani i nabrijani kao preksinoć pod vodstvom Save i to protiv faking Lihtenštajna.
To je u startu samo po sebi dobar znak da nas dobre stvari čekaju i da je Savo u ovom trenutku pravi izbor.
To je u startu samo po sebi dobar znak da nas dobre stvari čekaju i da je Savo u ovom trenutku pravi izbor.
Polako, ne bih zakljucivao tako brzo. Rastrcani smo bili i prvi Farukov mec.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
simonknows
- Kontakt:
Dobili smo Lihtenštajn. Lagano ba, ne znači to da ćemo povalit Portugal, jer ne bih da kvarim raspoloženje, ali to je negdje 200ta reprezentacija svijeta, a dobili smo 0 2. Portugal je u top10.
A to da su rastrčani, valjda se podrazumijeva da fudbaler trči, ako se ne bori nabit i njega i trenera, ako se bori to je minimum očekivanja, a to što smo zadovoljni trkom protiv Lihtenštajna, najbolje pokazuje gdje smo, a nismo nigdje.
A to da su rastrčani, valjda se podrazumijeva da fudbaler trči, ako se ne bori nabit i njega i trenera, ako se bori to je minimum očekivanja, a to što smo zadovoljni trkom protiv Lihtenštajna, najbolje pokazuje gdje smo, a nismo nigdje.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ovo kad su dosli nista Sarajevo, pravac Zenica trening u TC? Svaka cast Savo 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dokaz da ne može niko ništa selektoru određivati ako isti ima kičmu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Manite se ćorava posla. Jasno je na sta sam mislio.
Bili su rastrcani, borbeni i pozrtvovani iako to protivnik nije zahtjevao, realno.
Jesu li naši reprezentativci trčali ovako protiv Lihtenštajna u prvoj utakmici ili protiv Slovacke, Islanda...Crne Gore, Finske, Rumunije, Kipra, Armenije i da se ne vraćam dalje u prošlost...
Na ovom nivou ne, a vrlo rijetko blizu ovog nivoa trke. Bez obzira na protivnika.
Vidjet ćemo da li je ova utakmica bila izuzetak ili Savo zna motivisati kao sto je i Ćiro znao. Ni u kom slučaju ne poredim ovu dvojicu ali zna se na sto mislim.
Bili su rastrcani, borbeni i pozrtvovani iako to protivnik nije zahtjevao, realno.
Jesu li naši reprezentativci trčali ovako protiv Lihtenštajna u prvoj utakmici ili protiv Slovacke, Islanda...Crne Gore, Finske, Rumunije, Kipra, Armenije i da se ne vraćam dalje u prošlost...
Na ovom nivou ne, a vrlo rijetko blizu ovog nivoa trke. Bez obzira na protivnika.
Vidjet ćemo da li je ova utakmica bila izuzetak ili Savo zna motivisati kao sto je i Ćiro znao. Ni u kom slučaju ne poredim ovu dvojicu ali zna se na sto mislim.
I ja sam to negdje pisao. Pristup na terenu igrača je bio potpuno drugačiji. Može biti i da su bili psihički rasterećeni pa nisu imali pritisak, ali zaista za svaku pohvalu.hurem je napisao/la: ↑15 okt 2023, 13:43Manite se ćorava posla. Jasno je na sta sam mislio.
Čitam ovaj intervju, selektor zaista zna sta radi u tom aspektu. Čak i za navijače samo govori da dodju da bodre igrače, da budu ekipi krila . Nemile događaje spominjati nije htio. Sad za sad ima moju podršku. Djeluje ko da zna sta radi.
Sacez napolje, cetniku otkaz. Ljubitelj cetnika Milosevica.
Trenutno korisnika/ca: forgempp, General505, HariTz, Iobit, LeCoq, Lekqqq1921, Proximic, random11, Shogun, soccerfan, TefalTava, tuzlanskinacin i 100 gostiju.