Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Beli98
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la Beli98 » 14 okt 2023, 20:22

hayden je napisao/la:
14 okt 2023, 20:15
Pa ako je cilj da reprezentaciju navija trokut i dio Krajine onda nastaviti sa zastavama Armije. Vicu to nece otjerat. Otjerace talente koji ne zele pod tom zastavom igrat. Na gubitku Bosna i Hercegovina.
**** nam se ko ne želi igrati pod zastavom sa Ljiljanima.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 14 okt 2023, 20:25

hayden je napisao/la:
Pa ako je cilj da reprezentaciju navija trokut i dio Krajine onda nastaviti sa zastavama Armije. Vicu to nece otjerat. Otjerace talente koji ne zele pod tom zastavom igrat. Na gubitku Bosna i Hercegovina.
Ti "talenti" svakako žele da igraju pod trobojkom ili šahovnicom, a ako ne može, može onda i pod Vartom za "mrsku BiH". By the way, nisu to nikakve "ratne zastave" Armije već prva zvanična zastava međunarodno priznate nezavisne Republike Bosne i Hercegovine, koja se vijorila u New Yorku, a koje smo se morali odreći zbog "kompromisa" i "relaksacije odnosa" koju zagovaraju pojedini forumaši koji botuju za Dinu Konakovića. Daleko smo, vidim, dogurali sa relaksacijom, kompromisima i gutanjem žaba. Zbog kompromisa smo ostali bez zastave, himne, armije, a chetalji i ujkani i dalje ne odustaju od svojih separatističkih ciljeva iz 1992. Nemoguć je kompromis sa onima koji žele da ova država uopšte ne postoji!

slika
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 okt 2023, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 okt 2023, 20:27

hayden je napisao/la:
Daleko od toga, ja sam za to da odigramo baraž u Banjaluci, ako već su takve postavke da sve mora po nacionalnom ključu onda da ih ispoštujemo do kraja.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 14 okt 2023, 20:27

hayden je napisao/la:
mislim da nas nije nikad nijedan talenat zbog zastave s ljiljanima ****, nego zato sto su sistemski odgojeni kao da žive u cro/srb od porodice preko škole pa nadalje, nemaju nikakvu emocionalnu poveznicu sa bih kao državom, tako da to ne pije vode

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 14 okt 2023, 20:28

Hocetel' **** od politike?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 okt 2023, 20:29

Rimes87 je napisao/la:
14 okt 2023, 20:28
Cim politika **** od saveza.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 14 okt 2023, 20:30

galia95 je napisao/la:
14 okt 2023, 20:25
hayden je napisao/la:
Ti "talenti" svakako žele da igraju pod trobojkom ili šahovnicom, a ako ne može, može onda i pod Vartom za "mrsku BiH". By the way, nisu to nikakve "ratne zastave" Armije već prva zvanična zastava međunarodno priznate nezavisne Republike Bosne i Hercegovine, koja se vijorila u New Yorku, a koje smo se morali odreći zbog "kompromisa" i "relaksacije odnosa" koju zagovaraju pojedini forumaši koji botuju za Dinu Konakovića.

slika
Ma pusti budale brate. Čuj onog lika gore, kao prije je bio za nosanje deytonare ali sad će eto kao i on podržavati Ljiljanku. Kakav je to mentalni sklop u **** materinu. Njima da bananu staviš na zastavu sutra bi je prihvatili. Retardi bez identiteta, vjerovatno se na popisu još uvijek izjašnjavaju kao "yugoslaveni".
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 14 okt 2023, 20:32

Beli98 je napisao/la:
14 okt 2023, 20:30
galia95 je napisao/la:
hayden je napisao/la:
Ti "talenti" svakako žele da igraju pod trobojkom ili šahovnicom, a ako ne može, može onda i pod Vartom za "mrsku BiH". By the way, nisu to nikakve "ratne zastave" Armije već prva zvanična zastava međunarodno priznate nezavisne Republike Bosne i Hercegovine, koja se vijorila u New Yorku, a koje smo se morali odreći zbog "kompromisa" i "relaksacije odnosa" koju zagovaraju pojedini forumaši koji botuju za Dinu Konakovića.

slika
Ma pusti budale brate. Čuj onog lika gore, kao prije je bio za nosanje deytonare ali sad će eto kao i on podržavati Ljiljanku. Kakav je to mentalni sklop u **** materinu. Njima da bananu staviš na zastavu sutra bi je prihvatili. Retardi bez identiteta, vjerovatno se na popisu još uvijek izjašnjavaju kao "yugoslaveni".
Ma znam brate, evo čitav dan se raspravljam s debilima koji me nazivaju SDA-ovcem, talibanom i islamistom, samo zato što mi je puna kapa poltrona, dupeuvlakača i pushikuraca! Fuj!

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 14 okt 2023, 20:34

galia95 je napisao/la:
hayden je napisao/la:

slika
Ti tu suplju prosipaj nekom drugom.
Ja volim ovu zemlju i radujem se uspjesima i prezirem zastavu armije. Jer ona je kao i druge dvije ratne zastave unistila ono najbolje sto je Bosna imala multikulturalnost. To potvrdjuju i upisi nakon tvog.
Dakle Bosna je drzava i Srba i Hrvata, kao i Bosnjaka. Ratnoj zastavi nije mjesto na stadionu. U svoja cetiri zida nek je svako stavlja.
Republika BiH ne postoji. Postoji drzava Bosna i ona ima svoje zvanicne simbole i entitetske zvanicne simbole. Ratna zastava nije jedna od njih. Toliko od mene na ovu temu.Ne trebaju mi casovi geografije ni istorije.
Ko ne vidi da je to vracanje u devedesete apsolutno kontraproduktivno nek nastavi nosati.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 14 okt 2023, 20:37

chily-rz je napisao/la:
14 okt 2023, 20:29
Rimes87 je napisao/la:
14 okt 2023, 20:28
Cim politika **** od saveza.
A to savez igra na terenu? Utusiste brate - realnost nam je takva kakva jeste, sami smo sebi krivi jer ne radimo za dobrobit svih nas vec za privatnu korist i/ili za komsijinu stetu. Sve ostalo je prosipanje supljeg u prazno i nema smisla to raditi na sportskom forumu.
Papac Papac,
Papac Papac,

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 14 okt 2023, 20:41

hayden je napisao/la:
14 okt 2023, 20:34
galia95 je napisao/la:
hayden je napisao/la:

slika
Ti tu suplju prosipaj nekom drugom.
Ja volim ovu zemlju i radujem se uspjesima i prezirem zastavu armije. Jer ona je kao i druge dvije ratne zastave unistila ono najbolje sto je Bosna imala multikulturalnost. To potvrdjuju i upisi nakon tvog.
Dakle Bosna je drzava i Srba i Hrvata, kao i Bosnjaka. Ratnoj zastavi nije mjesto na stadionu. U svoja cetiri zida nek je svako stavlja.
Republika BiH ne postoji. Postoji drzava Bosna i ona ima svoje zvanicne simbole i entitetske zvanicne simbole. Ratna zastava nije jedna od njih. Toliko od mene na ovu temu.Ne trebaju mi casovi geografije ni istorije.
Ko ne vidi da je to vracanje u devedesete apsolutno kontraproduktivno nek nastavi nosati.
Ponavljam, nije to nikakva "ratna zastava"! To je bila zvanična zastava Bosne i Hercegovine čak i poslije rata, sve dok je nisu ukinuli baš zbog ovakvih kompromisa o kojima palamude trojkaši, i dodvoravanja velikosrpskim i velikohrvatskim fašistima kojima je zapravo potpuno svejedno koja je zastava. Ni ovu sadašnju ne smatraju svojom, jer ovu državu uopšte ne smatraju svojom i ne žele da uopšte postoji! Zato nije ni bitno hoće li neki "talenat" iz Širokog Brijega zaboga odbiti reprezentaciju BiH zbog ljiljana, jer karinaš svakako navija za Vatrene i želi da igra pod šahovnicom. Vrlo jednostavno, za takve "talente" nas apsolutno zaboli ona stvar! 👍

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 14 okt 2023, 20:44

Varg je napisao/la:
14 okt 2023, 20:27
hayden je napisao/la:
mislim da nas nije nikad nijedan talenat zbog zastave s ljiljanima ****, nego zato sto su sistemski odgojeni kao da žive u cro/srb od porodice preko škole pa nadalje, nemaju nikakvu emocionalnu poveznicu sa bih kao državom, tako da to ne pije vode
Upravo tako! 👍

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 okt 2023, 20:44

Rimes87 je napisao/la:
14 okt 2023, 20:37

A to savez igra na terenu? Utusiste brate - realnost nam je takva kakva jeste, sami smo sebi krivi jer ne radimo za dobrobit svih nas vec za privatnu korist i/ili za komsijinu stetu. Sve ostalo je prosipanje supljeg u prazno i nema smisla to raditi na sportskom forumu.
Ok, nemojte onda pljuvati po ljudima koji prate svaku utakmicu reprezentacije i kojima je dosadila ta realnost. Oni ne znaju za bolje i drugačije, to je njihov način da se izraze.

Ako je vama jedino bitno da se lopta kotrlja dok nam Luksemburg u po Zenice drži školu fudbala onda samo izvolite.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2023, 20:48

Šta kaže, nisam ja SDA, a u svakom postu "trojkaši". :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 14 okt 2023, 20:54

chily-rz je napisao/la:
14 okt 2023, 20:44
Rimes87 je napisao/la:
14 okt 2023, 20:37

Ok, nemojte onda pljuvati po ljudima koji prate svaku utakmicu reprezentacije i kojima je dosadila ta realnost. Oni ne znaju za bolje i drugačije, to je njihov način da se izraze.

Ako je vama jedino bitno da se lopta kotrlja dok nam Luksemburg u po Zenice drži školu fudbala onda samo izvolite.
Pricas osobi koja reprezntaciju prati od 98. i koja je se nagledala svega. Profulo si cijelu poentu mog posta tako da nema nikakve svrhe da ti dalje repliciram.
Papac Papac,
Papac Papac,

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 14 okt 2023, 20:56

Virtu4l je napisao/la:
14 okt 2023, 20:48
Šta kaže, nisam ja SDA, a su svakom postu "trojkaši". :rol:
U svakom postu su trojkaši, zato što su oni trenutno na vlasti i zato što upravo oni ližu dupe Dodiku, Čoviću, Vučiću i Plenkoviću i furaju priču o "kompromisu, relaksaciji odnosa i gutanju žaba" od koje mi se jednostavno povraća! Šta vam tu nije jasno?

Tačno sam znao šta će lik napisati, iako mi je na block, jer to mu je posao, da botuje za ovu poganu gamad i da opravdava i relativizira poteze ljubljenog Vice i Misketa.

Toliko od mene da ne davimo više o politici, iako je sve ovo u suštini politika. Zabrana unošenja zastave na stadion je čisto politički potez i nemoguće je odvojiti politiku i sport kada je u pitanju Fudbalski savez BiH.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 okt 2023, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2023, 20:57

chily-rz je napisao/la:
14 okt 2023, 20:44

Kakve veze ima savez sa lošom predstavom protiv Luksemburga? Imaš selektora, 'legendu', 11 najboljih igrača na terenu? Nije ih Vico onemogućio da pobijede.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 okt 2023, 21:06

Rimes87 je napisao/la:
14 okt 2023, 20:54

Pricas osobi koja reprezntaciju prati od 98. i koja je se nagledala svega. Profulo si cijelu poentu mog posta tako da nema nikakve svrhe da ti dalje repliciram.
Ok, jesil možda jedini ovdje koji prati reprezentaciju od devedeset osme i što je to u opšte bitno za raspravu?

Nemojte pljuvati po navijačima reprezentacije, pišite o taktici, Savi Miloševiću, očekivanjima od utakmice sa Portugalom ili šta već smatraš da je u skladu s temom, ne vidim da iko ima problem s tim. Mene ili koga već procijeniš lagano na ignore, ne vidim što te to toliko u opšte dotice.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 okt 2023, 21:11

Virtu4l je napisao/la:
14 okt 2023, 20:57

Kakve veze ima savez sa lošom predstavom protiv Luksemburga? Imaš selektora, 'legendu', 11 najboljih igrača na terenu? Nije ih Vico onemogućio da pobijede.
Ima neki valjda lanac odgovornosti, ako Vico izjavi da nam je cilj Evropsko prvenstvo a prije toga je valjda bilo Svjetsko onda svakako da i on zajedno sa ostalim u savezu u skladu sa svojim poslovima i ugovornim obavezama imaju odgovornost za rezultate reprezentacije.

Dakle, imao si cilj, promjenio si četiri selektora i upitno je hoces li ga ostvariti, možda su igrači na terenu odraz ozbiljnosti u savezu?

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 14 okt 2023, 21:13

chily-rz je napisao/la:
14 okt 2023, 21:06
Rimes87 je napisao/la:
14 okt 2023, 20:54

Ok, jesil možda jedini ovdje koji prati reprezentaciju od devedeset osme i što je to u opšte bitno za raspravu?

Nemojte pljuvati po navijačima reprezentacije, pišite o taktici, Savi Miloševiću, očekivanjima od utakmice sa Portugalom ili šta već smatraš da je u skladu s temom, ne vidim da iko ima problem s tim. Mene ili koga već procijeniš lagano na ignore, ne vidim što te to toliko u opšte dotice.
Citas li ti ba sta pises ili samo udaras meni kontru? Pisali smo svi o taktici i ocekivanjima dok nisu neki proklijali ovdje na temi nekakvu politiku spominju, a da ne govorim o prici dijasporci VS domaci. I sto si se ti nasao prozvan na moj inicijalni komentar? Mogo si i ti mene lagano ignore i po svom.
Papac Papac,
Papac Papac,

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, DzemoVoliMarmeladu, hurem, tutankamon1905, Vaya i 98 gostiju.