Čist primjer kad trener izgubi svaku ideju za postavku igre. Do sad sam ga branio ali ovo je katastrofa vec vise. Mislio sam da je protiv Toška bilo lose, i vidim danas da moze i gore.
Na zimu ako mislimo ostati u ligi obavezno se rijesiti trenera kad vec on sam ne planira ponuditi ostavku, a onda i svih ovih ofucanih tzv. "fudbalera".
Karalić prvo poluvrijeme nije imao 10 dodira sa loptom. Čovjek mu doda ekstra loptu, on je kao kakav stoper ocisti pred njihovim golom. Na ovom forumu imas par likova koji gotive Karalica, neki pak Durmisa ili Alija vise vole. A od ove prve dvojice ne znas ko je gori zapravo. Oni se takmice koji ce biti losiji. Kakav ba Karalić, Durmis, Ali? Nasa djeca, nase karine. Nikad od njih nece bit fudbalera.
Jedino koga bih danas iole izdvojio mimo Durme je Smajic. U par navrata je dobro intervenisao iako se uglavnom bori sa igracima visim od glavu za njega.
I jos nesto, ADNAN HRELJA najveca prevara od igraca u zadnje dvije, tri godine. Lik dosao u veci klub i odmah se pogubio. On bjezi od lopte danas. Ne otkriva se, nije na poziciji na kojoj bi trebao biti. Izbjegava jednostavno dodir sa loptom. Najavljen kao da Messi dolazi, ono smoki. Također jedan od mnogih koji treba da ide iz kluba.
Uz ovog trenera i ovakve igrace, od Slobode gubimo 0:4. Ogadit ce nam fudbal da dugo necemo pozeliti derbi utakmicu.
Niste zasluzili 500 ljudi da vas gleda manekeni obicni.
La masija