NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

kirat410
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la kirat410 » 14 okt 2023, 21:46

Šta kaze ovaj jedan gore, Simm bau katastrofa od ekipe. Ljudi nas ubili kao da protiv Reala igramo, odlicno postavljena utakmica sa njihove strane, napravili sansi sto mi nismo od pocetka sezone. Sva sreca pa je bio Durmo na golu, vratili bi se sa minimalno 5 golova u Zenicu.

Čist primjer kad trener izgubi svaku ideju za postavku igre. Do sad sam ga branio ali ovo je katastrofa vec vise. Mislio sam da je protiv Toška bilo lose, i vidim danas da moze i gore.

Na zimu ako mislimo ostati u ligi obavezno se rijesiti trenera kad vec on sam ne planira ponuditi ostavku, a onda i svih ovih ofucanih tzv. "fudbalera".

Karalić prvo poluvrijeme nije imao 10 dodira sa loptom. Čovjek mu doda ekstra loptu, on je kao kakav stoper ocisti pred njihovim golom. Na ovom forumu imas par likova koji gotive Karalica, neki pak Durmisa ili Alija vise vole. A od ove prve dvojice ne znas ko je gori zapravo. Oni se takmice koji ce biti losiji. Kakav ba Karalić, Durmis, Ali? Nasa djeca, nase karine. Nikad od njih nece bit fudbalera.

Jedino koga bih danas iole izdvojio mimo Durme je Smajic. U par navrata je dobro intervenisao iako se uglavnom bori sa igracima visim od glavu za njega.

I jos nesto, ADNAN HRELJA najveca prevara od igraca u zadnje dvije, tri godine. Lik dosao u veci klub i odmah se pogubio. On bjezi od lopte danas. Ne otkriva se, nije na poziciji na kojoj bi trebao biti. Izbjegava jednostavno dodir sa loptom. Najavljen kao da Messi dolazi, ono smoki. Također jedan od mnogih koji treba da ide iz kluba.

Uz ovog trenera i ovakve igrace, od Slobode gubimo 0:4. Ogadit ce nam fudbal da dugo necemo pozeliti derbi utakmicu.

Niste zasluzili 500 ljudi da vas gleda manekeni obicni.

La masija :urnebes:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 okt 2023, 22:04

Zasto igraci bojkotuju Duvnjaka!?Jel se guraju neki igraci bliski zelenim!?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 14 okt 2023, 22:10

Karalic ono sto je danas uradio je za izucavanje. Umjesto 1-1, mi gubimo 2-0. Covjek se u napadu postavio kao stoper..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 okt 2023, 22:14

22:00 još ostavku nije ponudio. Yebeš poraz, da ti ekipa koju si ti pravio izgleda onako razbijeno od prve minute, nakon 11 takmičarskih utakmica i 4, 5 prijateljskih, treba imati obraza ostati na klupi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 14 okt 2023, 22:16

Hrelju isto napucat nogom, mislio sam da ce biti veliko pojačanje al je na kraju ispao velika rinaka.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 14 okt 2023, 22:19

Truhlo je napisao/la:
14 okt 2023, 22:14
22:00 još ostavku nije ponudio. Yebeš poraz, da ti ekipa koju si ti pravio izgleda onako razbijeno od prve minute, nakon 11 takmičarskih utakmica i 4, 5 prijateljskih, treba imati obraza ostati na klupi.
Nece ti ni ponuditi.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 okt 2023, 22:19

Realno i ja sam očekivao vijest, da je podnio ostavku. Pa makar mu je upravni odbor i neusvojio...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

denisov

Post Postao/la denisov » 14 okt 2023, 22:26

Truhlo je napisao/la:
Duvnjak kriv sto se pojedinci setaju po terenu?

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 14 okt 2023, 22:31

denisov je napisao/la:
14 okt 2023, 22:26
Truhlo je napisao/la:
Ma kakvi, forum je kriv.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 okt 2023, 22:37

denisov je napisao/la:
14 okt 2023, 22:26
Truhlo je napisao/la:
Da naravno, odriješene ruke, on slagao ovu ekipu. Kažem ti samo je pitanje vremena, on je izgubio svlačionicu. Pitanje je ima li obraza otići sad i ostaviti ekipu nekom drugom da je pokuša posložiti, kao što je njemu ostavljena kad Skočibušiću nije išlo. Ovo on ne može isčupati, samo je pitanje hoće li nas ostaviti na 10. mjestu ili vući dalje na dno.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 14 okt 2023, 22:38

Rekvizit odgovor.

U ovih 10 kola otkrili smo zašto Adnan Hrelja nikad nakon osvajanja Prve lige FBiH nije igrao Premijer ligu. :thumbup:
:bow:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2023, 22:39

Ja ne bih zurio sa otkazom.

Dati mu do kraja prvog dijela da se popravi, ali on mora napraviti rez. Igraci koji nista nisu pokazali neka i ne igraju, tj. Karalic, Ali, Hrelja... odustati od eksperimenata sa Isakovicem u napadu jer nemamo nista od toga. Dati Davudu utakmice do kraja da vidimo ima li hljeba od njeg. Saric ne moze igrati spica. Durmisa probati na desnoj strani jer su Hrelja i Karalic uzasni.

@truhlo igrali smo 3-5-2 u drugom poluvremenu.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 okt 2023, 22:41

laudrop je napisao/la:
14 okt 2023, 22:38
Rekvizit odgovor.

U ovih 10 kola otkrili smo zašto Adnan Hrelja nikad nakon osvajanja Prve lige FBiH nije igrao Premijer ligu. :thumbup:
:bow:
Onaj nivo bezobrazluka nisam vidio. Da igrači Bau trče u kontru sa loptom 5 metara od tebe, a ti se šetaš kao da si prime Messi i vodiš 5:0 protiv Granade...

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 14 okt 2023, 22:43

@AllGunsBlazing

Jel dosta više ponavljanja u krug? Ne komentarišem status Duvnjaka nego špekulacije oko igračkog kadra na forumu.

Već stoti put od augusta vrtimo istu priču u krug. Treba Karalića na klupu da igra Hrelja. Pa kad Hrelja odigra onda sljedeće sedmice pišemo treba Hrelja na klupu, Karalić da igra.
Treba Talha od prve minute odigro je top protiv Budućnosti. Pa kad odigra Talha od prve onda se piše treba Ali od prve.
Šarić prekucao ligu treba od prve. Pa sljedeće sedmice Durmiš gigant. Pa opet za dvije sedmice Šarić je Mbappe za našu djecu.

Ista priča u krug koja nigdje ne vodi, bez ikakve kreativnost da ljudi ovdje nešto pametno pročitaju, od sebe krenem da uopšte više i ne čitam takve postove.

Ne valja, svjesni smo svi kao navijači. Probalo se apsolutno sve. Sve što ovdje neko napiše stručni štab je i probao, sve i jednog igrača. Samo još ovaj Pehilj nije igrao od prve na nekoj utakmici i to je to.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Zalayeta22
Kontakt:

Post Postao/la Zalayeta22 » 14 okt 2023, 22:44

Duvnjak me razocaro kad je "kopiro" sastav sa foruma il je Truhlo Duvnjak 😂😂. Pa ne moze se svaka tekma mijenjat, nakon Banovica trebo je forsirat tu jednu te istu ekipu pa da vidimo idel i tako. A sto se tice igraca porucio bi Zuni da malo manje snima za tik tok kako kuha itd i nek se uozbilji. Hrelju nabit nogom nekako mi je lakse istrpit Durmisa i Karalica nego njega. Nadat se boljem aBd.
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 14 okt 2023, 22:45

Totalno nonšalantan lik. Mozda i dalje misli da igra u Gošku.. :nene:

I jos nesto, Bajramović danas prelos. Njegova je strana bila suplja cijelo prvo poluvrijeme. Momak treba da obuzda prije svega zivce, jer je na svakoj utakmici na ivici crvenog kartona. Kad god je kakvo gurkanje on je glavni tu.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 14 okt 2023, 22:52

Ma ne znam više, ali neko se treba oglasiti povodom ovih dešavanja.Smjena trenera....šta znam, ovu ekipu ni Murinjo nebi mogao stresti, ovo je rinaka od kvalitete, djeca ispred zgrade da ih pokupim trehni li bi ovaj Čelik.Neka gledaju da odblokiraju račun više koji se najavljuje pola godine već i dovedu kakav kvalitet u ekipu, kad vidim kako Hrelja igra nemam sta Duvnjaku reći.

zaim1945
Kontakt:

Post Postao/la zaim1945 » 14 okt 2023, 23:01

zelena moralna vertikala nedaje ostavku jos??

isti brat zuti

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 14 okt 2023, 23:05

Duvnjak vrijeme je! Daj ostavku ili prijavi svoj kafič kao 12 igrač,šta čekaš više konju! Pita te se ko da ga zamjeni,pa svaki trener iz FL ga zamjenit može! Ev trener Troglava,Sim baua,Rahiča svi su ga pojeli postavkom,taktikom i igrom!
::::SAMO ČELIK::::

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 14 okt 2023, 23:08

Troglava hahahahahah :urnebes:

Zamorano doktore :salut: :bow:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.