Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Ne dirajte ba virtualnog, dečko je malo lud....malo lud.
Pusti bolan zelene talibane i oni na tvoju žalost postoje i očito navijate za istu repku. Ne mogu svi biti evropejci, jugopaćenici, građani, akademski građani....BiH je komplikovanija od Libanona, opusti se druže.Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:52Meni svi na ovom forumu znaju identitet, za razliku od vas zelenih talibana. Mislim, jasno mi je da si zeleni taliban, čim se pozivaš na FGR.konjicanin01 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:46Eh tebi bi zaista trebalo saznati identitet,pa ti svaku kost polomit,degenriku pokvareni fgr_ ovsko smeće.....
Ako te zanima ime i prezime, telefon, adresa, samo se javi u inbox, biću više nego sretan da to podijelim sa tobom.
Koja nacija ih je pomnožila s nulom? Politika ih je pomnožila s nulom, zakasnjela reakcija poražene politike.
Najveći strah politike, je od ljudi koji nešto mogu pokrenuti i promijeniti.
Najveći strah politike, je od ljudi koji nešto mogu pokrenuti i promijeniti.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 15 okt 2023, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Uostalom svi članovi Izvršnog Odbora iz reda Bošnjaka su članovi SDA, i uredno dižu ruku za sve Vicine zamisli. Evo, uzećemo za primjer Fuada Čolpu, klasični SDA uhljeb, presudni glas za prijateljsku utakmicu protiv Rusije.
Meni je on veći problem od Vice, jer Vico ne bi bio tu gdje jeste da nije Čolpe i sličnih.
Meni je on veći problem od Vice, jer Vico ne bi bio tu gdje jeste da nije Čolpe i sličnih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravo takojasta je napisao/la: ↑14 okt 2023, 00:04Tebe da Vico i Miske uzjaše, ti bi i to zvao spektakl. Oo virto kanto stara.Virtu4l je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:15Cijenim ja borbu i entuzijazam ovih patriota iz Austrije, Njemačke, Skandinavije i Beneluksa, ali ponovo će nas koštati dobrih rezultata. Peteva su tjerali i otjerali taman kad je krenula bolja igra i evidentan napredak, sada će isto pokušati i sa ovim selektorom.
Besmislen pokušaj koji će samo naškoditi reprezentaciji. Neće oni otjerati Vicu, niti će se dotični zabrinuti zbog njihovog nezadovoljstva. Smiješno je i pomalo komično ako oni očekuju da će se Zeljković jedno jutro probuditi i reći podnosim neopozivu ostavku. Naprotiv, ako je tačno sve ovo što pišu patriote, onda je ovo ono što on priželjkuje zar ne?
Nadam se da će policija u Zenici biti spremna, posebno jer bi trebao biti spektakl, dolazi nam jedna od najboljih ekipa na svijetu, poprilično rasterećena i sve što treba da nas zanima je fudbal, da odigramo dobro i pokušamo nemoguće.

Lik hladno napiše: "Nadam se da će policija u Zenici biti spremna". Za šta da bude spremna, da mariše navijače s ljiljanima? S ovakvom bagrom nema rasprave, samo block i nek naredne izbore traže glasove u Banjaluci, Lukavici, Palama, Širokom Brijegu, Grudama i Posušju, tamo gdje reprezentacija Bosne i Hercegovine nikad nije kročila, niti će kročiti dok separatistička gamad vlada Fudbalskim savezom i drži sve poluge države u svojim rukama.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 15 okt 2023, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj meni kralju prosipati te frojdovsko-kantovske patetike.
Kad se počnete baviti uzrocima a ne posljedicama, tada će se nešto promijeniti. Ja vam dva dana ovdje nabrajam uzroke, evo jedan od njih je u postu iznad, a vi zapeli za priču zelenih, ugroženi, nestaćemo, i ostale gluposti.
Za godinu i po ćemo imati novu šansu i to je ono što treba da zanima svakoga kome je stalo do Saveza i reprezentacije. Bakljom se to neće riješiti.
Da bude spremna da udalji sa stadiona svakoga ko pomisli da izazove prekid utakmice, a to što vi zeleni Bakirovi i Sebijini talibani pokušavate spinovati i vaditi iz konteksta, na to smo se navikli.
Fascinantno mi je kako su vam isprali mozgove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Torino je napisao/la: ↑13 okt 2023, 22:18Bravo BHF!
Uništavaju BH fudbal, ligu su sjebali, još se smiju na konferencijama debilnim odgovorima.
Kažnjavaju klubove ogromnim kaznama za baklje, a ogluše se za veličanje zličinaca. Namještaju ligu kako hoće, prave nas budalama.
Tjeraju i ponižavaju legende kao što su Kodro, Hadžibegić i ostali.
Svaku utakmicu treba prekidati, da se savez kazni da imaju što manje para za nova auta, kuće i kurve.
Dok ne dođu pameti. SAVEZ NAPOLJE. VICO J TI MRTVE.

Kakve frojdovsko kantovske patetike?Virtu4l je napisao/la: ↑15 okt 2023, 00:17Nemoj meni kralju prosipati te frojdovsko-kantovske patetike.
Kad se počnete baviti uzrocima a ne posljedicama, tada će se nešto promijeniti. Ja vam dva dana ovdje nabrajam uzroke, evo jedan od njih je u postu iznad, a vi zapeli za priču zelenih, ugroženi, nestaćemo, i ostale gluposti.

Uzrok je korupcija i amaterizam, posljedica su loši rezultati. Imaš strukture koje neće da se sklone, nemaš sistemske mehanizme da ih skloniš. Rješenje - presijeci im dotok "goriva". Bojkot.
Kafana u koju niko ne ide, prestane raditi. Onda dođu novi ljudi probaju ponovo.
Riješenje je lako i teško istovremeno - samo ne odeš na utakmicu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
FGR nego sta,jugopacenik teski ,stil piskaranja ala Danijel Hadzovic iz Fahrinog tariguza,pardon ,Dnevnog Avaza.Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:52Meni svi na ovom forumu znaju identitet, za razliku od vas zelenih talibana. Mislim, jasno mi je da si zeleni taliban, čim se pozivaš na FGR.konjicanin01 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:46Eh tebi bi zaista trebalo saznati identitet,pa ti svaku kost polomit,degenriku pokvareni fgr_ ovsko smeće.....
Ako te zanima ime i prezime, telefon, adresa, samo se javi u inbox, biću više nego sretan da to podijelim sa tobom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da, neki moraju biti i nazadni simpatizeri autokrata. Zakon velikih brojevajasta je napisao/la: ↑15 okt 2023, 00:00Pusti bolan zelene talibane i oni na tvoju žalost postoje i očito navijate za istu repku.Ne mogu svi biti evropejci, jugopaćenici, građani, akademski građan....BiH je komplikovanija od Libanona, opusti se druže.Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:52Meni svi na ovom forumu znaju identitet, za razliku od vas zelenih talibana. Mislim, jasno mi je da si zeleni taliban, čim se pozivaš na FGR.konjicanin01 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:46Eh tebi bi zaista trebalo saznati identitet,pa ti svaku kost polomit,degenriku pokvareni fgr_ ovsko smeće.....
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Baš tako.konjicanin01 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:46Eh tebi bi zaista trebalo saznati identitet,pa ti svaku kost polomit,degenriku pokvareni fgr_ ovsko smeće.....Virtu4l je napisao/la: ↑14 okt 2023, 19:27Pravi Bakirov taliban.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 okt 2023, 18:33Galla izvisio za obećano uhljebljenje u nekim od elitnih državnih institucija nakon izbora pa bljuje vatru![]()
Nema ovdje FGR (ma koliko se to pogrešno interpretiralo), FGR ne zalazi na ovakva mjesta.
-
- Kontakt:
Ja koliko vidim pojedini na ovoj temi su svakoga ko je rekao da ce se borit okarkterisali kao sda bota...JonSnow je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:57Ovakvi komentari ko ovaj kojeg sam citirao, nemaju veze s patriotizmom, nego s nečim drugim.Napoleon1921 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:52Cudite se sto SDA prisvaja patriotizam i drzavy, a vi svakoga ko pokaze i dozu patriotizma i zelje da se bori za drzavu okarkterisete kao SDA....JonSnow je napisao/la: ↑14 okt 2023, 15:23
Jad od komentara.
Evo prvi ja nisam Bošnjak, nit su mi roditelji, ali to SDA ptičiji mozgovi ne mogu pojmit, da neko takav postoji.
Kad je neko odgojen u mržnji i okružen samo svojima, paranoja i nepovjerenje prema "anamo onima" rađa ovakav mentalitet. Majke mi, žao mi je da takvi ko ti postoje, al jbg valja Bakiru i Sebki osigurat penziju i lagodan život.
Nego, offtopic, nisam pratio Portugal i nesto me sjecanje ne sluzi dobro od zadnje nase utakmice s njima - zna li ko koju formaciju preferiraju? Jel standardna Martinezova 3-4-2-1?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
KO? BOSNJO? Ma nea sanseBenjooJutub je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:17Očigledno da ne znas kakvi momci su na vrhu hijerarhije u BHF-u. Od inzinjera do doktora, uspješnih biznismena i privatnika. Oni su davno prestali biti primitivna ultras grupa, ali u očima javnosti ih se uvijek izjednačava sa narkomanskim navijačkim grupama.jestamaji je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:22naš savez je za podvoz, nivo crne afrike, ali fanatikosi taman isto tako
ova objava danas dno dna, nisu u stanju ništa konkretno napisati nego filozofiraju … čuj oni da filozofiraju![]()
ta gomila kretena nije u stanju u svojim koka mozgovima da shvati da ovo što rade rade prvo protiv svoje reprezentacije pa tek onda protiv saveza. na kraju bi rezultat toga mogao biti da igramo baraž u zenici pred delegatima, novinarima i skupljačima lopti.
Dobro oni znaju šta rade.
Zato vidi ilije i joze, nobelovci
-
- Kontakt:
Al evo pitanje za ove sto brane vicu iako ce rec "ne branimo"...branite realno
Na osnovu cega ga branite?
Imas savez i lika na celu istog koji je dokazani mrzitelj drzave i rep i usput blizak rod lideru cetnika i mrzitelja drzave...pored toga imas citav cirkus u koji je pretvorio ligu i jos veci cirkus u koji je pretvorio reprezntaciju ..UZ SVAKO ODSUTSVO BILO KAKVOG POZITIVNOG REZULTATA...pa ovlko ga ne brane ni u BL jbt
I onda se jos pitate sto vas ljudi napadju...izvinite meni je to sto piste na granici sizofrenije
Na osnovu cega ga branite?
Imas savez i lika na celu istog koji je dokazani mrzitelj drzave i rep i usput blizak rod lideru cetnika i mrzitelja drzave...pored toga imas citav cirkus u koji je pretvorio ligu i jos veci cirkus u koji je pretvorio reprezntaciju ..UZ SVAKO ODSUTSVO BILO KAKVOG POZITIVNOG REZULTATA...pa ovlko ga ne brane ni u BL jbt
I onda se jos pitate sto vas ljudi napadju...izvinite meni je to sto piste na granici sizofrenije
Zadnjih par utakmica je igrao 4-3-3, protiv nas su igrali 3-5-2. U ofanzivi se rotiraju Leao, Ramos, Jota, Vitinha, a Ronaldo je konstanta.

https://www.flashscore.com/match/Sbnsrj ... ry/lineups
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 15 okt 2023, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.
Svi koji bih smatraju svojom autohtonom domovinom smatraju Ljiljane svojima.. a ti koji teze da igraju za srbiju I hrvatsku su uvijek I tezili I uvijek ce I nema tog naguza koji ti ni bilo koji drugi bh patriota moze napraviti da ih privoli drugacije..utuvi sebi u tintaru da za bosnu navijaju ljudi koji se nazivaju bosnjacima ili bosancima( najcesce katolici koji se ne nazivaju hrvatima, zatim ljudi iz mjesanih brakova a koji su vecinom iz vecih urbanijih sredina I skroz lijevo orjentisani bosnjaci) I dio bh hrvata.. a to je oko 60 posto ljudi u bih I milion u dijaspori.. neko ko je rodzen I odrastao uz svetosavsku mitomaniju nikad nece prihvatit bosnu kao drzavu jer je to kontra svetosavske-velikosrpske ideologije.. imas 2.5 miliona ljudi u austriji koji ne navijaju za istu a to je haman trecina stanovnistva I oko 40 posto mladzih od 35 godina.. navijace austrije boli kita za njima kao sto bi I nas trebao bolit za to sto neki dzikan koji se skotrljao u banja luku iz knina ne navija za bih.. bh repka postoji zbog onih koji navijaju za nju a ne zbog onih koji ne.. srbi bi htjeli da mi prestanemo mahati ljiljanima a da oni I dalje masu zastavom pod kojom je pocinjen genocid u bosni, kosovu I vukovaru..e nece moci.. sto se mene tice oni ne moraju ni navijat za bih nikada ali bi bio red da prestanu igrat za bih I mjesati Se u vodzenje I strucni stab repke kao sto se etnicki irci koji su vecina u sj irskoj (ima ih puno vise tamo nego srba u bosni), nemjesaju u rad repke sjeverne irske za koju igraju skoro iskljucivo protestanti tj britanci..ili sto se kiparski turci nemjesaju u rad repke kipra za koju igraju iskljucivo kiparski grci..
Čovjek objasnio, laku noć i prijatnogruezi je napisao/la: ↑15 okt 2023, 02:41Svi koji bih smatraju svojom autohtonom domovinom smatraju Ljiljane svojima.. a ti koji teze da igraju za srbiju I hrvatsku su uvijek I tezili I uvijek ce I nema tog naguza koji ti ni bilo koji drugi bh patriota moze napraviti da ih privoli drugacije..utuvi sebi u tintaru da za bosnu navijaju ljudi koji se nazivaju bosnjacima ili bosancima( najcesce katolici koji se ne nazivaju hrvatima, zatim ljudi iz mjesanih brakova a koji su vecinom iz vecih urbanijih sredina I skroz lijevo orjentisani bosnjaci) I dio bh hrvata.. a to je oko 60 posto ljudi u bih I milion u dijaspori.. neko ko je rodzen I odrastao uz svetosavsku mitomaniju nikad nece prihvatit bosnu kao drzavu jer je to kontra svetosavske-velikosrpske ideologije.. imas 2.5 miliona ljudi u austriji koji ne navijaju za istu a to je haman trecina stanovnistva I oko 40 posto mladzih od 35 godina.. navijace austrije boli kita za njima kao sto bi I nas trebao bolit za to sto neki dzikan koji se skotrljao u banja luku iz knina ne navija za bih.. bh repka postoji zbog onih koji navijaju za nju a ne zbog onih koji ne.. srbi bi htjeli da mi prestanemo mahati ljiljanima a da oni I dalje masu zastavom pod kojom je pocinjen genocid u bosni, kosovu I vukovaru..e nece moci.. sto se mene tice oni ne moraju ni navijat za bih nikada ali bi bio red da prestanu igrat za bih I mjesati Se u vodzenje I strucni stab repke kao sto se etnicki irci koji su vecina u sj irskoj (ima ih puno vise tamo nego srba u bosni), nemjesaju u rad repke sjeverne irske za koju igraju skoro iskljucivo protestanti tj britanci..ili sto se kiparski turci nemjesaju u rad repke kipra za koju igraju iskljucivo kiparski grci..

E tu ima zajeb!
Mi nikako da ukalkulišemo, koliko među Bošnjacima ima onih koji mrze Bosnu i hoće fildžan državu. Po mojoj skromnoj procjeni, barem 30%. To onda ozbiljno remeti odnos snaga, koliko nas ima za državu i prospritet, a koliko protiv.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MElloo, Sheyi i 35 gostiju.