Ne zna se ko je domacin u finalu. Izvlacit ce se to.Sindikat12 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 09:52Ako se srbi ne plasiraju, moguci su protivnici u barazu?
Najbolje bi bilo da Ukraina direktno ode, i da umjesto njih Island upadne u baraz.
Izrael
BiH
Finska
Island
Finska zaostaje 4 poena za drugim mjestu, mislim da ce tesko otic direktno.
Kao sto si rekao ne bi valjalo da Izrael ode direktno jer su norvezani jaci od njih. Medjutim ako Norveska mlatne Spance veceras na domacem terenu idu 90% direktno na EP, u zadnjem kolu igraju sa Farskim oticima.
Je li 100% da finale igramo u gostima?
EURO 2024 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: EURO 2024 - Kvalifikacije
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jesu Portugalci svoj posao zavrsili, ali nisu Luksemburg i Slovacka. Znaci, nema teoretske sanse da mi dobijemo sve do kraja
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Španija ima utakmicu manje, trebaju im pobjede protiv Kipra i Gruzije u dva posljednja kola i sigurno su na EP bez obzira na večerašnji rezultat.Sindikat12 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 09:52
Medjutim ako Norveska mlatne Spance veceras na domacem terenu idu 90% direktno na EP, u zadnjem kolu igraju sa Farskim oticima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesu to krenule kalkulacije? U tome nam nema ravnih. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Upravu si haha, sa Farskim igraju prijateljskumuhovic je napisao/la: ↑15 okt 2023, 10:21Sindikat12 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 09:52
Medjutim ako Norveska mlatne Spance veceras na domacem terenu idu 90% direktno na EP, u zadnjem kolu igraju sa Farskim oticima.
sa Skotskom u gostima, no nebitno, tesko je da Norvezani prodju grupu, pratimo izrael da ne ode direkt..
- JohnCleese
- Kontakt:
Čitam postove od 9. oktobra prošle godine kad su se vršilo izvlačenje kvalofikacionih grupa za Euro 2024.
Koliko samo zelenih i naivnih upisa
Koliko samo zelenih i naivnih upisa

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pojedini su izjavili da će se "nadigravat" sa Portugalom,JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2023, 09:41Čitam postove od 9. oktobra prošle godine kad su se vršilo izvlačenje kvalofikacionih grupa za Euro 2024.
Koliko samo zelenih i naivnih upisa![]()
I da očekuju laganih 18-20 bodova.
Sjećam se posta kad je neki specijalac napisao, da ćemo u Brazilu lagano dogurati do polufinala.

Očekujem isto optimizam sad za baraž!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.