NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Sad lagana ostavka duvnjaka i da idemo s hajrom dalje rekao bih,vakat je 

da ima platu 5hiljada km napravit ce od ovih nasih manekena igracine
cuj strucnjaka oni znaju sta je namjesteno sta nije
cuj strucnjaka oni znaju sta je namjesteno sta nije
Zbog obaveza, utakmicu nisam gledo, samo sam vidio krajnji rezultat. Zanima me samo je li se igra ponovo svodila na napucavanje ka krilnim igracina, gdje obavezno trce nasa dva igraca umjesto jednog uz loptu, te neuigrani neprecizni i bezidejni centarsutevi? Ako nam se igra ponovo na to svodila, onda Duvnjak treba stati fino pred ogledalo, hraknut dobro u ogledalo i zapitat se je li to moj limit taktike i trenerski sposobnosti.
Je li nam se igra svodila "na krila", pitam ove sto su gledali?
Samo Boris Pavić može vratiti vjeru u ekipu i podići igru na viši nivo. Nije nikad izgubio na Bilinom polju, pa neće ni protiv Slobode. Pa onaj unešić dok je vodio nas je raznio na terenu, a oni su tada bili 4. rang u Hrvatskoj, a mi treći rang.
Čovjek ima uefa pro licencu i može biti dugoročno riješenje.
Ne može Baka biti trener jer i sad u ovim godinama on je bolji igrač i od Žune i Varde i Mehiča, isplatnije je čovjeka pitat da igra za Čelik umjesto ova tri nabrojana balvana! Flix imaš na yutubu tekmu al ne gledaj jer nemaš šta vidjet potrošit češ bezveze 90 minuta života na majmune!!!
::::SAMO ČELIK::::
nije blejk samo sto nikad nije izgubio nego sto je strucnjak u dvom poslu.nema kod njega podmetanja igraca,odma ide iz kluba kad mu se neko mjesa u posoBlake je napisao/la: ↑15 okt 2023, 11:16Samo Boris Pavić može vratiti vjeru u ekipu i podići igru na viši nivo. Nije nikad izgubio na Bilinom polju, pa neće ni protiv Slobode. Pa onaj unešić dok je vodio nas je raznio na terenu, a oni su tada bili 4. rang u Hrvatskoj, a mi treći rang.
- samoposteno
- Kontakt:
Nemas sta ni vidjet izgleda da je samo Durmo treniro jer da njega nije bilo bez 5-6 komada se nebi u Zenicu vratiliFliX je napisao/la: ↑15 okt 2023, 11:13Zbog obaveza, utakmicu nisam gledo, samo sam vidio krajnji rezultat. Zanima me samo je li se igra ponovo svodila na napucavanje ka krilnim igracina, gdje obavezno trce nasa dva igraca umjesto jednog uz loptu, te neuigrani neprecizni i bezidejni centarsutevi? Ako nam se igra ponovo na to svodila, onda Duvnjak treba stati fino pred ogledalo, hraknut dobro u ogledalo i zapitat se je li to moj limit taktike i trenerski sposobnosti.
100% tačnozamorano je napisao/la: ↑15 okt 2023, 11:17Ne može Baka biti trener jer i sad u ovim godinama on je bolji igrač i od Žune i Varde i Mehiča, isplatnije je čovjeka pitat da igra za Čelik umjesto ova tri nabrojana balvana! Flix imaš na yutubu tekmu al ne gledaj jer nemaš šta vidjet potrošit češ bezveze 90 minuta života na majmune!!!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
I dalje nikakvih desavanja.
Doduse sad ce objaviti fotogaleriju manekena..
Doduse sad ce objaviti fotogaleriju manekena..
Kakav je ovo cirkus majko draga. Blaž Slišković...
Molim vas napišite da se zajeb'vate da ljudi stvarno ne pomisle da ste ozbiljni.
Molim vas napišite da se zajeb'vate da ljudi stvarno ne pomisle da ste ozbiljni.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Gledam i ne vjerujem da su ozbiljni

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ljudi postavili sliku Pavica iz 2015 i loze raju, kome vi manipulirate
Ponosni smogovac!
Ovaj convicts najjaci, samo baca koske na forum za svadju i raspravu
Ponosni smogovac!
A ovo je baš postao cirkus Boga mi, Pasha će morat počet hladit na 10 dana ove indijance.
Nije ovo više stvar mišljenja nečijeg, ovo je baš šprdancija na forumu koja ljude tjera da više nikad ne uđu.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.