laudrop je napisao/la: ↑15 okt 2023, 13:06A ovo je baš postao cirkus Boga mi, Pasha će morat počet hladit na 10 dana ove indijance.
Nije ovo više stvar mišljenja nečijeg, ovo je baš šprdancija na forumu koja ljude tjera da više nikad ne uđu.

Moderator/ica: GracanicaAA
laudrop je napisao/la: ↑15 okt 2023, 13:06A ovo je baš postao cirkus Boga mi, Pasha će morat počet hladit na 10 dana ove indijance.
Nije ovo više stvar mišljenja nečijeg, ovo je baš šprdancija na forumu koja ljude tjera da više nikad ne uđu.
Boris je isporučivao rezultat dok je vodio klub sa tribine, dok ekipa nije imala plata po 3 mjeseca. U zdravoj i organizovanoj sredini, što je Čelik sada bi sigurno isporučio kvalitetan rezultat i bio dugoročno riješenje.zaim1945 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 13:13
"Komitet za hitnost nastavlja tamo gdje je stao bivši Upravni odbor našeg kluba. Sinoć su, nakon pobjede nad Veležom, dali otkaz jednom od rijetkih uposlenika kluba koji zaslužuje da bude na Bilinom polju. Boris Pavić, kojeg su Robijaši zavoljeli još u vrijeme kada je na terenima širom BiH igrao u crno-crvenom dresu je dobio otkaz nakon što se "usudio javno progovoriti" o stanju u kojem se nalazi Čelik danas. Borisu želimo puno sreće u daljnoj karijeri i nadamo se da ćemo ga ponovno vidjeti na Bilinom u skorašnjoj budućnosti." - UG ROBIJASI 01.10.2015.
Kada se trener promijeni, volja igrača se promijeni, žele se dokazati, više se trči, više se radi... To bi uvijek trebalo biti, ali kada se promijeni trener to je posebno. Trener je donio novi energiju, stil igre koji nam odgovara i slavili smo odmah 3:0. Bili smo efikasni, a nismo primili pogodak", priča Mujakić na početku razgovora za SportSport.ba.
podrska jeidno borisu pavicu da upali auto i krene vec sad za zenicu
Samo Duvnjak.
izgubio je ekipu,aladin 100 posto igro protiv duvnjaka jucerAllGunsBlazing je napisao/la: ↑15 okt 2023, 13:45Samo Duvnjak.
Cirkus ti je na terenu Boga mi i oni ti tjeraju ljude sa stadiona, a forum nije bitan.Nazivati nekoga indijancem što onako jednom spomene Baku gdje i on i svi znamo da je nerealno, ne ide.Ko snosi odgovornost za ovo?Ili se držimo toga da je nebitan sportski segment i čekamo objave manekena.laudrop je napisao/la: ↑15 okt 2023, 13:06A ovo je baš postao cirkus Boga mi, Pasha će morat počet hladit na 10 dana ove indijance.