NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

GusaR 1996
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96

Post Postao/la GusaR 1996 » 12 mar 2011, 20:53

nista od Premijer lige??
FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 12 mar 2011, 22:04

GusaR 1996 je napisao/la:nista od Premijer lige??
jedin ako se ne bih desilo kakvo cudo... aa sumnjam u to cudo :D
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 12 mar 2011, 22:47

neutralan__ je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:JEDINSTVO:KRAJINA 1:1

Jedinstvo zakazalo, bez ulozenog truda, bez ikakve motivacije, bez ikakve volje.
UZAS I SRAMOTA.
MISLIM DA JE OD DANAS PREMIJER LIGA OSTALA SAMO MISAONA IMENICA ZA BISCANE.

Krajini cestitam i Cazinjanima, jer su zasluzili pobjedu, jer su prikazali dopadljivu i pozrtvovanu igro. Od pocetka su znali sta hoce. Imali su bolje sanse,a ako im je neka utjeha JEDINSTVO JE DALO GOL IZ NEPOSTOJECEG PENALA i mozemo na kraju biti i zadovoljni bodom. Sutra kada bi se utakmica igrala u Cazinu strpali bi nam tricu ko iz sale.
joj bas mi je zao,volio bi da je Jedinstvo uslo,ali mislim da ce sada biti tesko prosuli ste 2 boda kod kuce
bio sam ja na tekmi penal je cist kao suza, prvi cist penal sviran za jedinstvo otkad ih pratim. Centarsut ili korner je bio nisam siguran, lopta ide na drugu stranu tada igrac jedinstva glavom udara loptu vracajuci je na prvu stativu ali je pritom pogodio odbrambenog igraca u ruku. ruka visoko u zraku ne prirodan polozaj tako da je zasluzen penal. Ostalo sve sto si rekao slazem se ali penal je bio.
BHF Bosanska Krajina!

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 12 mar 2011, 23:16

nisam nish htio komentarisati sto je Harmani stavio... ali eto imam tu potrebu da sad napisem nesh..
Krajina uopste nije bila bolja od Jedinstva.. bilo je 1:0 za Jedinstvo iz cistog penala ko suza! utakmica sama od sebe je bila tvrda i nije bilo puno prilika za obje strane,. u 85 minuti iz jedne kontre Krajina je izjednacila. onda su igraci Jedinstva napdali i pokusavali na sve strane ali nisu uspjeli da zabiju gol.. nazalost za nas Biscane izgubili smo vazne bodove kao kandidati za Premier Ligu! vidim ostali konkurenti uzimaju bodove na gostujucim utakmicama a mi uvijek izgubimo na strani osim jednog remija protiv Krajine u Cazinu i pobjede protiv Omladinca Mionice ..
Danas na utakmici protiv Krajine sam se stvarno nanervirao kao nikad do sad, bio sam ljut jer osjecam da smo se pozdravili sa Premier Ligom sad za sva vremena!,,. taman kad su se Biscani poceli vracati na tribinu mi danas prokockamo bodove!.. Sve dok je ona Uprava je u NK Jedinstvu bog nek nam je dragi u pomoci!
u meni jos uvijek postoji nada da ce ovo biti nasa sezona ali ta nada polako umire!
FORZA JEDINSTVO!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 mar 2011, 23:40

Volio bih da vi udjete u PL,al' ne ocekujte bodove u Kaknju sljedece sedmice :) razlog - VIDI TABELU :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 13 mar 2011, 00:21

Bihac-City-Boy je napisao/la:nisam nish htio komentarisati sto je Harmani stavio... ali eto imam tu potrebu da sad napisem nesh..
Krajina uopste nije bila bolja od Jedinstva.. bilo je 1:0 za Jedinstvo iz cistog penala ko suza! utakmica sama od sebe je bila tvrda i nije bilo puno prilika za obje strane,. u 85 minuti iz jedne kontre Krajina je izjednacila. onda su igraci Jedinstva napdali i pokusavali na sve strane ali nisu uspjeli da zabiju gol.. nazalost za nas Biscane izgubili smo vazne bodove kao kandidati za Premier Ligu! vidim ostali konkurenti uzimaju bodove na gostujucim utakmicama a mi uvijek izgubimo na strani osim jednog remija protiv Krajine u Cazinu i pobjede protiv Omladinca Mionice ..
Danas na utakmici protiv Krajine sam se stvarno nanervirao kao nikad do sad, bio sam ljut jer osjecam da smo se pozdravili sa Premier Ligom sad za sva vremena!,,. taman kad su se Biscani poceli vracati na tribinu mi danas prokockamo bodove!.. Sve dok je ona Uprava je u NK Jedinstvu bog nek nam je dragi u pomoci!
u meni jos uvijek postoji nada da ce ovo biti nasa sezona ali ta nada polako umire!
FORZA JEDINSTVO!!!
e to ti je problem sto neki ljudi nisu objektivni, ono sve sto je harmani rekao je tocno jos je covjek mogao dodati par stvari ali nije htio jer nije mogao. Zabili ste gol iz penala i imali jos 1-2 prilike i to slucajne(mislim na to da nije bila akcija nikakva) a krajina je imala samo 2 100% prilike i jos kad se doda da su gosti(znaci igrali su na kontre jer drugacije nisu mogli) dobro ste i prosli, ali ti ne mozes davati komentar o utakmici ako si bio s SN-om jer znam iz iskustva da se tako ne moze pratiti utakmica. Znao sam i otici na utakmicu ali kad bi dosao u bus tek onda saznam rezultat (nadam se da znas o cemu pricam). pozz
BHF Bosanska Krajina!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 13 mar 2011, 00:57

L' Imperator je napisao/la:Volio bih da vi udjete u PL,al' ne ocekujte bodove u Kaknju sljedece sedmice :) razlog - VIDI TABELU :mrgreen:
To je jasno ko dan da nema bodova. Bice dobro samo da izgubimo sa manjom razlikom. Jedinstvo je izgubilo sve sanse, dok Rudaru gori pod nogama, tako da ce Rudar biti mnogo vise motivisan,a bilo bi ruglo da Rudar ispadne iz ove lige, jer imaju ekipu koja godinama daje kakav-takav kvalitet ovoj nekvalitetnoj ligi. Misljenja sam da je Rudar davno trebao zaigrati u PL, no imaju slicne probleme kao i Jedinstvo. nema interesa za ulaganje, grad nece da stane ispred kluba, ne zele stabilnog premijerligasa itd... a onda osipaju bodove i profaju utakmice ako kome ustreba.
No bez obzira na sve ja ionako planiram doci na tu utakmicu iu hajke, a mozda se sta i digne u kaknju, ako nemate sta protiv :D
Kakve su Kakanjke? :) ;)
MENI MOJE, A VAMA VASE

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 mar 2011, 01:19

F.G.R. HARMANI je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Volio bih da vi udjete u PL,al' ne ocekujte bodove u Kaknju sljedece sedmice :) razlog - VIDI TABELU :mrgreen:
To je jasno ko dan da nema bodova. Bice dobro samo da izgubimo sa manjom razlikom. Jedinstvo je izgubilo sve sanse, dok Rudaru gori pod nogama, tako da ce Rudar biti mnogo vise motivisan,a bilo bi ruglo da Rudar ispadne iz ove lige, jer imaju ekipu koja godinama daje kakav-takav kvalitet ovoj nekvalitetnoj ligi. Misljenja sam da je Rudar davno trebao zaigrati u PL, no imaju slicne probleme kao i Jedinstvo. nema interesa za ulaganje, grad nece da stane ispred kluba, ne zele stabilnog premijerligasa itd... a onda osipaju bodove i profaju utakmice ako kome ustreba.
No bez obzira na sve ja ionako planiram doci na tu utakmicu iu hajke, a mozda se sta i digne u kaknju, ako nemate sta protiv :D
Kakve su Kakanjke? :) ;)
slazem se sa svim sto si napisao (:
aa normalno da ces doci :D hahah,a ako sta dignes bice mi drago k'o da sam i ja xD
Kakanjke: lijepe,zgodne,pametne,pomalo i ufurane xD ma et' ,prave Bosanke ;)
#samoRudar #zauvijek

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 13 mar 2011, 02:19

Bihac-City-Boy je napisao/la:nisam nish htio komentarisati sto je Harmani stavio... ali eto imam tu potrebu da sad napisem nesh..
FORZA JEDINSTVO!!!
Pricas gluposti. Krajina je imala tri stopostotne sanse, a vi osim penala niste imali nista, iako ste najavljivali da cete unistiti Krajinu! Cahtarevic vam je poklonio bod svojim dodavanjem protivnickom golmanu, a dvije stopostotne sanse Mirvica, takodjer vaseg, nisu iskoristene. Pitam se koliko bi vam Bekir Rekic naudio da je ostao u KRajini, mislim da bi krvnicki unistio Jedinstvo iz samo jedne te prilike!

Znaci - cetiri dobre sanse za Krajinu a vi niste imali nijednu, doduse jeste kad je onaj seljak sam izasao na golmana i prebacio one hodze preko puta, bas sam na tu zalost zaboravio! :lol:

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 13 mar 2011, 14:43

Brnjoo je napisao/la:
FORZA JEDINSTVO!!!
Pricas gluposti. Krajina je imala tri stopostotne sanse, a vi osim penala niste imali nista, iako ste najavljivali da cete unistiti Krajinu! Cahtarevic vam je poklonio bod svojim dodavanjem protivnickom golmanu, a dvije stopostotne sanse Mirvica, takodjer vaseg, nisu iskoristene. Pitam se koliko bi vam Bekir Rekic naudio da je ostao u KRajini, mislim da bi krvnicki unistio Jedinstvo iz samo jedne te prilike!

Znaci - cetiri dobre sanse za Krajinu a vi niste imali nijednu, doduse jeste kad je onaj seljak sam izasao na golmana i prebacio one hodze preko puta, bas sam na tu zalost zaboravio! :lol:
pricas gluposti momak... stvarno ako si bio na utakmici neznam u sta si ti gledao??

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 14 mar 2011, 13:23

Ne treba se trositi na nepotrebne rasprave. Ti znas kakav je problem u Jedinstvu, da je uprava takva kakva je, da nema ulaganja, da su gradske strukture nezainteresirane, da su klubu svi okrenuli ledja, da je infrastruktura stadiona sve gora i gora, nesportski zivot igraca i odnos prema klubu i navijacima itd... itd...

Da ne prozivam nikoga pojedinacno, ali sve su to cinjenice koje uticu na to da je PL i dalje samo misaona imenica. A pitanje je kada ce i hoce li ikako svanuti nogometu u Bihacu i US kantonu?

Ja licno i nemam nista protiv predsjednika Mulica toliko, naravno da svako ima greske u radu, ali kada su klubu svi okrenuli ledja, on je preuzeo u najtezim vremenima, i napravio klub koji je eto ove sezone imao kakve takve sanse za PL, za razliku od prosle sezone kada smo jedva izborili opstanak zahvaljujuci bodovima koje su nam dali Bosna i Krajisnik.
Mi dizemo glas protiv njega, ali ima li iko da ponudi bolju alternativu??
ja samo zamjeram upravi sto su olako pustili dava najbolja igraca Setu i Cakica te trenera Kljucanina koji je bio na dobrom putu. U najmanju ruku nelogican potez.

Ti moras znati za jak i stabilan klub moras uloziti odredjenu sumu, tj. imati financijsku podlogu a mi pare nemamo, odnosno ili nece niko, ili ne moze da ulozi u klub, zato i ne mozemo vise od ovoga na cemu smo.

Sto se tice utakmice s Krajinom, rezultat je namanje bitan, on je samo posljedica svih desavanja u klubu i oko njega. Nije strasno priznati da je neko bio bolji. Donekle ce mozda biti bolje kada zaigra Jugo.

STO SE TICE OVE SEZONE, ZA MENE JE OSTALO JOS SAMO GOSTOVANJE U KLADUSI, DA SE JOS JEDNOM ZESTOKO IZIVIM I IZBACIM SAV BIJES IZ SEBE, A SAMO BI CUDO MOGLO DA SE DESI PA DA UDJEMO U PL.
MENI MOJE, A VAMA VASE

decko007
Kontakt:

Post Postao/la decko007 » 14 mar 2011, 13:45

ekipa koja sigurno ostaje u ligi je Gradina..povoljan raspored, sledeće dvije tekme su kući, dvije pobjede za miran nastavak šampionata...

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 14 mar 2011, 22:36

eh to cekamo da u Kladusu odemo ... ja to jos jedino cekam jer su rekli pojedinci neke stvari,,. citiram "zaklacemo vas kad dodjete u Kladusu" .. ee pa da bas vidimo ko ce mene ili ijednog drugog Biscana zaklati ;)

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 14 mar 2011, 23:04

De organizirajte prevoz za kladušu nikad nisam išao na gostovanje osim u SA na play off jedinstva ali imam zelju da se izivim u kladuši naravno grlom ne divljanjem autonomašima ..

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 15 mar 2011, 10:12

dacco je napisao/la:De organizirajte prevoz za kladušu nikad nisam išao na gostovanje osim u SA na play off jedinstva ali imam zelju da se izivim u kladuši naravno grlom ne divljanjem autonomašima ..
ma bice to sve organizovano . nadam se da ce nas biti sto vise barem dva autobusa to je oko 80-100 ljudi hehe

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 16 mar 2011, 18:44

STO SE TICE OVE SEZONE, ZA MENE JE OSTALO JOS SAMO GOSTOVANJE U KLADUSI, DA SE JOS JEDNOM ZESTOKO IZIVIM I IZBACIM SAV BIJES IZ SEBE, A SAMO BI CUDO MOGLO DA SE DESI PA DA UDJEMO U PL.
Nemoj vikati!!! hehe, salim se naravno Bujrum vam svima. ;) ;) ;)

De ako bude kakav prevoz da idem i ja sa vama dole, jer sam u Bihacu trenutno. :D :D :D
BHF Bosanska Krajina!

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 16 mar 2011, 19:03

Bihac-City-Boy je napisao/la:
dacco je napisao/la:De organizirajte prevoz za kladušu nikad nisam išao na gostovanje osim u SA na play off jedinstva ali imam zelju da se izivim u kladuši naravno grlom ne divljanjem autonomašima ..
ma bice to sve organizovano . nadam se da ce nas biti sto vise barem dva autobusa to je oko 80-100 ljudi hehe
sretno vam
Zadnja izmjena: Baboon, dana/u 08 avg 2024, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
it's football day

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 16 mar 2011, 21:07

Ipak je dogovoreno da od organizovanog odlaska u Veliku Kladusu NEMA NISTA!.
Vrseni su intezivni dogovori, i pripreme, postojao je i scenarij za tu utakmicu, narocito nakon sto je pao trans Haharima, ali od toga nece biti nista.
U zadnjih nekoliko dana, nakon sto je gotovo izgubljena bitka za PL, jednoglasno je dogovoreno da se NK Jedinstvo vise nece bodriti niti pratiti, dok se jednostavno situacija u i oko kluba ne poboljsa, od strane udruzenja navijaca SN 96, odnosno ovo malo sto je ostalo od Sile Nebeske.
BOJKOT JE DO DALJNJEG, a i posjetioci ce sada izgubti interes za gledanost.

MI SMATRAMO DA JE JEDINSTVO KLUB KOJI UZIMAJUCI U OBZIR OKVIRE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE MORA IMATI STATUS PREMIJERLIGASA, I DA BIHAC KAO GRAD TO ZASLUZUJE.

Naravno bicemo i dalje uz klub i pratiti desavanja oko kluba ali sa jedne druge pozicije.

Sto se tice pojedinacnih odlasaka na utakmice i u privatnom aranzmanu, kako domace tako i gostujuce, to nas ne zanima.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Samit
Kontakt:

Post Postao/la Samit » 17 mar 2011, 17:07

Poštovani prijatelji navijači Jedinstva potrebna mi je pomoć. Već godinu dana sam u (ne)mogućoj misiji . pokušaju da na jedno mesto stavim sve završne tabele, svih fudbalskih. Nogometnih liga, po sezonama i rangovima takmičenja od 1920. do 1992.godine na prosotru od Triglava do Đevđelije. Kako samo deo toga izgleda možete pogledati i na Vremeplovu ligaških takmičenja na ovom istom forumu.

Molim one koji imaju bilo kakve završne tabele da mi pomognu. Potrebne su mi završne tabele liga u kojima je učestvovao Vaš klub, za period 1920 - 1992. Podatke (onaj ko ima) može postaviti na forumu - u vremeplovu ili mi poslati na emal. Ako je nekakva utjeha ne trebaju mi tablice Prve i Druge savezne lige / imam ih sve.

[email protected]

Može tipkano, može skenirano ili slikano iz monografija ili starih novina, odnosno biltena.

Ko je spreman da pomogne može me kontaktirati i privatnom porukom

Nadam se da ne tražim previše.

Hvala

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 apr 2011, 18:06

Jedinstvo - Gorazde 1:4 :shock:
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: tale07 i 6 gostiju.