BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Bukvalno, ali bukvalno jedini "otpor" i revolt koji pruzaju jeste kada izgube derbi. Dok god te utakmice oni dobijaju, moze lenta biti u duginom bojama, ne smeta nikome
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Da osvojite ligu prvaka opet ce biti cinjenica oteti stadion i ustaska proslost nema to veze sa Sanelom. Isto je da Izrael pobije sve Palestince opet bi bila cinjenica da su ih ovi primili dali im smjestaj a ovi ih prognali i pobiliDTzmu30 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 00:00Ako uzmemo Legiju doma, imali bismo realne šanse za europsko proljeće.Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:53Niti najveci optimisti nisu to mogli sanjati,bas neki dan mi u san dodje utakmica protiv Legije i da vodimo 1:0 a 89.min i u snu kontam jbt bit cemo prvi i nakon 3.kola.DTzmu30 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:51
Pustite bolan ove jeftine nacionalističke provokacije i ispade naših dobrih Bošnjaka.
Da se mi vratimo na temu, šta misliš koliko je "poznavaoca fudbala" u BiH vjerovalo da će HŠK Zrinjski nakon prva dva kola u UECL biti vodeći na ljestvici i da će imati dva kola zaredom igrače u prvih 11 UECL i da nas Villa neće napuniti do vrha na Villa Parku?![]()
![]()
![]()
Zamisli, HŠK Zrinjski prvi izborio skupine europe i prvi prezimi u toj istoj europi.
Šta misliš bi li Sanel prestao pisati o otetom stadionu?
![]()
Bogcin, Didodrag, Grubača, Hlepac, Klut, Linlil, Milac, Nespil, Prehten, Radača, Sandalj, Trtiša, Vitaca ...Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:51Mozes nam podariti imena neka od srednjovjekovnih bosnjana?Koja su bila imena tada najpoznatija?DaVinci je napisao/la: ↑14 okt 2023, 21:42Mi vjerujemo da smo mi svi potomci srednjovjekovnih Bosnjana koje su zavadili prvo Bosanski kraljevi, pa Osmanlije, pa onda Austrougari i naposlijetku su to sve iskoristili nase komsije i susjedi da nas dokrajce ...TheNoblesMo je napisao/la: ↑13 okt 2023, 18:28
Ne želim se svađati ni raspravljati, samo imam jedno pitanje. Je li vi koji ovo pišete stvarno vjerujete u to da mi nismo Hrvati, ili je samo provokacija? Ako je ovo drugo, sve 5, ali ako je prvo, trebali biste se zabrinuti.![]()
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Da dignemo glas protiv najbolje uprave u povijesti kluba i lige?nastrojeni21 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 14:07Ako vi vec to ne podrzavate, zasto ne dignete glas protiv uprave? Da se ne bi zamjerili gazdi ili?Grgurplinski je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:27Nemamo se šta brinuti, ne podržavamo nikoga, s tim da smo žestoko protiv terorizma, jer smo među prvima u Europi koji smo ga osjetili bombaškim napadom ispred PU Mostar. Politika nas ne zanima, svjetonazor nam je uvijek bio i bit će nacionalizam u pozitivnom smislu riječi. Nas isključivo zanima Zrinjski i yebe nam se za bliski,daleki i bilo koji drugi istok, koji inače gledamo s gađenjem.nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 11:56Ne zelim se raspravljati ali samo da pitam navijace trenutno najboljeg kluba nase domovine, koji je vas komentar na otvorenu podrsku vaseg kluba izraelu, jer ipak 30 godina furate nesto dijametralno suprotno od toga. Da li je to kriza identiteta u pitanju, nepostojanje dostojanstva i samopostovanja, pare od gazde ili nesto drugo? Trebali biste se zabrinuti.
Vi se ko fol sekirate za palestinu i izrael a penzija vam dedi 300 maraka, prvi komšija vam nema šta pojest. Internet revolucionari.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Nije mi jasno kako svi BiH mediji uspiju toliko pogrešnih članaka u vezi koeficijenta napisati. Evo još jedan od nedavno:
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-k ... ent/460055
Zar je toliko teško jednom pročitati pravila, koja se lako mogu naći na internetu? Zrinjski nije podebljao klupski koeficijent porazom od Aston Ville, za poraze se ne dobijaju bodovi. Nebitno izgubiš li od Vallette ili Reala, bude li rezultat 0-1 ili 0-9, primiš li gol u 2. ili 92. minuti.
Za svaku pobjedu u grupnoj fazi se dobijaju 2.000 boda, a za nerješeno 1.000, a za poraz se ne dobija ništa. S tim da je minimum koji se u grupnoj fazi KL može osvojiti 2.500. Dakle, ako ekipa osvoji manje od 2.500 bodova, piše joj se 2.500, ako osvoji više od toga, piše joj se onoliko koliko je osvojila.
To bi značilo da je Zrinjski do sada skupio 2.000 jer je pobijedio AZ. Ako izgubi sve preostale utakmice, osvojili smo 2.500 bodova i koeficijent za iduću sezonu nam je 9.000 (a ne 9.500 kako je napisao sportsport). Ako osvojimo makar još jedan bod u grupi, prelazimo minimum od 2.500, znači da ćemo sa svakim idućim bodom povećavati klupski koeficijent.
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-k ... ent/460055
Zar je toliko teško jednom pročitati pravila, koja se lako mogu naći na internetu? Zrinjski nije podebljao klupski koeficijent porazom od Aston Ville, za poraze se ne dobijaju bodovi. Nebitno izgubiš li od Vallette ili Reala, bude li rezultat 0-1 ili 0-9, primiš li gol u 2. ili 92. minuti.
Za svaku pobjedu u grupnoj fazi se dobijaju 2.000 boda, a za nerješeno 1.000, a za poraz se ne dobija ništa. S tim da je minimum koji se u grupnoj fazi KL može osvojiti 2.500. Dakle, ako ekipa osvoji manje od 2.500 bodova, piše joj se 2.500, ako osvoji više od toga, piše joj se onoliko koliko je osvojila.
To bi značilo da je Zrinjski do sada skupio 2.000 jer je pobijedio AZ. Ako izgubi sve preostale utakmice, osvojili smo 2.500 bodova i koeficijent za iduću sezonu nam je 9.000 (a ne 9.500 kako je napisao sportsport). Ako osvojimo makar još jedan bod u grupi, prelazimo minimum od 2.500, znači da ćemo sa svakim idućim bodom povećavati klupski koeficijent.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Imena su ti bitna ko transu ku rac.Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:51Mozes nam podariti imena neka od srednjovjekovnih bosnjana?Koja su bila imena tada najpoznatija?DaVinci je napisao/la: ↑14 okt 2023, 21:42Mi vjerujemo da smo mi svi potomci srednjovjekovnih Bosnjana koje su zavadili prvo Bosanski kraljevi, pa Osmanlije, pa onda Austrougari i naposlijetku su to sve iskoristili nase komsije i susjedi da nas dokrajce ...TheNoblesMo je napisao/la: ↑13 okt 2023, 18:28
Ne želim se svađati ni raspravljati, samo imam jedno pitanje. Je li vi koji ovo pišete stvarno vjerujete u to da mi nismo Hrvati, ili je samo provokacija? Ako je ovo drugo, sve 5, ali ako je prvo, trebali biste se zabrinuti.![]()
Ti po istoku imas Ahmeda koji je pravoslavac, i po zapadu Smitha koji je musliman. Samo jos zatucana ostavstina neonacista gleda kako se ko zove.
Za onog gore debila koji kaze da je stariji od Bosnjaka kao nacije,evo vidis savrsen primjer nacije i imena,pripadnosti jednom narodu..Tvrtko se zvao, a sebe nazivao Bosnjaninom.i kraljem Bosanskim. Sram ga bilo.
-
- Kontakt:
Jedva čekam sutra da se odvojimo na vrhu tabele.
Dobro jutro, danas igra osmerostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sretno.
Ova danas je najvažnija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hvala

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Naprijed Legia!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta navijači Zrinjskog očekuju večeras? Legia je jača ekipa na papiru ali su totalno van forme, vidim da imaju 4 poraza zaredom (3 liga, 1 ecl) uz gol razliku 1:9.
Zrinjski je u dosta dobroj formi na oba fronta i mislim da se mogu nadati pozitivnom rezultatu.
Zrinjski je u dosta dobroj formi na oba fronta i mislim da se mogu nadati pozitivnom rezultatu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zrinjski je ulaskom u grupe odradio svoje,a sa prva dva kola napravio senzaciju,ali nije duzan vise nista uradit ove godine,a ako bilo sta uradimo dobro uradimo.
Mozda taj jedan bod jos da uzmemo radi tih koficijenata.
Mozda taj jedan bod jos da uzmemo radi tih koficijenata.
Da li će Zrinjski uspjeti rasprodati full kapacitet od 4500 ulaznica za večerasnju utakmicu protiv Legije ili će mladež HDZ dijeliti gratis ulaznice po studentskim domovima kao pred gostovanje u Zenicu na finale Kupa?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dolaze li one ćelave nabildane budale od Legijinih huligana u Mostar?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nece ih biti, dobila Legia kaznu. 1 gostujuca utakmica bez njihovih navijaca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Šteta, malo da ih polomimo jer nismo mi Sarajevo da nam se poljaci kyrce po gradu
MOCTAP У СРЦУ
-
- Kontakt:
Dzaba ulozeni milioni… opet najdalje gostovanje vam je doboj
MOCTAP У СРЦУ
Vogosca ne pripada gradu vec kantonu
I to dosli su 4 ujutru
Poslije su im pitari glave porazbijali na Bascarsiji
Nisu znali gdje da bjeze
I Boga mi bili su i na Grbavici vise njih
Ali su dosli u prijateljski nastrojeni i svu noc cu cugali s manijacima
Cak u vise navrata je dokazilo par navijaca Lecha
Tako je i arkan govorio dok nije doso pa je bjezo i ostavio delije koje su fasovale ispred holiday ina
Moj brat razbio jednom glavu od vrata na ulazu u metalsku
Ako ko misli da se moze kurciti po Sarajevu bujrum svi
A Zrinji sretno da ih poderu i da nam svima ucine dobro
Nek prodju u osminu finala ko prvolasirani
I to dosli su 4 ujutru
Poslije su im pitari glave porazbijali na Bascarsiji
Nisu znali gdje da bjeze
I Boga mi bili su i na Grbavici vise njih
Ali su dosli u prijateljski nastrojeni i svu noc cu cugali s manijacima
Cak u vise navrata je dokazilo par navijaca Lecha
Tako je i arkan govorio dok nije doso pa je bjezo i ostavio delije koje su fasovale ispred holiday ina
Moj brat razbio jednom glavu od vrata na ulazu u metalsku
Ako ko misli da se moze kurciti po Sarajevu bujrum svi
A Zrinji sretno da ih poderu i da nam svima ucine dobro
Nek prodju u osminu finala ko prvolasirani
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Bili smo i mi totalno van forme prije utakmice s AZ-om, a AZ u ligi imao sve pobjede, pa ih dobijemo.MortemHz je napisao/la: ↑26 okt 2023, 11:24Šta navijači Zrinjskog očekuju večeras? Legia je jača ekipa na papiru ali su totalno van forme, vidim da imaju 4 poraza zaredom (3 liga, 1 ecl) uz gol razliku 1:9.
Na papiru je ovo najmanje teška utakmica od svih u grupi. Nadamo se bodovima, to bi nam jako puno značilo za koeficijent. Ako i izgubimo, nećemo biti puno razočarani, mi smo svoje odradili, sve ostalo je bonus.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.