Bahati, bahati željkan
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ZhuzhiJelinek
- Kontakt:
Sleti čovjek na aerodrom i ganjaju ga nekakvi Iranci s tepisima,onda ga odvedu u černobil među one dimnjake da odigra lopte.Ja kasabe...
Žuži se potuži
-
- Kontakt:
Kakve to veze ima? Derbi je derbi, i nelogicno je da ga sudi Hrvat iz Mostara, pogotovo u utakmici koja ima i neki nacionalni naboj.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:16Daj boze da sudi Bandic. To je jedini nacin da padne masinerija iz vrapcica.
Dan te **** pobjedjuje se Alkmaar, s Villom se gonjamo 90minuta u gostima, al protiv veleza nam treba Bandic![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- tutankamon1905
- Kontakt:
Aha napredujemo, sad nije vise samo mostarac sa zapadne strane nego hrvat iz mostara. Zar postoji to?19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:55Kakve to veze ima? Derbi je derbi, i nelogicno je da ga sudi Hrvat iz Mostara, pogotovo u utakmici koja ima i neki nacionalni naboj.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:16Daj boze da sudi Bandic. To je jedini nacin da padne masinerija iz vrapcica.
Dan te **** pobjedjuje se Alkmaar, s Villom se gonjamo 90minuta u gostima, al protiv veleza nam treba Bandic![]()
-
- Kontakt:
Pa kad moze biti hrvatski sportski klub iz Mostara, sto ne bi Hrvat iz Mostara bio?tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 19:02Aha napredujemo, sad nije vise samo mostarac sa zapadne strane nego hrvat iz mostara. Zar postoji to?19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:55Kakve to veze ima? Derbi je derbi, i nelogicno je da ga sudi Hrvat iz Mostara, pogotovo u utakmici koja ima i neki nacionalni naboj.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:16Daj boze da sudi Bandic. To je jedini nacin da padne masinerija iz vrapcica.
Jesi ti Bosnjak katolik ili Hrvat? Nemojmo umotavati stvari u celofan, nema logike da Antoni sudi mostarski derbi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Odvedemo ga kod sekice tiZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:51Sleti čovjek na aerodrom i ganjaju ga nekakvi Iranci s tepisima,onda ga odvedu u černobil među one dimnjake da odigra lopte.Ja kasabe...
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
vendeta direktno u glavu, eto onda obrisete hrvatski iz imena i moze Antoni sudit kao Mostarac 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Zuzi posaugaj mi ga maloZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:51Sleti čovjek na aerodrom i ganjaju ga nekakvi Iranci s tepisima,onda ga odvedu u černobil među one dimnjake da odigra lopte.Ja kasabe...
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- ZhuzhiJelinek
- Kontakt:
A evo i kasabljana.Jestel docekali Ronalda,jel bilo bayramluka,bankice?
Žuži se potuži
prepjenićeš ušljoZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑15 okt 2023, 19:43A evo i kasabljana.Jestel docekali Ronalda,jel bilo bayramluka,bankice?
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Jbt ovi su ladno napravili vijest od ovog snimka starog godinu i po dana poslije moje objave.Suvorov je napisao/la: ↑15 okt 2023, 15:52OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 15:34Trasu pobjedimo Portugal, Slovacka kiksa protiv Luksemburga i sve je u nasim rukamaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 okt 2023, 15:27Steta je da se ne plasiramo na Euro u svabiji![]()
Kako bi ove nase grupe zajedno sa probranim Fanatikosima isterorizirali ostatak evrope![]()
A i ima meni se cini onaj baraz sljedece godine
![]()

Kakvo dno novinarstva. Alo Ganibegovicu hocu procenat od klikova.

https://sportsport.ba/fudbal/ognjen-vra ... sna/460691
- Shategabri
- Kontakt:
Šta tebe boli q hoćemo li se plasirati? Odyebaus i ti i Karleušin mali.
Koševo Zapad
Docekali smo ti mater s puno ljubavi.ZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑15 okt 2023, 19:43A evo i kasabljana.Jestel docekali Ronalda,jel bilo bayramluka,bankice?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
TM i RA odlicne brojke
Bravo i Fukare
Savez napolje zajedno sa vicom

Savez napolje zajedno sa vicom
Kamaga11 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 20:33Docekali smo ti mater s puno ljubavi.ZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑15 okt 2023, 19:43A evo i kasabljana.Jestel docekali Ronalda,jel bilo bayramluka,bankice?

Gdje li je Virtoni, pa bar da prokomentarise kako se moze kad protivnika ne gura sudija ili da nam razbaci kako je Basic ubo dobitnu formaciju... 

Sampionska krece plava pruga

PLAVI PROTUTNJALI FOJNICOM
Busovaco otvaraj kapije, ti si sljedeća!
Busovaco otvaraj kapije, ti si sljedeća!
NEMA NAZAD
- ZhuzhiJelinek
- Kontakt:
Bravo zmajoljiljaniBiH nakon drame savladala Njemačku i 11. put postala prvak Evrope u sjedećoj odbojci

Žuži se potuži
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Combattente87, Google [Bot], Hajdeee, held9, mma_hz, OldTownDistrict i 33 gosta.