Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Mandrax, fali ti "staff", stručni štab...

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
RosemandraX je napisao/la:Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over?
Dernek je neki večeras u Čikagu, u dvorani će biti i Džordan, pa će se malo Derik kur.čiti pred legendom
Čikago hendikep je isto sigurica
FORZA MARŠAL !!!
el' ne'a veze tebra, ćukn'o sam 10 875 KM na ovom gore listiću, nadam se da si vidio, tako da me ovo i ne zanima, šugava ValenciaMinistaR je napisao/la:Mandrax, fali ti "staff", stručni štab...![]()
![]()
Haj ne furaj raju. Pogotovo ne mene koji ulozim cener da dobijem cener i po.mandraX je napisao/la:el' ne'a veze tebra, ćukn'o sam 10 875 KM na ovom gore listiću, nadam se da si vidio, tako da me ovo i ne zanima, šugava ValenciaMinistaR je napisao/la:Mandrax, fali ti "staff", stručni štab...![]()
![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mozda ga trema opali, pa ne da nijedanhodža je napisao/la:RosemandraX je napisao/la:Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over?![]()
Dernek je neki večeras u Čikagu, u dvorani će biti i Džordan, pa će se malo Derik kur.čiti pred legendom![]()
Čikago hendikep je isto sigurica
Za zivot cijeli!
http://img34.imageshack.us/i/47953650.png/
eh evo i slika, jer vidim pocele su sprdancije na moj racun
eh evo i slika, jer vidim pocele su sprdancije na moj racun
jasko_juve je napisao/la:nema nista gore kad crkne sijalica i ne vidis ni jesil dobio..puuu ebem ti nesrecu..al opet svaka cast,ja sam danas dobio oko 500.000 KM al necu da se hvalim..sve je to sica..mandraX je napisao/la:K'lauten - Freiburg r2:1 6.00![]()
Schalke - Frankfurt r2:1 6.00![]()
Werder - M'gladbach r1:1 6.00![]()
Hoffenheim - Dortmund X/1 9.50![]()
Zaragoza - Valencia 1/1 5.30trenutno 4-0
Dobitak: 10875 KM![]()
Napokon!
P.S. Nemogu uslikati, nemam blic-a, a mrak u sobi
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Aaaa igro sam Murray H2 6,5, glupan izgubi prvi set jest da sad imam hendikep 7,5 al bojim se da ne podivlja i sasije ovog levata, a tiket se pravo zakuvo za 310 km
Ispravka odma brejk mogo bi ovo Skot i izgubiti
Ispravka odma brejk mogo bi ovo Skot i izgubiti

Za veceras od NBA lige:
Dallas-Lakers 2
Chicago-Utah h1
Houston-Spurs 2
Denver-Detroit 1
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOO..
Napokon, sinoc (petak) odigram tiket u pola 11 pred zatvaranje, i nisam ga ni gledao do sada.. Kad ono gle, prosao..
116 KM na 2,6 uplatu.. Odlicno, a da ne moze bolje.. Taman su me pokrili jer me nigdje nije bilo.. Sad opet i za live-a imam..
Napokon, sinoc (petak) odigram tiket u pola 11 pred zatvaranje, i nisam ga ni gledao do sada.. Kad ono gle, prosao..
116 KM na 2,6 uplatu.. Odlicno, a da ne moze bolje.. Taman su me pokrili jer me nigdje nije bilo.. Sad opet i za live-a imam..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Chicago-Utah(+10,5)...H1
Washington-LA Clippers...1.pol 2
Milwaukee-Philadelphia...1.pol 2
B.Griffin...Preko 22,5
kvota : 13,01

Washington-LA Clippers...1.pol 2
Milwaukee-Philadelphia...1.pol 2
B.Griffin...Preko 22,5
kvota : 13,01
FORZA MARŠAL !!!
Evo večernji što sam prošao.
http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...
Ima i jedan iz Bet - live kladionice, dobitak dvije stoje ostali Almagro i Simon.
http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...
Ima i jedan iz Bet - live kladionice, dobitak dvije stoje ostali Almagro i Simon.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:

Uploaded with ImageShack.us
i da ovom prilikom spomenem najmilije kohlschreiberu, go.vno jedno svabsko
Za zivot cijeli!
mandraX je napisao/la:'ebiga Mulder, uništi ovaj BaghdatisaBegonja je napisao/la:Almagro će dobiti Russela, Bagdhatis je predao zadnja dva meča, a Devvarman ušao u neku čudnu formu, biće to zajeban meč. A en vidim razlog da igraš protiv Karlovića po tako maloj kvoti, kad na njegovim mečevima jedna lopta odluči pobjednika.Mulder je napisao/la:Trebaju mi tenis eksperti, cekam za lovu:
Baghdatis- Devvarman 1 1.40
Ferrer- Karlovic 1 1.25
Almagro- Russell 1 1.30
Ajde Weder, konkretizujte se!![]()
P.S. Jel ovo u mene pokvaren txt, ili zaista Juventus vodi 0-2?![]()
![]()
Nevjerovatan dan, osim na Baghdatisu, padam na jednom tiketu Werder 3+, a na drugom Werder 1... Kod 1:0 imali precku, stativu, i jos 3 mega prilike... I ajde, pomirim se sa padom na ovom zbroju, kad 1:1... Game over! Ovaj retardirani kipranin se potrudio da ne dobijem ni marke danas!! Juve podbacio, tu nema iznenadjenja!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Ne znam jesi li upratio, ali Karlović je pomeo Ferrera.
Mainz daje go
Stuttgart daje go
Roma daje go
Fiorentina daje go
Udineze daje go
Palermo daje go
Napoli daje go
Osasuna daje go
Sociedad daje go
Monaco daje go
Austria daje go
Young Boys daje go
Willem II daje go
Brondby daje go
sutra opet opalit po golovima pa sta bude
Stuttgart daje go
Roma daje go
Fiorentina daje go
Udineze daje go
Palermo daje go
Napoli daje go
Osasuna daje go
Sociedad daje go
Monaco daje go
Austria daje go
Young Boys daje go
Willem II daje go
Brondby daje go
sutra opet opalit po golovima pa sta bude
Begonja je napisao/la:Ne znam jesi li upratio, ali Karlović je pomeo Ferrera.
Vjeruj da nisam, bio vani, prek'o moba vidio da je Baghdatis izgubio i nisam vise nista pratio... Posvetio se pivi!
Daj koji savjet za tenis ako si gledao za sutra ponudu, nesto sigurno, da pojacam kvotu...
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Mulder je napisao/la:Begonja je napisao/la:Ne znam jesi li upratio, ali Karlović je pomeo Ferrera.
Vjeruj da nisam, bio vani, prek'o moba vidio da je Baghdatis izgubio i nisam vise nista pratio... Posvetio se pivi!![]()
![]()
![]()
Ajd, dobro je, lakse podnijet kad na 2 padnes!
Daj koji savjet za tenis ako si gledao za sutra ponudu, nesto sigurno, da pojacam kvotu...
ne da ga je pomeo ubio ga
97% osvojenih poena na drugi servis cini mi se...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja cijeli dan trubima da se Delića mora igrati po kvoti 2.20. A od manjih kvota Gasquet @1.30, Roddick @ 1.15 i Raonić @1.50. Pogotovo izglednim se čini Raonić.Mulder je napisao/la:Begonja je napisao/la:Ne znam jesi li upratio, ali Karlović je pomeo Ferrera.
Vjeruj da nisam, bio vani, prek'o moba vidio da je Baghdatis izgubio i nisam vise nista pratio... Posvetio se pivi!![]()
![]()
![]()
Ajd, dobro je, lakse podnijet kad na 2 padnes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.