Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zamisli biti ovoliko napaćen i opsjednut...
-
- Kontakt:
Ako vam je trebao protiv Posusja kuci i protiv Sarajeva, zašto nebi opet trebao ? Šta misliš radi Alkmaara ste ne pobijedIvi ? Pitaj to Posušje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:16Daj boze da sudi Bandic. To je jedini nacin da padne masinerija iz vrapcica.
Dan te **** pobjedjuje se Alkmaar, s Villom se gonjamo 90minuta u gostima, al protiv veleza nam treba Bandic![]()
Svi znamo zašto se taj Bot uzima kod sudjenja
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne, ne mislim da smo nepobjedivi. Naprotiv.opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:33Ako vam je trebao protiv Posusja kuci i protiv Sarajeva, zašto nebi opet trebao ? Šta misliš radi Alkmaara ste ne pobijedIvi ? Pitaj to Posušje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:16Daj boze da sudi Bandic. To je jedini nacin da padne masinerija iz vrapcica.
Dan te **** pobjedjuje se Alkmaar, s Villom se gonjamo 90minuta u gostima, al protiv veleza nam treba Bandic![]()
Svi znamo zašto se taj Bot uzima kod sudjenja
Smatram li da ste smjesni, a u isto vrijeme i u neku ruku jadni sa pricom o sudijama 3 dana prije utakmice..da, smatram
Haj uvalite 7 Zvijezdi ako smijete. Lahko se na Fojnici iživljavati.
Jes se Jelenko raspisao otkako su njegovi klepili ustase u gostima.
- TurkishAirlines
Zasto sad ne pisete o zelji, zeljo vam usta zacepio pobjedom.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
6210 stranica o želji, željo all aboutTurkishAirlines je napisao/la: ↑15 okt 2023, 22:19Zasto sad ne pisete o zelji, zeljo vam usta zacepio pobjedom.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- morsecode
- Kontakt:
Kakav si ti avlijski glupanZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:10Bravo zmajoljiljaniBiH nakon drame savladala Njemačku i 11. put postala prvak Evrope u sjedećoj odbojci![]()
"To je jednostavno SARAJEVO"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo mu uđeš u postove i vidiš i sam kakav je bolesnik, ne moraš više ništa, samo ignoremorsecode je napisao/la: ↑15 okt 2023, 22:50Kakav si ti avlijski glupanZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:10Bravo zmajoljiljaniBiH nakon drame savladala Njemačku i 11. put postala prvak Evrope u sjedećoj odbojci![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
pitao te vendeta nesto

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
-
A, kada fasujes 7+1, e, to je vec level pro...
- tutankamon1905
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 19:04Pa kad moze biti hrvatski sportski klub iz Mostara, sto ne bi Hrvat iz Mostara bio?tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 19:02Aha napredujemo, sad nije vise samo mostarac sa zapadne strane nego hrvat iz mostara. Zar postoji to?19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:55
Kakve to veze ima? Derbi je derbi, i nelogicno je da ga sudi Hrvat iz Mostara, pogotovo u utakmici koja ima i neki nacionalni naboj.
Jesi ti Bosnjak katolik ili Hrvat? Nemojmo umotavati stvari u celofan, nema logike da Antoni sudi mostarski derbi
To sam napisao bas zato zbog vasih izjava: ne postoje hrvati iz mostara nego bosnjaci katolici.
Pitam onda otkud sad odjednom bandic hrvat iz mostara?
Znaci umotavamo kako kome odgovara u danom trenutku.
I da, ja sam hrvat iz mostara, za bandica ne znam. Kruh zaradjujem u svabiji, volim hrvatsku i hercegovinu, a uz to postujem i BiH kao drzavu koliko je god to moguce iako mi je probaju ogadit na sve moguce nacine
-
- Kontakt:
Probaj covjek biti. Da si, razumio bi koliko je u sustini nebitno ko si i sta si. Zaboli nas qrac koga volis i koga postujes. Tako su te nasadili, nema potrebe da objasnjavas nesto sto je normalnim ljudima koji ne zive na ovim prostorima nemoguce objasniti. Ako te pusti to, budi marsovac kasnije. Slobodne zemlje. I ona gdje si rodjen i ona koja te trenutno trpi.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 23:5519vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 19:04Pa kad moze biti hrvatski sportski klub iz Mostara, sto ne bi Hrvat iz Mostara bio?tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 19:02
Aha napredujemo, sad nije vise samo mostarac sa zapadne strane nego hrvat iz mostara. Zar postoji to?
Jesi ti Bosnjak katolik ili Hrvat? Nemojmo umotavati stvari u celofan, nema logike da Antoni sudi mostarski derbiTo sam napisao bas zato zbog vasih izjava: ne postoje hrvati iz mostara nego bosnjaci katolici.
Pitam onda otkud sad odjednom bandic hrvat iz mostara?
Znaci umotavamo kako kome odgovara u danom trenutku.
I da, ja sam hrvat iz mostara, za bandica ne znam. Kruh zaradjujem u svabiji, volim hrvatsku i hercegovinu, a uz to postujem i BiH kao drzavu koliko je god to moguce iako mi je probaju ogadit na sve moguce nacine
Pa primili ste od Litexa nije tako teško izgleda i btw. Ne SeriParomlinac je napisao/la: ↑15 okt 2023, 23:45Mislis, da ih " Atalantiramo " ? Volio bih, ali, tesko...Na danasnjem vaktu, samo se rijetki mogu pohvaliti da popiju 7 komada, a ne igraju u kantonalnoj.
Pa to, zapravo, treba pitati Bošnjake Bosne i Hercegovine.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 19:04Pa kad moze biti hrvatski sportski klub iz Mostara, sto ne bi Hrvat iz Mostara bio?tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 19:02Aha napredujemo, sad nije vise samo mostarac sa zapadne strane nego hrvat iz mostara. Zar postoji to?19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 18:55
Kakve to veze ima? Derbi je derbi, i nelogicno je da ga sudi Hrvat iz Mostara, pogotovo u utakmici koja ima i neki nacionalni naboj.
Jesi ti Bosnjak katolik ili Hrvat? Nemojmo umotavati stvari u celofan, nema logike da Antoni sudi mostarski derbi
Za njih su hrvati koji žive u Bosni i Hercegovini čas bosanci katolici, čas bošnjaci katolici, čas bosnijaci katoličke vjeroispovijesti, iznimo rijetko i hrvati.
Vjerojatno će sutra biti neka novostvorena nacija katoličke vjeroispovjesti.
Kada HŠK Zrinjski igra u europi, onda je to bosanski klub, a nije hrvatski.
Kada Antoni Bandić treba suditi mostarski derbi, onda je on Hrvat iz Zapadnog Mostara, a nije bosnijak katolik, bošnjak katolik ili šta već.
Dogovorite se već jednom i zauzmite stav!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Znaci, mi smo krivi sto vi delegirate svog sudiju za derbi?
Izvinjavamo se stvarno 
Ne drzi vam momci ova politicka prica vode. Evo reci cemo da je Bandic Marsovac, derbi ne moze suditi sudija koji vam je poklonio titulu i dobio godinu suspenzije za to, koji vam je delegiran ove godine vec 7 puta. Odnosno moze, jer sta ako Velez dobije pred Legiju, postrojavanje opet ...

Ne drzi vam momci ova politicka prica vode. Evo reci cemo da je Bandic Marsovac, derbi ne moze suditi sudija koji vam je poklonio titulu i dobio godinu suspenzije za to, koji vam je delegiran ove godine vec 7 puta. Odnosno moze, jer sta ako Velez dobije pred Legiju, postrojavanje opet ...
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Tko i gdje je to napisao?killafrommanilla je napisao/la: ↑16 okt 2023, 08:13Znaci, mi smo krivi sto vi delegirate svog sudiju za derbi?Izvinjavamo se stvarno
Po pitanju sudca Bandića sam ti već napisao svoj osobni stav. Valjda ne trebam dva puta pisati.
Vi već tri dana pred derbi tražite alibij. Pa mi onda ti napišeš kao eto vi nemate strah, nikad niste dobili Zrinjski Pod BB, al eto po zakonu velikih brojeva Zrinjski mora jednog dana i izgubiti od Veleža Pod BB, pa vam nije jasno zašto mi sami sebi delegiramo hrvata iz Gruda koji zapravo živi u Mostaru i ispija kavice sa igračima Zrinjskog.
Jest, strah nas je nogometno jakog i financijski siromašnog Veleža, treba nam hrvat iz zapadnog Mostara Bandić da ne izgubimo, jer u nedjelju idemo u Banja Luku i očekujemo arbitražu Ace, a u srijedu nam dolazi Legija. Treba prodati 500 ulaznica.

...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
nije on pratio fudbal kad se tad igralo i ne zna hudo dijete.Stroj1946 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 06:32Pa primili ste od Litexa nije tako teško izgleda i btw. Ne SeriParomlinac je napisao/la: ↑15 okt 2023, 23:45Mislis, da ih " Atalantiramo " ? Volio bih, ali, tesko...Na danasnjem vaktu, samo se rijetki mogu pohvaliti da popiju 7 komada, a ne igraju u kantonalnoj.
to ti je dokaz ko sve pise ovdje i onda dodje pitar sa 2,3 posta napise im historiju i sve ih razjebbe a oni ne znaju sta ce pa krenu psovati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.