Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Scholl
Kontakt:

Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)

Post Postao/la Scholl » 16 okt 2023, 10:57

StevieG8 je napisao/la:
16 okt 2023, 10:47
Ne razumijem vise ni koja je poenta tolikog natezanja oko zastave s ljiljanima, sta se nosenjem te zastave uopste postize? Kad god je vidim samo me podsjeti na jednu drugaciju BiH s idejom koja je zgazena prvo nasiljem a kasnije dodatno utabana politickim procesima.
Sta se uopste dokazuje s njom, da imamo historiju koja seze do srednjeg vijeka? Konstantno se trudimo svima dokazati da imamo neku historiju vrtimo se u krug oko glupih tema a ovamo u sadasnjosti tonemo, za buducnost niko vise i ne brine.
Na sve to najvece fetisiziranje ljiljana sam vidio kod ljudi iz dijaspore, to je nekakav must have cim se ode vani, daj ljiljan kajlu daj ljiljan sticker na auto ljiljan zastavu da se moze ogrnut za bajram i slikat prije odlaska na posao :crazy: uzas.
nemoj ti više pisati Bgt

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 okt 2023, 10:58

Napoleon1921 je napisao/la:
16 okt 2023, 10:51
Sveti je napisao/la:
Nemam ja pojma o cemu pricas buraz, kakvih 10,20%
Upravo, nemas pojma o cemu pricas zato i imas takav stav, al nejse :bih:
Pa de mi reci, evo pitam te, jer zivo me zanima kakve veze ima dodik i tih 20% sa reprezentacijom bih
naprijed rejal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2023, 11:02

Sveti je napisao/la:
16 okt 2023, 10:16
Arvid je napisao/la:
16 okt 2023, 10:12
Ma glupi ljudi ko qrac. Ta se šuplja o ljiljanima vrti kako je Vico stigao u savez pa ja koliko vidim na svakoj utakmici su prisutni.
Pa spinovi. Vidis koliko se sda botova sa brojevima u imenima nakotilo na forumu i bukvalno svi istu mantru imaju
Ja mjesecima upozoravam na zelene koji su se odjednom aktivirali oko reprezentacije. Vidjeli su dobru priliku da "brane Bosnu i Bošnjake" i polako ubacuju Trojku u tu priču. Vremenom će se to intenzivirati. Još uvijek ne mogu u napad punim gasom jer na kraju krajeva njihovi ljudi su u Savezu, skoro svaki Delegat i član IO dolazi iz njihove stranke, ali oni igraju na kartu neznanja i plitkog mozga njihovih pristalica, a ta karta uvijek prolazi.

Večeras ćemo vidjeti na desetine zastava sa ljiljanima, pa im onda valja tražiti novi spin.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 16 okt 2023, 11:02

Sveti je napisao/la:
16 okt 2023, 10:58
Pa de mi reci, evo pitam te, jer zivo me zanima kakve veze ima dodik i tih 20% sa reprezentacijom bih
slika

:mrgreen:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 okt 2023, 11:03

CAGarfia je napisao/la:
16 okt 2023, 11:02
Sveti je napisao/la:
slika

:mrgreen:
Cuj ne bi dosao da nije Vice :rol: :rol:
Pa nije ga Vico doveo u Zenicu. Kakva glupaca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2023, 11:04

Znači Ronaldo ne bi igrao za Portugal da Vico nije na čelu saveza a Savo selektor. :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 okt 2023, 11:05

Ona misli da je ovo prijateljska utakmica. :rol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 okt 2023, 11:06

Kakav retard od zene sve ti yebem :rol:
naprijed rejal

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 16 okt 2023, 11:06

Sveti je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
Nemam ja pojma o cemu pricas buraz, kakvih 10,20%
Evo slikovito

Srpska i Hrvatska mantra...trazi ti pola kuce da je prepise na sebe ti poludis tamo vamo i ti mu na kraju das sva prava na wc da se smiri...eto ga za godinu s istim ciljem ti mu onda das spajz kao wc....nakon 20 godina on ima sva prava na pola kuce i kaze sad mi svakako ni ne trebas ovo je moje i odo sa tim, a vidjecu da za 10 godina dodje i po to tvoje sto imas...

A to si ga na prvi zahtjev trebo poslat u pm i sprijecit bilo kakve dalje uslove..to nikom nista

Ljudi u savezu doslovno pustaju probne balone jer je to nesto gdje mogu dobro opipat puls mase i iste stvari ursditi i na poltickom planu...ako ti to ne vidis jbg nez sta da ti kazem, nemoj samo sutra da bude "niko mi nije reko niko me nije prirpemio"....cak i kad "znate" zabijate glavu u pijesak praveci se da se nista ne dasava...i onda dodje djavo po svoje...a ti nespreman i nesvjestan....a morao si znati

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 16 okt 2023, 11:07

pa ovog ima kolko hoces na dr mrezama
posvetit se mecu vcrs
imam dobar osjecaj
napast i na prepad zveknut gol onda bunkerisanje

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 okt 2023, 11:08

Maca srpkinja
Ptica srpkinja
Riba srpkinja
Srpski brejk dens
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 16 okt 2023, 11:09

Virtu4l je napisao/la:
16 okt 2023, 11:02
Sveti je napisao/la:
16 okt 2023, 10:16
Arvid je napisao/la:
16 okt 2023, 10:12
Ma glupi ljudi ko qrac. Ta se šuplja o ljiljanima vrti kako je Vico stigao u savez pa ja koliko vidim na svakoj utakmici su prisutni.
Pa spinovi. Vidis koliko se sda botova sa brojevima u imenima nakotilo na forumu i bukvalno svi istu mantru imaju
Ja mjesecima upozoravam na zelene koji su se odjednom aktivirali oko reprezentacije. Vidjeli su dobru priliku da "brane Bosnu i Bošnjake" i polako ubacuju Trojku u tu priču. Vremenom će se to intenzivirati. Još uvijek ne mogu u napad punim gasom jer na kraju krajeva njihovi ljudi su u Savezu, skoro svaki Delegat i član IO dolazi iz njihove stranke, ali oni igraju na kartu neznanja i plitkog mozga njihovih pristalica, a ta karta uvijek prolazi.

Večeras ćemo vidjeti na desetine zastava sa ljiljanima, pa im onda valja tražiti novi spin.
Jedini koji spominju SDA na ovom forumu su takvi kao ti...kao sto rekoh neki dan

Smeta vam sto SDA prisvaja patriotizam a vi svakoga ko slova kaze o odbrani drzave na bilo kojem planu svrstate u SDA

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 okt 2023, 11:10

RollingPaper je napisao/la:
16 okt 2023, 10:34
Imaju li se gdje pogledati highlights i golovi protiv Lihtenštajna?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 okt 2023, 11:12

16 okt 2023, 11:06
Sveti je napisao/la:

Evo slikovito

Srpska i Hrvatska mantra...trazi ti pola kuce da je prepise na sebe ti poludis tamo vamo i ti mu na kraju das sva prava na wc da se smiri...eto ga za godinu s istim ciljem ti mu onda das spajz kao wc....nakon 20 godina on ima sva prava na pola kuce i kaze sad mi svakako ni ne trebas ovo je moje i odo sa tim, a vidjecu da za 10 godina dodje i po to tvoje sto imas...

A to si ga na prvi zahtjev trebo poslat u pm i sprijecit bilo kakve dalje uslove..to nikom nista

Ljudi u savezu doslovno pustaju probne balone jer je to nesto gdje mogu dobro opipat puls mase i iste stvari ursditi i na poltickom planu...ako ti to ne vidis jbg nez sta da ti kazem, nemoj samo sutra da bude "niko mi nije reko niko me nije prirpemio"....cak i kad "znate" zabijate glavu u pijesak praveci se da se nista ne dasava...i onda dodje djavo po svoje...a ti nespreman i nesvjestan....a morao si znati
Ne znam buraz sta da ti kazem iskreno.
naprijed rejal

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 okt 2023, 11:17

Ali koja neozbiljnost i kaubojština ovo sa dovođenjem djece i porodica svi redom da se slikaju sa Ronaldom, strašno
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 okt 2023, 11:18

slika
what is a cat poem

Joj kako se prave glupi a svjesno se išlo na to da se ljiljani ne unose... :rol:

Što nisu isti dan objavili story da su ljiljani naš simbol kad su donijeli to čuveno pravilo o unošenju zastava sa državnim obilježjima :rol:

Sad skontali da bi nastao haos pred utakmicu i Miske objavi ljiljane... providno do p.m. :rol:

A LJILJANI SMETAJU ONIMA KOJI NIT NAVIJAJU ZA OVU DRŽAVU,NITI JE VOLE NITI IDU NA UTAKMICE.. Ljudi kao Virtual i navijači zmijskog iz Mostara i njihova braća Lešinari 😁
Samo dođu ovdje i naprđuju a zalažu se za suživot kao... a psuju Bosnu na svakoj tekmi,jer samo kad tako postupaju kontaju da im Beograd i Zagreb vjeruju da nisu Bosanci a i Hercegovci😁
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 16 okt 2023, 11:20

rishovski je napisao/la:
16 okt 2023, 11:18
slika
what is a cat poem

Joj kako se prave glupi a svjesno se išlo na to da se ljiljani ne unose... :rol:

Što nisu isti dan objavili story da su ljiljani naš simbol kad su donijeli to čuveno pravilo o unošenju zastava sa državnim obilježjima :rol:

Sad skontali da bi nastao haos pred utakmicu i Miske objavi ljiljane... providno do p.m. :rol:

A LJILJANI SMETAJU ONIMA KOJI NIT NAVIJAJU ZA OVU DRŽAVU,NITI JE VOLE NITI IDU NA UTAKMICE.. Ljudi kao Virtual i navijači zmijskog iz Mostara i njihova braća Lešinari 😁
Samo dođu ovdje i naprđuju a zalažu se za suživot kao... a psuju Bosnu na svakoj tekmi,jer samo kad tako postupaju kontaju da im Beograd i Zagreb vjeruju da nisu Bosanci a i Hercegovci😁
I sta vele ne treba pravit njesra nemos Vicu otjerat on je Bog, a usr.ali se ko foke na jedan mali prekid :rol:

Mogu prosipat silu jedino ovim podanicima
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 16 okt 2023, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2023, 11:20

Mnogo veće face od naših jure Ronalda i Messija da se njihova djeca slikaju sa njima, zaista ne vidim problem. Neka u slobodno vrijeme rade šta im je volja.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 16 okt 2023, 11:26

Poenta je to da ono sto je Lulic rekao da im okupljanje dodje ko izlet i praznik. Druze nije ovo utakmica nekog lijevog kupa u engleskoj gdje se sastane City i Wycombe pa daj da se uslikam s haalandom i slicno svakako znam da cu izgubit. Utakmica od koje ti zavisi dalji tok takmicenja protiv ozbiljno zajebane ekipe i ti dodjes umjesto da u karantin ides 2 dana zayebavas se s djecom i slikas. Kakav je ciganluk vjecito i neozbiljnost kod nas. Haj sto je vise od 50% bosnjaka dokono i nepismeno, ali sto nas javne licnosti prave teferic nacijom.
19V22

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 16 okt 2023, 11:28

16 okt 2023, 11:09
Smeta vam sto SDA prisvaja patriotizam a vi svakoga ko slova kaze o odbrani drzave na bilo kojem planu svrstate u SDA
SDA je prisvojila sve sto je bosnjackom narodu sveto. Od ljiljana, vjere i pozdrava, patriotizma, borbe za ocuvanje drzave i vrse toliku propagandu da plitki umovi zaista smatraju da su njihove namjere ciste i iskrene ne uzimajuci u obzir plodove njihovog 30-ogodisnjeg rada.

Ti si s druge strane u pravu da su pojedinci postali toliko osjetljivi na pricu o temeljnim vrijednostima drustva i drzave, tako da se svako ko pokrene pricu o tim bitnim stvarima oznacava kao pripadnik te stranke koga zapravo boli qrac za kolektivnim interesima, nego svoje interese skriva iza te price. Eto sta je ta stranka uradila,nasim akademicima sa foruma i sire smeta patriotizam, smeta ljiljan, smeta naglasavanje stvari koje se desavaju i po automatizmu se proglasavas izdajicom a ne smeta im radikalizam koji se desava u njegovoj avliji od strane drugih i drugacijih.

Ja ne skidam krivicu sa prosle politicke pozicije i svih onih koji su predstavljali nase interese na samo njima znan nacin i ne pokusavam da spinujem. Oni su zlo ovoga naroda, ali radi njih se ne smijemo odreci onoga sto jesmo i sa gadjenjem gledati na emocije koje su kao takve dovele do opstanka drzave u devedesetim godinama. Nije tesko odbaciti ono sto ne valja a biti ponosni pripadnik svoga naroda.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Devedesetka, Majestic-12 [Bot], Proximic i 23 gosta.