Za džeku se znalo i prije godinu dana
Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Stvarno imaš mentalni nivo 11-godišnjaka, koji se po društvenim mrežama raspravljaju ko je bolji, za Real i Barcelonu pišu “mi” i slično.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Da li se kolega, rado prisjecas tih vremena iz tvoje stare karijere ? HeheMramic24 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 15:51Mi odnosno Sila nebeska 2015 godine u Prijedoru dobili kaznu pojedinacno zbog parole i ljiljana , mozes sliku lako provjeriti na Google... "Sila nebeska Prijedor " , ali mislim da klub nije dobio nikakvu sankcijuAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 23:29Koliko sam upucen skidaju se ratne zastave,nama su skidali zastave HVO a takodjer su skidane i one zastave Armije BiH koja na logu ima dva maca i iznad ljiljana pise "armija bih",nisam 100 % sigurna ali mislim da nikad zbog obicne zastave sa liljanima nije prekinuta utakmic vec upravo radi te ratne koja se malo razlikuje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 23:14
Kako nisu? Hrvatski i Srpski narod u BiH su se ujedinili u tome da je zastava Republike BiH u biti zastava Armije BiH.
Svako kolo u PL bude prekid utakmice ili kazna za ekipu koja istakne zastavu BiH jer je istaknuta "ratna zastava".
Zastava bivse HB je u upotrebi kao zastava kantona 10. U biti ime kantona 10 i zastava nisu priznati ali se koriste i kada se ta zastava postavi ona je "regularna" jer navijaci kao postave zastavu kantona. Sa pravne strane kanton 10 nema ni ime ni zastavu te je samim tim zastava HB ista kao i zastava RBiH - ne koristi se. U praksi to nije tako.
Zastava RS pod kojom je pocinjen genocid je takodje ok sasvim. Ustavni sud je odlucio da su Bosnjaci jedna od tri boje na zastavi RS, Hrvati druga i Srbi treca. To je onaj ustavni sud koji je kao protiv Srba, a odlucio je da su Bosnjaci jedan dio zastave pod kojom je nad njima pocinjen genocid![]()
U biti na balkanu su sve zastave pod kojima je pocnjen zlocin, genocid, etnicko ciscenje regularne osim zastave RBiH.
To se lako moze rijesiti ali iz nekog razloga niko ne zeli kako bi se stvarale tenzije. Zastava RBIH se moze priznati kao zastava Bosnjackog naroda i niko ne bi mogao da je zabrani onda. Isto kao u Sandzaku sto je odradjeno.
Ovako lakse je u drzavi gdje je 50% Bosnjaka ostaviti ovaj status kako bi se stvarale tenzije.
RS je prica za sebe,tamo moze i cetnicki pokret da bude na tribinama za njih nema kazne posto je Vico alfa i omega saveza.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ovdje mnogi imaju pamćenje zlatne ribice ili se jednostavno prave budale, pa su zaboravili da je i ranije bilo pokušaja zabrane zastave s ljiljanima od strane chetnicko-balijsko-izdajničkog Saveza. Sjetimo se ovog slučaja prije 2 godine. Utakmica Bosna i Hercegovina - Kuvajt. Chetaljskom ološu Vici tadašnji plan nije uspio, pa je očito odlučio da pokuša ponovo.
https://www.zenit.ba/zvjezdan-misimovic ... jiljanima/
https://sportsport.ba/fudbal/bih-ljilja ... ica/407436
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 16 okt 2023, 16:40, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Naime, jedan od članova ove navijačke skupine koja na svim mečevima bodri našu reprezentaciju okačio je zastavu sa ljiljanima. Brzo su mu prišli zaštitari i kazali da zastava treba da bude skinuta.galia95 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 16:34Ovdje mnogi imaju pamćenje zlatne ribice ili se jednostavno prave budale, pa su zaboravili da je i ranije bilo pokušaja zabrane zastave s ljiljanima od strane chetnicko-balijsko-izdajničkog Saveza. Sjetimo se ovog slučaja prije 2 godine. Utakmica Bosna i Hercegovina - Kuvajt. Chetaljskom ološu Vici tadašnji plan nije uspio, pa je očito odlučio da pokuša ponovo.
"Nisu nam dozvolili da unesemo transparente, pa sam ja postavio zastavu s ljiljanima. Normalno na ogradu, ali su ubrzo stigli momci iz osiguranja da me opomenu da skinemo zastavu s ljiljanima. Momci iz osiguranja nisu ništa krivi. Bili su korektni i profesionalno su odradili svoj posao. Došla im je naredba s vrha da se zastava s ljiljanima skine. Ja je nisam htio skinuti, pa ćemo vidjeti šta će se desiti", rekao je Admir Karabeg, predsjednik navijačke skupine.
A da je potez uvijek hrabrih Ljutih Krajišnika privukao dosta pažnje potvrđeno je i sinoć. Naime, sinoć je ispred zgrade NS BiH okačena zastava sa ljiljanima.
Uz to se nalazila i jasna poruka: Ne dirajte zastavu sa ljiljanima! Jednom smo ginuli za ljiljane, možemo i opet!“. (06.09.21.)

Imal kakvih slika iz Zenice ... kakva je euforija .... hocel ko postaviti koju fotku
Koliko vidim, ljiljani su spremni za večeras!

https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/na ... alac-foto/
al smorise ovi na ss.ba sa ronaldom
dnevno 30 clanaka o ronaldu i publici kako ga ceka
boli nas ona stvar vise ko koga ceka za autogram
dajte nam razgovore s igracima intervjue nesto pametno
dnevno 30 clanaka o ronaldu i publici kako ga ceka
boli nas ona stvar vise ko koga ceka za autogram
dajte nam razgovore s igracima intervjue nesto pametno
To brate samo Ljiljane naseeegalia95 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 16:56Koliko vidim, ljiljani su spremni za večeras!![]()
(Foto N1)
https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/na ... alac-foto/
Ali bice ih teško unjeti nece dati redari Al nisu oni krivi rade samo svoj posao
Ajmooo Bosnooo ajmooo Hercegovinoooo
-
- Kontakt:
Nije mi baš jasna ovakva euforija oko Ronalda
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ne treba, ja svaki put do sad preko telefona ulazio.soccerfan je napisao/la: ↑16 okt 2023, 14:37Zar nemoras imati isprintanu kartu?anonymousHD je napisao/la: ↑16 okt 2023, 14:31Koliko ce naroda bez karti ostat u pm. Ne znam sto svi slikaju i postavljaju kodove. Bukvalnk dodjes prije nekoga i provuces kartu lol
Ja zadnji put kad sam bio ( protiv Luxembourga) jedva mi skenirali jer je nisam isprintao nego samo na telefonu na mailu imao![]()
Je.bo im taj firgos mamu. Ko bozanstvo da je.
- FKS -
A dobro treba razumijeti.
Iako će većinu te populacije činiti instagrameri i Ronaldovi pusikurci, ovo je jedna od zadnjih prilika da se uživo gleda jedan od dva najveća igrača u zadnje 2 decenije.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

I onda imas ljudi (neznalice, izdajice i licemjeri) koji kazu savez je dobar, sta je onda ovo? Ako neko tako javno nesto moze izjavit, mogu mislit kakav je onda onaj vico. Malo ces naci srba koji su realni i koji volu nas drzavu BiH, vecina njiha je zaostalo u svakom smislu. U nekom normalnom svijetu takve osobe nebi vodili savez i da iz rodbine tako nesto kazu, međutim kod nas je to sve normalno.
I jedno pitanje zamislite da se tako nesto dogodilo u srbiji ili hrvatskoj, sta bi tamo sve bilo? Da tako nesto neko izjavi u beogradu ili zagrebu? Ta osoba bi bila persona non grata u cijeloj drzavi. Onaj adem ljajic nije htjeo pjevat himnu pa ga je srbija otjerala iz ekipe. U hrvatskoj marko livaja psuje navijacima nesto i hrvatska mu pokaze gdje su mu vrata.
A kod nas u BiH, ova izjavi da srbin nije bio u savezu, nebi ronaldo nikad dosao. Kod nas je to normalno, i sve dok takve stvari budu normalni, nikad necemo biti uspijesni. Zamisli te u hrvatskoj ili srbiji da neko bude trener, koji odbijo da igra za tu drzavu kao igrac. To nema nigdje osim kod nas u BiH, jer nemamo ponos, hocemo da budemo sa svima dobro, da se niko ne naljuti, a oni ce nastavit da nas ponizaju svako dnevno.
Sami smo krivi jer smo dozvolili ovo, nismo bolje ni zasluzili. Mi se između napadamo jer lakse je to, neko se borit protiv ovakvi ljudi, koji ti ponizaju tvoju drzavu.
Citaj te te jos jednom,
nebi vam ronaldo dosao, da vam srbin nije na celo saveza kao i selektor. Izjava rodice predsjednika saveza Nfsbih i to javno, kud ces dalje covjece, i onda se cudimo sto smo u problemima. Sa takvim osobama necemo nigdje uspijeti kao drzava.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Svaka čast ljudima koji pišu eseje znajući da ih niko neće pročitati 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
previse se medijske paznje pruza nebitnim ljudima
cuj gorica...
mediji su najveca skupina debila, samo gledaju kako zavadit
nema vecih lopova...sta nas briga sta misli neka tamo gorica
ionako ce srbi za par godina tvrdit da su oni docekali ronalda u bosni..
cuj gorica...
mediji su najveca skupina debila, samo gledaju kako zavadit
nema vecih lopova...sta nas briga sta misli neka tamo gorica
ionako ce srbi za par godina tvrdit da su oni docekali ronalda u bosni..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, tutankamon1905 i 40 gostiju.