NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
10 utakmica 12 bodova i 10 mjesto i šta ja imam žalit koga ba!!! Cesta s klupe da si mi otac rodjeni!!! Zadužio klub??? Cime ba?? Loš si igrac bio jos si losiji trener s noge na nogu i vozdra! Idemo dalje...mozda si dobar covjek i ljudina,al bgm me to ne zanima,samo bodovi me zanimaju a njih je samo 12 prema tome razguli i nije mi te žao Duvnjak!
::::SAMO ČELIK::::
Trebali smo možda sačekati poslije Slobode, jer ipak nam dolazi najjača ekipa, makar bod da se pokuša izvući, ovako sada teško sigurno ce pomocnici voditi.
Da li postoji mogućnost da premjestimo Duvnjaka ponovo u juniore?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Duvnjak prije svega nije znao šta hoće u životu. Talha i Begić mu odrade odlično 3 utakmice, iduću ih nema ni na mapi. Ali ulazi 2 puta sa klupe, odigra minimalno 30 minuta, katastrofa bude, iduću u prvoj. Također ga krivim jer je dobio odriješene ruke, doveo loša pojačanja, a treba navest da su, ako se ne varam, 4 igrača od jedne menadžerske agencije što je još gore... Želim mu sve najbolje, a mnogi su sa tribina već na početku rekli da se on neće dugo zadržati jer je prokontan.
Jah eto sve je do Duvnjaka.....
Ne lazi bespotrebno. Napisi odma koja 4 igraca su od jedne agencije a ja ti napisem kontra togasenadbrkic je napisao/la: ↑16 okt 2023, 17:38Duvnjak prije svega nije znao šta hoće u životu. Talha i Begić mu odrade odlično 3 utakmice, iduću ih nema ni na mapi. Ali ulazi 2 puta sa klupe, odigra minimalno 30 minuta, katastrofa bude, iduću u prvoj. Također ga krivim jer je dobio odriješene ruke, doveo loša pojačanja, a treba navest da su, ako se ne varam, 4 igrača od jedne menadžerske agencije što je još gore... Želim mu sve najbolje, a mnogi su sa tribina već na početku rekli da se on neće dugo zadržati jer je prokontan.
Pošto će do kraja polusezone voditi trojac ekipu, uprava ima vremena polahko i bez srkleta da izabere trenera, a i do tada će biti vjerujem odblokiran račun.Ja samo znam da treba trener sa stavom, da ih otrese, jer djeca su to i ponekad su umišljeni.
Idemo dalje...Pokusati skupiti sto vise bodova do zimske pauze,to nam treba biti prioritet!Koliko god smo nezadovoljni rezultatima i igrom sad u ovim teskim trenutcima treba dokazati ljubav prema klubu I doci protiv Slobode u sto vecem broju! Ispod 3.000 je sramota ,pogotovo sto je nocni termin I atraktivan protivnik!U muci se poznaju junaci
- BatistutA19
- Kontakt:
Zao mi Duvnjaka onako kao covjeka dobar je i posten i to je ga syebalo izgubio je jednostavno kontrolu nad igracima i dalje se nije moglo sa njim.Volio sam da je on bio trener dugorocni i sa njim PL igrat.Ja bi cak vise krivio igrace,nesto nije stimalo a vidjet ce mo da li je bilo do igraca.
Pametno ovo trojac do pauze ne mogu bit gori od Duvnjaka a Duvnjaku hvala za sve i stetno sta god da izabere dalje.
Poslije sta god uprava odabere za dalje puna podrska bio to Hukic,Brkic,Pavic,Osim,Musemic ili bilo ko podrzat cu svakog trenera ali trojac ne bi trebo nastavit opet bi fulali ko i sa Duvnjakom.
Po meni treba trazit ozbiljnijeg trenera provjerenog i boljeg a u Zenici ih nema i lagano vec od zime pravit ekipu za PL da li iduce sezone ili za dvije nebitno.
Ove sad preostale utakmice pokusat uzet sto vise bodova i bar uci u neku zlatnu sredinu.
Ove price nije se trebalo uci ,trebalo se ostat u Centru a pritom trazit publiku,sponzore,clanove ne ide bas tako i qurac bi Macron doveo u Zenicu a ganjat se po Kolinama jer bi se izgubio interes i ovdje mozes jos jednu sezonu taktizirat i ovde ces gubit publiku sponzore i sve ostalo ako ne udjes maximum 2025/26.
Sto se tice Slobode bice vise raje nego da je Duvnjak osto to je sigurno a koliko vidjet ce mo i ocekujem Čelik bar da grize po terenu a za sta ce to bit dovoljno i to ce mo vidjet..
Pametno ovo trojac do pauze ne mogu bit gori od Duvnjaka a Duvnjaku hvala za sve i stetno sta god da izabere dalje.
Poslije sta god uprava odabere za dalje puna podrska bio to Hukic,Brkic,Pavic,Osim,Musemic ili bilo ko podrzat cu svakog trenera ali trojac ne bi trebo nastavit opet bi fulali ko i sa Duvnjakom.
Po meni treba trazit ozbiljnijeg trenera provjerenog i boljeg a u Zenici ih nema i lagano vec od zime pravit ekipu za PL da li iduce sezone ili za dvije nebitno.
Ove sad preostale utakmice pokusat uzet sto vise bodova i bar uci u neku zlatnu sredinu.
Ove price nije se trebalo uci ,trebalo se ostat u Centru a pritom trazit publiku,sponzore,clanove ne ide bas tako i qurac bi Macron doveo u Zenicu a ganjat se po Kolinama jer bi se izgubio interes i ovdje mozes jos jednu sezonu taktizirat i ovde ces gubit publiku sponzore i sve ostalo ako ne udjes maximum 2025/26.
Sto se tice Slobode bice vise raje nego da je Duvnjak osto to je sigurno a koliko vidjet ce mo i ocekujem Čelik bar da grize po terenu a za sta ce to bit dovoljno i to ce mo vidjet..
Dobar opcija bi bio Husref Musemic, kod njega nema pardona, samo mu dati odriješene ruke.Ekipu treba trznuti i disciplinovati.Ovo samo takav tip trenera može uraditi, jer ovde je veći problem nediscipline, nemira u svlačionici i manekenisanje nego neki taktički problem.Uz Husrefa i 2-3 pojačanja možemo polahko sklapati ekipu za narednu sezonu, a sada mirno u vrhu završiti ovu sezonu.
Imamo riješenje do zimske pauze i stvarno bi to trebali parkirati za zimu. Nije ostala jedna utakmica, nego 5 vrlo važnih.Celicni je napisao/la: ↑16 okt 2023, 19:36Dobar opcija bi bio Husref Musemic, kod njega nema pardona, samo mu dati odriješene ruke.Ekipu treba trznuti i disciplinovati.Ovo samo takav tip trenera može uraditi, jer ovde je veći problem nediscipline, nemira u svlačionici i manekenisanje nego neki taktički problem.Uz Husrefa i 2-3 pojačanja možemo polahko sklapati ekipu za narednu sezonu, a sada mirno u vrhu završiti ovu sezonu.
Podrška Hukiću, najmanje što možemo očekivati protiv Slobode je da istrče kao tim i bore se za svaku loptu i krvare na terenu. Bitno je detektovati i odstraniti kukolj, Hukić je vjerujem kao trener u omladinskim selekcijama ispratio sve utakmice seniorskog tima i zna šta radi, nije mu prvi put da uskače kao vatrogasac. Imao je on solidne rezultate u PL, kada je uskočio nakon Jagodića, čak je i igrao finale kupa, naš zadnji solidan rezultat.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Celicni je napisao/la: ↑16 okt 2023, 19:36Dobar opcija bi bio Husref Musemic, kod njega nema pardona, samo mu dati odriješene ruke.Ekipu treba trznuti i disciplinovati.Ovo samo takav tip trenera može uraditi, jer ovde je veći problem nediscipline, nemira u svlačionici i manekenisanje nego neki taktički problem.Uz Husrefa i 2-3 pojačanja možemo polahko sklapati ekipu za narednu sezonu, a sada mirno u vrhu završiti ovu sezonu.
Al me nasmija cuj Husref
Ti si ostao negdje u DLC, tebi je vrh Skocibusic i bitno da je zenicka golobrada la masija jalijaalmir2018 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 19:50Celicni je napisao/la: ↑16 okt 2023, 19:36Dobar opcija bi bio Husref Musemic, kod njega nema pardona, samo mu dati odriješene ruke.Ekipu treba trznuti i disciplinovati.Ovo samo takav tip trenera može uraditi, jer ovde je veći problem nediscipline, nemira u svlačionici i manekenisanje nego neki taktički problem.Uz Husrefa i 2-3 pojačanja možemo polahko sklapati ekipu za narednu sezonu, a sada mirno u vrhu završiti ovu sezonu.
Al me nasmija cuj Husref![]()

Pljujes covjeka 20 dana i sad kao trebalo se sacekat

Imam ja bolju opciju od tvoje slobodan je i Osim mogli smo njega brko bi to u red doveoCelicni je napisao/la: ↑16 okt 2023, 19:59Ti si ostao negdje u DLC, tebi je vrh Skocibusic i bitno da je zenicka golobrada la masija jalijaalmir2018 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 19:50Celicni je napisao/la: ↑16 okt 2023, 19:36Dobar opcija bi bio Husref Musemic, kod njega nema pardona, samo mu dati odriješene ruke.Ekipu treba trznuti i disciplinovati.Ovo samo takav tip trenera može uraditi, jer ovde je veći problem nediscipline, nemira u svlačionici i manekenisanje nego neki taktički problem.Uz Husrefa i 2-3 pojačanja možemo polahko sklapati ekipu za narednu sezonu, a sada mirno u vrhu završiti ovu sezonu.
Al me nasmija cuj Husref![]()
![]()
De bolan spusti se na zemlju previše letiš ovih mjeseci po forumu jos mi imamo dugova sine dragi da vratimo to je prioritet kluba a ne neke "trenercine" i "igracine" koje ti prozivaš ovdje dugo vremena
Bravo. Još novi trener, ima da grizu i pojedu teren od prve minute. Čuj ići na bod protiv najvećih luzera na planeti

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nisam ti htio replicirati, ali radi ostalih moram.O čemu ti bolan, znači svako ko komentariše igru pljuje Duvnjaka?Nauči se razliki između komentarisanja igre,ukazivanja grešaka i pljuvanja.
Vidi se da u životu nisi obukao kopačke, pričaš socijalne priče.Govorio sam sa psihološke tačke gledišta, jer u svlačionici nije dobro stanje pa sad da neko uskače pred najjaču ekipu u ligi.Ne kažem da je ispravno 100%, jer možda može biti i dobro, jer kao što kaže Truhlo, Huka je pratio seniorski tim i upadao kao vatrogasac par puta.
Možeš ti igrati i na Alians Areni, pusti se te socijalna priče, a trecerazredne ekipe te nadigravaju na Bilinom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.