Čitam i ne vjerujem.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Čitam i ne vjerujem.
Ovo veceras definitivno jeste, manje me bilo sramota reprezentacije i kad smo od Moldavije na Kosevu gubili!BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:32Najveća sramota u historiji reprezentacije a ovo govorimo nakon svake utakmice u ovom ciklusu tako da i to dovoljni govori.
edin i dani na treningu, kasnije na druzenju sa ronaldom, veceras ih cace izvode za rukicu na teren pred himne..komedija:-)baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:34Nek su oni djecu i familiju doveli da se s Ronaldom slikaju![]()
Koji je tvoj prijedlog za igrače, selektora, predsjednika? Nitko ti ne odgovara, reci prijedloggalia95 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:36Upravo tako! Kad imaš predsjednika na čelu fudbalskog saveza države koju mrzi iz dna duše i brani lik i djelo ratnih zločinaca Karadžića i Mladića.
Kad imaš direktora koji je igrao za BiH samo zato što su ga odbili u Srbiji, kad imaš selektora koji je takođe igrao za tu drugu državu koja je izvršila agresiju na državu čiji je sada selektor, i koji brani lik i djelo ratnog zločinca i prezimenjaka Miloševića.
Kad u Savezu imaš domaće bošnjačke potrone, kvislinge i veleizdajnike koji bi mater prodali za fotelju, isto kao i karinaši u politici.
I na kraju kao šlag na tortu, kad imaš igrače na terenu koje od njih 11, najmanje 6 zaboli ona stvar za ovu državu, dobijemo ovu situaciju.
SVI SMO KRIVI, APSOLUTNO SVI!
antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 21:38Ovdje je vrijeme za radikalne poteze, kakvi god da su.
Reprezentacije na terenu svakako nemas, ovo su pi cke, a ne igraci pa tako da se nema sta mi izgubit.
Rastjerat savez i 90% igraca.
Ne znam brate, na stranu što smo mi fakat katastrofalni, ali ovo je lakrdija kakvu dugo nisam vidio. Prošlu utakmicu delegiraju sudiju koji nikad do sada nije sudio utakmicu kvalifikacija, a sada dovedu ovog turskog smrada koji nam se uživo ispišava po faci. Nema potrebe za VAR-om na ovoj utakmici, nema potrebe da se igra utakmica, trebali su odmah registrovati 10:0 i doviđenja. FUJ!
Trenutno korisnika/ca: KrajinaKing i 20 gostiju.