Na koju utakmicu misliš?
Moraš bit precizan.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Na koju utakmicu misliš?
Ljudi ba došli da gledaju Portugal. Ovu su samo sporedni likovi.
Što je najgore Diega yebenog Dalota je dozivao neki odrasli čovjekDirektorcic je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:51Ali Dalota dozivatbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:48Ali kako me danas napadoše kad napisah da je najveća neozbiljnost na planeti ovo dovođenje djece, familije i poznanika da se slikaju sa Ronaldom pred jedinu utakmicu koja je bitna da se čupaš maltene i time iskazuju nepoštovanje prema državnom grbu![]()
Ali šta i očekivati od naroda koji na tribinama slavi gol protiv svoje reprezentacije i 90 minuta doziva Leaa, Dalota i slične.![]()
![]()
Ma ajde, nemoj mu ni ti srati sada. I da jeste i da nije napravio cirkus od lige, to i dalje nikakve veze nema sa 11 teladi u bh repki koja je popusila penis veceras.Napoleon1921 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:48Ljudi napravili cirkus od lige, smijenili 3 selektora u par mjeseci, repka se bruka sa NAJGORIM KVALIFIKACIJAMA IKAD...i dodje Bosnjo kae STA JE VICO KRIVLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:45A tek portal ovaj raspali i naslovi
Pa sta vam je sad savez kriv ? Jesu li vico, beus, duric i “ druzina” igrali protiv ronalda i ekipe ?
Jeebite mater manekenima na terenu![]()
![]()
![]()
![]()
Nisu za izucavanja ovi na stadionu nego pojedini ovdje na forum
Tu Je TM u solidnom broju, provjereno. Sad u usporedbi sa ovom slikom, dokaz nemam,ali par momaka s ove slike mi ke pricali da je tako. Hordasi takodjer, ali u prici ove dvije grupe su tu uvijek
Zaluđeni retardiranim stvarima, znao sam da su generacije otišle u pm al ovo večeras je i previše. Ovakav narod s ovakvim generacijama, država može samo nazad ići naprijed nikad. Neka nam je Bog na pomoćiJonSnow je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:28Prenesen od glupih roditelja i zaslađen tik tokom, zadrugom i autotune krkanlucima.joker90 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:26Sda podanički mentalitet, džaba sve...Krompirusa je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:26Koliko smo mi napaćen narod dovoljno pokazuje ovoliko pažnje prema Ronaldu, ne vjerujem zar je toliko bitan da se ovoliko blamiramo oko jednog običnog čovjeka. Sramotaaa
Atomska bomba malograđanštine i smrdljivog seljakluka.
Jel to Allaha ti nisi branio domovinu na Bilinom?Napoleon1921 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:48Ljudi napravili cirkus od lige, smijenili 3 selektora u par mjeseci, repka se bruka sa NAJGORIM KVALIFIKACIJAMA IKAD...i dodje Bosnjo kae STA JE VICO KRIVLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:45A tek portal ovaj raspali i naslovi
Pa sta vam je sad savez kriv ? Jesu li vico, beus, duric i “ druzina” igrali protiv ronalda i ekipe ?
Jeebite mater manekenima na terenu![]()
![]()
![]()
![]()
Nisu za izucavanja ovi na stadionu nego pojedini ovdje na forum
IzgledaTofiTofita je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:55Koju su fakat pjesmu pjevalu koje nije bilo 20 godina? Bosnom behar?
ovakvi mozgovi su i na tribinama prozivali portugalske igrace klasicni primjer bosnjegalia95 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:52O tome trubim danima i povlačim paralelu sa političkom situacijom, da sam više sam sebi dosadan. Lik suspenduje Ustav na štetu jednog kompletnog naroda, i to većinskog naroda u državi - raja u Sarajevu ispija kafu i dudla šišu u ljetnoj bašti. Yebo Ustav, yebo izborni zakon, yebo državnu imovinu, samo nek se ne puca, kompromis, relaksacija, da se ne zamjerimo koalicionim partnerima.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:46Ovo veceras je bila najgora atmosfera na jednom stadionu od kako pamtim, treba mi transfuzija krvi da dodjem sebi, kakva smo to nacija postala, u sta se pretvorismo?! Tik tok navijaci, sve vam ****.
Ova je nacija doživjela kliničku smrt, potpuno utopljena u depresiju i letargiju. Ovo što se dešava sa reprezentacijom je samo refleksija onog što se dešava u našoj državi na svim mogućim nivoima.
Da ovo nije onaj Radoičić s Kosova
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 36 gostiju.