Sustina svega.

Jedini koji u danasnjem fudbalu nije igrao odbranu su Messi i Ronaldo. Jedan Haaland igra konstantno odbranu, a kod nasi napadaci isto cunjevi. Stoje na centru i samo cekaju loptu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sustina svega.
Ma daj da moli za dres ovakobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:12
Gledaj ovog malog d.ebila gdje se popeo i moli ove za dres
Seljacki ambijent seljackog naroda sa seljackim mentalitetom
Ma davno sam nekad ovdje napisao.
Kad smo bili u Torinu i posto nas bilo bruka nismo mogli svi stati u buseve koji voze na stadion, i u po frke fukare i manijaci zaustavise bus koji je trebao otici na celo kolone gdje su nasa raja mi se uz njih potrpali u busu do stadiona bila teska navijacka zajebancija ali cool bilo i veselo, da je sto vise toga dozivjeti
Nažalost, u pravu si. Sve je ovo baš fuj, dođe mi da povratim!
Pogba je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:13Prvo je dao ok analizu, a onda krenuo u pricu kako smo preofanzivno igrali, skontao je na pola recenice da je svalio krivicu na trenera pa je pokusao da se zaustavi.
Savina analiza odlicna, fenomenalan komunikator. On je sam rekao da je dogovor bio blago vise da stoje jer su prespori i da su ostali nazad to bi bila smrt gdje ne bi centra prelazili. Treba ovdje njemu godina dana posla, s ovim panjinama ala Kolasinac i co nije to jednostavno.
Obicno ovi dijasporci koji se malo teze izrazavaju nemaju nikakve filtere.![]()
TofiTofita je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:52**** se![]()
![]()
denimb je napisao/la: ↑16 okt 2023, 22:51Jao i ti ga znas zavuci druze, hajde bjezi tamoDrag si mi samo zato sto znam da ti ljiljan nije mrzak
![]()
je.bem li mu majku kurvanjsku sto rodi ovakav okotbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:12
Al svi imaju ove tajica hlače i maloumne ovca frizure.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:17je.bem li mu majku kurvanjsku sto rodi ovakav okotbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:12
Steta sto se nije polomio sa ovog krova. Idiot retardirani. Ja DoBiO dReS oD RoNe i LeAaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:17je.bem li mu majku kurvanjsku sto rodi ovakav okotbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 okt 2023, 23:12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.